אליסה

אליסה../images/Emo49.gif../images/Emo68.gif../images/Emo140.gif../images/Emo122.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif

סוף סוף..אליסה ממשיכה לככב בסדרה חדשה שתעלה כרגע בארה"ב בתקווה שתבוא לישראל הנה המקור:Milano lays down law in ABC drama pilot LOS ANGELES (Hollywood Reporter) - Alyssa Milano has won the lead role in an ABC drama pilot about a successful Atlanta lawyer who returns to her messy family in Savannah, Ga., with her newborn son. Mary Steenburgen already has been cast as her mother. מה דעתכם? האם לדעתכם הסדרה תגיע לישראל? שמחים על הידיעה?עצובים? וכמובן,אליסה מזל טוב!!ובהצלחה!! שבת שלום..בשבילי כבר יש שלום ושבת שמח מאוד

spelling

New member
איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הלוואי שיביאו ואם לא אנחנו נעשה הפגנההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בהצלחה לה..מגיע לה רק טוב!

always be me mc

New member
הגיע הזמן../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אני כל כך שמחה בשבילה!!!!!!!!!!!!! אני מה זה מקווה שיצליח לה
וכפי שאדם אמר שהסדרה גם תיובא לישראל(ואם בעזרת השם היא תצליח אז אין סיבה לא להביא אותה
) התפקיד עצמו נשמע מאוד מעניין, מעניין איך יצליחו לגרום לה להראות כמו עורכת דין
ודרמה בכלל
הגיע הזמן שנראה אותה באיזה תפקיד דרמתי אבל רק דבר אחד גורם לי לתהיה.... מה קרה לסיטקום שכולנו התלהבנו ממנו? זה לא מוזר לכם?
ומה עם הסרט החדש? באמת הייתי רוצה שמישהו או משהו יענה על כל השאלות האלה למרות שכאשר קוראים את הרעיון של סדרת הדרמה הזאת תודו שהיא נשמעת קצת כמו קומדיה
בעיקר בגלל התיאור הבא: A successful lawyer moves from the big city to her hometown of Savannah, Georgia, where she must put up with her crazy relatives בכל מקרה אני כמובן מצטרפת לאיחולי ההצלחות של חברי הפורום
ומצפה מאוד לשמוע ממנה(הסדרה ואליסה) יותר ויותר. אגב לדעתי זה ממש נחמד לדעתי שהסדרה עולה ב-1 בספטמבר(=יום הולדת של חברה שלי ו-6 ימים לפני היום הולדת שלי
), בעיקר כי לא יתחילו לי יותר לימודים בתאריך הזה
ולשאלותיך שלי(למרות שלדעתי כבר אפשר להבין מהתוכן התגובה שלי את התשובות) 1. לדעתי זה מצויין שיש לה סדרה אחת שבטוח תהיה לה הופעת בכורה
2. כן לדעתי יש סיכוי לא רע בכלל שהסדרה תגיע לישראל(אחרי הכל אליסה מוכרת בישראל בגלל "מי הבוס?", "מכושפות") 3. אני שמחה עד הגג על הידיעה
וגם לי כמובן הידיעה הזאת עשתה את השבת

always be me mc

New member
עזבי את ישראל.. זה לא יקרה בקרוב.

אז בינתיים את מוזמנת להגיד לנו מה דעתך על הידיעה ו/על הסדרה החדשה?

אני מקווה שלסידרה תהיה הצלחה רבה

שתגיע גם אלינו כי אני מתגעגת לאליסההה

always be me mc

New member
../images/Emo51.gifאדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חח הרגת אותי עם כל השרטוטים והמחיקות
רגע האם זה אומר שיש לך עתיד בעיצוב? המ...............................לא! אבל לא נורא. אוהבים אותך בכל זאת ומאודהתרגשתי מזה שכיוונת חץ לעבר חלון השיחה שלנו

וואיי איזה כיףףף../images/Emo24.gif

סוף סוף משהו חדש על אליסה שלנוו ואוו אני כל כך שמחה בשבילהה.. אני כבר מתה לראות אותה במשהו חדש....משהו שונה.... התגעגעתי אליה מאז מכושפות..... הלוואי והיא תגיע לארץ כמה שיותר מהררר...(כדאי להם חחח) תודהה שלי על הידיעה המשמחת

בוביץ

New member
קודם שיעלה בארצות הברית

עוד לא בטוח שזה ישודר קודם יצטרכו לצלפ פיילוט ואז צריכים שיאשרו את זה לשדר..

למעלה