לגבי לד זפלין-
בעקבות ההצלחה המטורפת שהייתה להופעת איחוד שלהם, ג'יימי פייג' וג'ון פול ג'ונס החליטו שהם רוצים לעשות סיבוב הופעות של הלהקה, יחד עם רוברט וג'ייסון, הבן של ג'ון בונהאם. על ההחלפת בסיסט- זו הייתה דוגמא סתמית לדעתי. רוברט רק סיים סיבוב הופעות משלו עם איזו זמרת שהוא הוציא איתה דיסק בשנה שעברה, לכן הוא אמר שאין סיכוי שיצא לעוד סיבוב הופעות, הוא עייף וזה לא נכון כרגע. מצדם של ג'יימי פייג' וג'ון פול ג'ונס הוגב שרוברט יכול להגיד שלא, הם עדיין רוצים ב"איחוד" (העלוב אם יורשה לי לציין) ולכן ימצאו סולן אחר. רוברט הגיב על כך שבמידה והם יצאו לסיבוב הופעות בלעדיו, בעצם רבע לד זפלין, הוא יתבע אותם על שימוש בשם כיוון שבלעדיו הם לא לד זפלין - כי שלא כמו ג'ון בונהאם שמת, הוא חי וקיים ופשוט סרב לסיבוב ההופעות. זה נורא עלוב, בתור אחת שכל כך אוהבת את לד זפלין. זה אפילו מטופש, כאילו - זה לא ששנה או שנתיים יעשו את ההבדל, גם אז יבואו המוני מעריצים. אם כבר, לצאת לסיבוב הופעות כרגע ללא הסולן, שהוא חלק בלתי נפרד והוא עוד חי זה פשוט אידיוטי. הם סומכים על זה שאנשים יבואו כדי לראות רבע, כי "הם מספיקים". תכלס, אולי כן לחלק מהמעריצים של לד זפלין, אבל אני לא מאמינה שמעריצים גדולים של לד זפלין ירוצו כמו מפגרים לראות רבע להקה מופיעה עם סולן אחר. לגבי אליס, אם איזה חוזה עם חברת הקלטות מנע מהם להחליף שם והם פשוט נכנעו, זה עצוב וכנראה שבין חוזה או שמירה על כבוד מסויים הם בחרו בחוזה. אני באמת חושבת שלהוציא דיסק כ"אליס אין צ'יינס" זה חסר בסיס. הם להקה אחרת וכנראה ליגיטמית, אבל הם לא אליס. הם משהו אחר, שונה. לדעתי כל הקטע פשוט... לא במקום.