אליסה:תכינו שמלות ובגדים אני מתחתנת

אליסה:תכינו שמלות ובגדים אני מתחתנת

לפנות בוקר הודיעה אליסה כי היא עומדת להתחתן בעוד כחצי שנה בארה"ב 1
-מה דעתכם על הידיעה
2
-איך לדעתכם אליסה תעשה את החתונה עם מיליוני מוזמנים או עם 50 איש
3
-האם לדעתכם אליסה תזמין את חברי הפורום
4
-עם מי לדעתכם אליסה צריכה להתחתן
5
-האם לדעתכם נישואים של אליסה בגיל הזה אחרי מספר רב של נישואים וגירושים אליסה תצליח למצוא בעל ואהבה
6
-כמה ילדים אתם תרצו שיהיו לאליסה|
7
-נהנתם מהשרשור
מהדיון
הערות
הארות
כל מה שבא לכם להגיד
כמובן שהדיון הזה הוא לא אמיתי אליסה לא מתחתנת אבל למען הנוסטלגיה תמונה שלה בחתונה:

עונה

1 -מה דעתכם על הידיעה: משמחת הגיע הזמן 2 -איך לדעתכם אליסה תעשה את החתונה עם מיליוני מוזמנים או עם 50 איש :מליוני 3 -האם לדעתכם אליסה תזמין את חברי הפורום : לא 4 -עם מי לדעתכם אליסה צריכה להתחתן : לא יודעת.... 5 -האם לדעתכם נישואים של אליסה בגיל הזה אחרי מספר רב של נישואים וגירושים אליסה תצליח למצוא בעל ואהבהכן היא תצליח הרי יש תאמירה "זה לא הגיל זה התרגיל"
6 -כמה ילדים אתם תרצו שיהיו לאליסה|: 3 7 -נהנתם מהשרשור מהדיון : כן

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

1 -מה דעתכם על הידיעה:סופסוף..זה איתי? 2 -איך לדעתכם אליסה תעשה את החתונה עם מיליוני מוזמנים או עם 50 איש:יהיו הרבה אנשים שיבואו.. 3 -האם לדעתכם אליסה תזמין את חברי הפורום:נו ברור!שלא.. 4 -עם מי לדעתכם אליסה צריכה להתחתן :איתי!!!!!!!!!!!!! 5 -האם לדעתכם נישואים של אליסה בגיל הזה אחרי מספר רב של נישואים וגירושים אליסה תצליח למצוא בעל ואהבה:למה לא? 6 -כמה ילדים אתם תרצו שיהיו לאליסה|:כמה שהיא רוצה! 7 -נהנתם מהשרשורמהדיוןהערותהארותכל מה שבא לכם להגיד:שלי נשמה שלי לפני כאלה הודעות תוסיפי מילה קטנה כזאת לא הכי מוכרת אבל קוראים לה "דיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן" חח כל פעם אני נלחץ!חעחעחע

always be me mc

New member
עונה../images/Emo9.gif

1 -מה דעתכם על הידיעה: ידיעה משמחת מאוד כמובן.. הגיע הזמן באמת
רק הלוואי שזה באמת יחזיק מעמד ולא יהיה כמו החתונה הראשונה
אה ומקווה שימשיך לעשות את אליסה מאושרת
2 -איך לדעתכם אליסה תעשה את החתונה עם מיליוני מוזמנים או עם 50 איש: היא תעשה עם הקרובים אליה ביותר וזהו(בעקרון הכוונה מלבד המשפחה וחברים גם לקאסט של "מי הבוס" ו"מכושפות"-> ללא שאנן
ועם ג'סטין
), ברצינות אני לא רואה אותה עושה חתונה מפוארת ומזמינה אלפי אנשים. אלא רק את הקרובים אליה ביותר למרות שאם היא תתחתן עם מישהו ממש מפורסם ברור שיגיעו אלפי אנשים מצד החתן. 3 -האם לדעתכם אליסה תזמין את חברי הפורום- חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא
4 -עם מי לדעתכם אליסה צריכה להתחתן- עם מי שבאמת הכי מתאים לה ויגרום לה רק אושר
5 -האם לדעתכם נישואים של אליסה בגיל הזה אחרי מספר רב של נישואים וגירושים אליסה תצליח למצוא בעל ואהבה: אחרי מס' רב? חח היא התגרשה רק פעם אחת והייתה מאורסת רק פעם אחת אז אין לי מושג על מה את מדברת וגם לא נראה לי בכלל שאליסה היא מסוג הנשים שיהיו להם אלפי בעלים וגרושים לכן לדעתי מתי שהיא תתחתן זה באמת יהיה לנצח 6 -כמה ילדים אתם תרצו שיהיו לאליסה-שתי בנות ובן
7 כן מאוד נהניתי מהשרשור

למעלה