אליסה נגד אישומי הבוטוקס!

CharmedRulez

New member
אליסה נגד אישומי הבוטוקס!

אתר האינטרנט "AWFUL PLASTIC SURGERY" החליט ליפול על קורבן חדש - אליסה מילאנו [גם רוז הייתה שם]. הפעם ספק טוען ספק רומז שאליסה עברה טונות של הזרקות בוטוקס לפנים ומצרף שתי תמונות כהוכחה. הנה הקישור: http://www.awfulplasticsurgery.com/archives/007473.html ותרגום: "איך אפשר לדעת שמישהו "משתמש" בבוטוקס? הפנים שלהם מקבלות זוהר שעוותי. בנוסף, אין שום קמטים סביב העיניים והפה שלהם כאשר הם מחייכים". עכשיו אני אומר, שזה פשוט מגוחך. קודם כל, מבט מהיר בתמונה ההיא של אליסה של האחרי באיכות גבוהה מראה שדווקא יש לה מספיק קמטים לחלק לכולנו, אז זה כבר לא נכון. דבר שני, אליסה עברה המון טיפולי שיניים בשלוש שנים האחרונות [זוכרים את התקופה הזאת שהיא הייתה עם גשר?], אז מן ההגיון שמבנה הפנים והחיוך שלה ישתנו קצת [טיפה!!!]. מה אתם אומרים?

always be me mc

New member
עלק בוטוקוס../images/Emo67.gif

ואני לא אומרת את זה רק כי זו אליסה(ובואו נודה בזה כשהוליווד נוטה לצד אחד כמו אלכוהול אז אליסה נוטה לצד השני וכנ"ל בעניין של ניתוחים וכיוצא בהן) אלא גם כפי שאמרת שאם רואים את התמונה באיכות גבוהה וגם את התמונה בענק(זה עוזר תאמינו לי
) אז אפשר בבירור לראות שיש לה קמטים. והנה אגב תמונה מושלמת כהוכחה למה שאני מבלבלת(תלחצו על התמונה באתר כדי להגדילה): http://themeltingpot.free.fr/gallery/displayimage.php?album=285&pos=0 ועל זה עלי לומר עלק ניתוח
(מעניין גם אם הוא שמע פעם על איפור או פוטושופ שעוזרים לתת אשליה של זוהר) לאליסה יש באמת מספיק קמטים
ומסכימה איתך בקשר לטיפולי שיניים
אגב זה אחלה של טופיק אז אני נועצת

YaEl 15

New member
מה אני אומרת? שלכו תדעו !

באמת, אני לא מנתחת פלסטית, ואין לי שום דרך לדעת האם זה נכון או לא... מה שכן, הם כל הזמן בוחרים קורבן, אבל מזה אפשר להסיק רק שהם קרציות...

CheN323

New member
כמו התגובה של גליה

התמונה בהחלט ממחישה שעוד יש לאליסה קמטים וסביר להניח שתמיד יהיה לה. צריך להבדיל בין תמונות מציאותיות "פאפראצי", לבין תמונות מבויימות וערוכות היטב בפוטושופ (כמו פרומואים לסרטים, תמונות מטקסים, קטלוגים ושות'). מן הסתם יש הבדל כשלא עושים לך את כל הפנים "פני בובה". יחי הקמטים של אליסה

spelling

New member
חחחח אין כזה דבר פרסום רע!

לפחות זה קצת מכניס אותה לרכילות..מה אתם קופצים לא אמרו שהיא לוקחת סמים.... והיא לא מבוטקסת כי יש לה מסביב לעיניים כשמגדילים תמונות שלה...

always be me mc

New member
אדם סחטיין על ההודעה../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

ובכלל על ההודעות בזמן האחרון(אתה יכול להבין כבר למה
)
ובאמת היה יכול להיות יותר גרוע מבחינת הפירסום

למעלה