אליס אין צ'יינס חוזרים להופיע

everynormal

New member
אנחנו לא הזכרנו את זה פה?

דיברנו על זה כבר כמה פעמים, וגם בימי הקומונה דיברנו על זה ושמנו סרטונים מההופעות שלהם עם וויליאם דובל, זה לא דבר חדש זה כבר שנה שהם מופיעים אפילו יותר

שלוליה

New member
...................!!

לא נכון. היו הופעות ב2006 ואז הם הפסיקו להופיע, ורק לפני כמה ימים הם הודיעו באתר שלהם שהם חוזרים להופיע ועדיין אין תאריכים.

שלוליה

New member
|אייקון מתפוצץ|

תמשיכו לדבר אוף טופיק. אפילו בפורום בריטני ספירס מכבדים את עצמם ואת הבמה שניתנה להם בתפוז. לכם יכלו לקרוא גם "פורום-אנשים-שאוהבים-לשמוע-גראנג'-ורוצים-להרגיש-שייכים-לקבוצה-מסויימת-כדי-שיהיה-להם-שרשור-מזל-טוב-ביום-הולדת".

everynormal

New member
תראי

אנחנו דיברנו על האיחוד וההופעות של אליס כמה וכמה פעמים פה, ואפילו לא מזמן היה בפורום שרשור של "חדשות אליס אין צ'יינס" ובו כתבתי על ההופעות האחרונות של אליס ועל זה שהם עובדים על חומר חדש. לא צריך להתעצבן על דברים כאלה, ואני מבקשת להימנע מהערות לא במקום

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifדיברנו על זה כמה פעמים, והיו כמה שרשורים

על הנושא.. מה את רוצה?

שלוליה

New member
אם היית קוראת את ההודעה השניה שלי

אם היית טורחת להכנס לאתר של אליס אין צ'יינס בכלל. אז מה אם הם הופיעו פעם עם וויליאם; לאחר מכן הם הפסיקו להופיע ורק השבוע הם הודיעו שהם ממשיכים להופיע הקיץ. זה חדשות .

Shemesh161

New member
תשמעי.

אין טעם שתתנפלי עלינו כי "יצאנו לא בסדר", אין טעם שנתנפל עלייך כשאת באה ומנסה, אולי להעיר את עינינו. אין לנו כוונה לפתח פה ריב, אני מניחה שגם לך אין. כל העניין של אליס וויליאם דובל דובר המון, הן בקומונה והן בפורום. לא מזמן אוריאן גם כתבה שאליס חוזרים להופיע עם וויליאם. יכול להיות שאת צודקת והעדכון הוא לא שוטף באופן יומיומי על ההופעות של אליס, אולי זו טעות, אבל במקום לבוא אלינו בטענות שפוגעות בנו, את יכולה לנסח את ההודעה בצורה יותר נחמדה ופחות מתלוננת ופוגעת. תאמיני לנו שנבין. אם היית כותבת "מזל טוב על הפורום החדש, אני יודעת שדובר פה הרבה על נושא אליס וויליאם דובל - והם חוזרים להופיע." או משהו כזה, הרבה פחות חברי פורום היו מתקוממים. כי זה לא נעים לשמוע. נלחמנו על הפורום הזה הרבה זמן, אנחנו מאוד מעריכים את הבמה שניתנה לנו ואולי בנושא הנ"ל זה לא ניכר לעין בשבילך. לכן, אני חושבת שאין לאף אחד כוונה לריב, ואין הרבה מקום לתלונות. אבל יש הרבה מקום להערות בונות, שקל יותר להבין ולקבל. אנחנו שמחים שאליס מעניינת אותך באותה המידה שהיא כן מעניינת אותנו, אבל נושא ההופעות עם וויליאם דובל דובר ודובר, ולכן חברי הפורום אינם נרגשים כשאליס מפרסמים כל פעם שהם יוצאים לעוד מסע הופעות. זהו. נשמח אם תשארי חלק מהפורום, ואין צורך לריב. הכל בכוונה טובה.

everynormal

New member
אני מאוד מסכימה עם מה שאור אמרה

ומחר אני אפתח שרשור על חדשות אליס אין צ'יינס ואזכיר את זה

למעלה