אליפות איטליה-הולנד-בלגיה-ספרד-ישראל

אמא לה3

New member
אליפות איטליה-הולנד-בלגיה-ספרד-ישראל

כחלק מתחרויות ההכנה לאליפות העולם הבאה עלינו לטובה, נערכה בשבוע שעבר תחרות באיטליה... בשורות מדהימות אין כאן...הישראליות הגיעו לממוצעים נמוכים (חוץ מרוני רבינוביץ' - מקום 7 כללי) http://www.federginnastica.it/materiale//articoli/allegato_4469.pdf - תוצאות כללי

cubano1

New member
תוצאות

את התוצאות ניתן למצוא במסמכי ה PDF בתחתית הכתבה שבאיטלקית... http://www.federginnastica.it/index.php?module=articolo&idContentPage=7584 עושה רושם שרבינוביץ' מתקדמת יפה לקראת אליפות העולם שבשבוע הבא אך עדיין - גם תחרות יפה שלה מדגישה כמה רחוקה ישראל מהצמרת העולמית. ספק רב מאד אם תוצאה של 53.0 תעלה אותה לגמר הקרב רב. המתעמלות בטופ העולמי מגיעות ל 60, כשהרומניות לאחרונה מביאות ציון קרב רב של 57-58. ונסה פרארי זכתה בתחרות עם ציון של 57.8, ואחריה אלופת ספרד עם ציון של 56.7 לגבי רוני והציונים שלה: קפיצות 13.65 מקבילים 12.2 קורה 13.75 קרקע 13.4 התוצאה בקפיצות לא רעה בכלל במיוחד בהתחשב שעד עכשיו ראיתי אותה רק מבצעת קפיצה עם ערך התחלתי נמוך (יורצ'נקו בורג). חבל שהיא לא יכולה להעמיד עוד קפיצה ברמה כזאת ולהתמודד על גמרים על המכשיר הזה - ציון כזה היה יכול להביא מדליה בסבב תחרויות גביע עולם. סאחתיין על הציון בקורה - גם בגנט היא הביאה ציון יפה, מה שמעיד על יציבות שלרוב לא מעפיינת מתעמלות ישראליות המקבילים הם עקב האכילס שלה, והציון שלה נמוך מאד באופן די יציב - היא חייבת להעלות את הקושי ואת הסגנון כמו שהיא עושה עד עכשיו בשאר המכשירים אם היא רוצה להגיע ללונדון, לדעתי שאר הישראליות הביאו הופעות שלא ממש ראויות לציון, עם ציונים שנעים בין 10.9 ל 12.2 לא יודע למה ולריה מקסיוטה לא התחרת, ויש רק לקוות שהיא מחלימה מהפציעה שלה - כי 24 הנבחרות הראשונות בתחרות תעפלנה לאליפות העולם שנה הבאה ביפן, שממנה מעפילים ללונדון. איך שזה נראה, בתור נבחרת הסיכויים להגיע ללונדון הם 0, אבל יהיה ממש גרוע אם הבנות לא יסימו בין 24 הנבחרות הראשונות.

אמא לה3

New member
לדעתי...

עם כל הכבוד לולריה ולקריירה המפוארת שלה, היא את שלה עשתה. אני לא מאמינה שהיא עוד תוכל להתחרות או להשפיע בצורה זו או אחרת בעתיד. כרגע, יש לנו רק את השלישייה רוני/הדס/ספיר, אולי הן בינוניות אבל הן כרגע הבכירות שלנו. מה שכן, כמו שאמרת, רוני בהחלט מראה מגמה של שיפור גם בקפיצות וגם בקרקע והלוואי ותמשיך ככה...

cubano1

New member
מסכים איתך לגבי ולריה

אבל גם בדעיכתה, היא עדיין יכולה להביא תוצאות בכמה רמות מעל הדס וספיר.... לכן היא חשובה לנבחרת

FIRES SHADOW

New member
אני תוהה

מה גורם לכם לחרוץ את גורלה בצורה כ"כ מהירה... מישהו כאן יודע מה בדיוק קרה לה ומה היו השיקולים שלה או של המאמן שלה בנוגע לתחרויות אחרונות שלה? פציעות הן חלק מהספורט הקשה הזה והן דורשות שיקול דעת מאוד זהיר...ויש לנו המון דוגמאות של מתעמלים\מתעמלות שנפצעו, חזור ונתנו בראש בצורה מדהימה!

