תשמעי.
אין טעם שתתנפלי עלינו כי "יצאנו לא בסדר", אין טעם שנתנפל עלייך כשאת באה ומנסה, אולי להעיר את עינינו. אין לנו כוונה לפתח פה ריב, אני מניחה שגם לך אין. כל העניין של אליס וויליאם דובל דובר המון, הן בקומונה והן בפורום. לא מזמן אוריאן גם כתבה שאליס חוזרים להופיע עם וויליאם. יכול להיות שאת צודקת והעדכון הוא לא שוטף באופן יומיומי על ההופעות של אליס, אולי זו טעות, אבל במקום לבוא אלינו בטענות שפוגעות בנו, את יכולה לנסח את ההודעה בצורה יותר נחמדה ופחות מתלוננת ופוגעת. תאמיני לנו שנבין. אם היית כותבת "מזל טוב על הפורום החדש, אני יודעת שדובר פה הרבה על נושא אליס וויליאם דובל - והם חוזרים להופיע." או משהו כזה, הרבה פחות חברי פורום היו מתקוממים. כי זה לא נעים לשמוע. נלחמנו על הפורום הזה הרבה זמן, אנחנו מאוד מעריכים את הבמה שניתנה לנו ואולי בנושא הנ"ל זה לא ניכר לעין בשבילך. לכן, אני חושבת שאין לאף אחד כוונה לריב, ואין הרבה מקום לתלונות. אבל יש הרבה מקום להערות בונות, שקל יותר להבין ולקבל. אנחנו שמחים שאליס מעניינת אותך באותה המידה שהיא כן מעניינת אותנו, אבל נושא ההופעות עם וויליאם דובל דובר ודובר, ולכן חברי הפורום אינם נרגשים כשאליס מפרסמים כל פעם שהם יוצאים לעוד מסע הופעות. זהו. נשמח אם תשארי חלק מהפורום, ואין צורך לריב. הכל בכוונה טובה.