אמא לה3

New member
זה לא שחורצים את גורלה

ולריה כבר לא צעירונת, נכון שאפילו עכשיו היא יכולה לתרום ולעזור לבנות הנבחרת אבל היא כבר לא תוכל להגיע להשגים משמעותיים, שימי לב לתחרויות האחרונות שלה, היא כבר לא היתה במיטבה. היא אמנם הצהירה שהיא מעוניינת כן להתחרות באליפות העולם אבל לפי התחרויות האחרונות וזה שהיא בעצם נעדרה כבר מחלק מתחרויות ההכנה זה אומר דרשני. בניגוד אגב לשון ג'ונסון שאמנם חזרה אחרי פרישה של שנה, אבל היא עדיין צעירה ולפי הסירטונים האחרונים שלה היא בהחלט בכושר כמו פעם.

cubano1

New member
צודקת....

לא התכוונתי לחרוץ את גורלה זה שהיא לא השתתפה בתחרות ההכנה שבוע לפני אליפות העולם זה לא סימן טוב, אבל ברור שיש לה מה לתרום לנבחרת וגם לנסות לקבוע קריטריון ל2012, בתור פינאליסטית באליפות אירופה (קורה). מה גם שגם כשהיא לא בשיאה היא יכולה לאיים על תואר אליפות הארץ, ואם לא אליפות, היא יכולה לזכות במקום השני עם יד אחת קשורה מאחורי הגב..

אמא לה3

New member
כנראה שנצטרך לחכות

ולראות. משום מה, תחושת הבטן שלי אומרת שלא נראה אותה יותר בתחרויות גדולות. הלוואי ואתבדה.

Kostya78

New member
אני מתבייש בכם...

במקום לבדוק מה קורה עם ולריה ואיך היא מרגישה לאחר הפציע, אתם "מלכלכים". לפחות מישהו שם לב שהיא זכתה במדליה במינסק, חודשיים לאחר פציע קשה. מישהו אמר לה "כול הכבוד", מישהו התייחס בכלל? אני מתבייש בכם...

cubano1

New member
אין לך במה להתבייש....

גם התחרות והמדליה שלה בגביע ויטאלי שרבו הוזכרו פה בפורום - אם תדפדף אחורה וגם לעיל יש פרגונים בזכות התרומה שלה לנבחרת ולהישגיה בעבר וגם בעתיד. ברור שאנחנו לא יודעים מה טיב הפציעה שלה, אף אחד לא מפיץ מידע כזה. וטבעי שיש חששות מכיוון שהיא לא הופיע באליפות הארץ וגם לא בתחרות ההכנה האחרונה באיטליה על אף שעל פי הדיווחים של האיגוד היא היתה אמורה להופיע... אישית, אני אשמח לשמוע ממך עדכונים לגבי המצב אם אתה בקי בו ויכול לידע...

חבל שאתה לא קורא בפורום באופן רצוף

כי בהחלט היו דיווחים על התחרות שלה במינסק, למיטב זכרוני אפילו יותר משרשור אחד בו נכתב לה הרבה יותר מ"כל הכבוד". אף אחד מאיתנו לא יודע מה באמת קרה לולריה (איך היא נפצעה או מה הייתה חומרת הפגיעה) ואין לנו איך לבדוק איך היא מרגישה, כיוון שלא חודרים לה לפרטיות ואם היא לא רוצה להיכנס לפורום ולספר לנו על הפציעה שלה או על ההתקדמות שלה, אז לא נכתוב על זה, לדעתי גם אם אדע באופן אישי את מצבה הרפואי של ולריה אני לא אכתוב את זה בפורום, בייחוד אם היא לא אישרה. ואלריה מקבלת מהפורום פידבקים חיוביים רבים ותמיכה גדולה, וכן זכתה להיות "כוכב השבוע" של הפורום לפני כמה שבועות ונתנה ראיון אישי מרגש לפורום, בו היא סיפרה את מה שהיא *בחרה* לספר. היא לא סיפרה על הפציעה שלה וזאת זכותה. אף אחד כאן לא מלכלך. כל אחד אומר את דעתו הכנה והלא בהכרח מעודנת, כפי שנכתב על כל אחד אחר. אין כאן העלבה או משהו אחר. לא רואה מה כאן לא בסדר.

thegymnast

New member
בתור אחת שמתאמנת עם ולריה באותו אולם

אני רואה את ההתקדמות שלה. וקשה לה, ולחזור מפציעה מי כמונו יודע כמה זה קשה. היא מתאמנת קשב והרמה שלה רק עולה, ולפי מה שהבנתי היא אמורה להתחרות באליפות העולם

אמא לה3

New member
אלה בשורות טובות!

תראו, להבדיל מהזירה הבינלאומית שבה כל פציעה מינורית ברמת העילית מדווחת לקהל הרחב ולמתעניינים, כאן בארץ משום מה זה לא (בעצם, במקרה של אלכס זה כן דווח). אין לי מושג מה טיב פציעתה של ולריה ואני מאחלת לה החלמה מהירה ומלאה. זה מאוד משמח לקרוא שהיא עובדת קשה ונקווה שהיא אכן תתאושש ותייצג באליפות העולם. נשמח אם תמשיכי לעדכן אותנו לגביה.

למעלה