אליפות איטליה מחר! שידור ישיר!

Mrpops

New member
אליפות איטליה מחר! שידור ישיר!

אליפות איטליה:
רמה A1 ( זוהי הרמה הגבוהה והמעניינת ביותר) - השידור מתחיל בסביבות 2 וחצי 3 אחה"צ (שעון ישראל).
http://www.youtube.com/user/FGIfederginnastica
בפעם הראשונה בהיסטוריה איגוד ההתעמלות האיטלקי מעביר בשידור ישיר את אליפות איטליה (נבחרות ג'וניור וסניור) בערוץ היוטיוב שלו!

צפייה מהנה!

Mrpops

New member
תיקון טעות:

התחרות מתחילה לפי שעון ישראל בשעות: 16:30 -17:00
אעדכן במידה ויהיו שינויים...

Mrpops

New member
עדכון

תחרות דרגה A2 שהיא הדרגה הנמוכה יותר מתחילה בשעה 11:05 בערך בלינק שנתתי. בתחרות דרגה A2 משתתפות רק ארבע מתעמלות בדרגת elite בינהן:
Sofia Bonistalli
Adriana Crisci
Joana Favaretto

נ.ב. יכול להיות שהצפייה בלינק מוגבלת לאיטליה אז במקרה בזה שירות פרוקסי עשוי לפתור את הבעיה.

ohashi

New member
מקווה שצהיה שם רמה

חוץ משתי מתעמלות שאחת כמובן ואנסה פרארי שעד היום נראת לי כמו מכונה גם על הקרקע , וקרלוטה פרליטו האישה והפה הענק
שהם ברמה עולמית יש להם אם אני לא טועה 2 מתעמלות ג'וניור שעשו השנה הסווה לסיניור שהם בדרך למעלה אלגנטיות אבל דרגות הקושי עדין לא שם .

מקווה לראות פוטנציאל , כי בינתיים כל מה שאני רואה לא מתקרב אל הנבחרת האמריקאית (חוץ מכמה סיניות שהן טובות על מכשירים בודדים )
וכמובן מוסטפינה וקומובה שמקווה שתחזור בקרוב , אני לא רואה מישהו שמסוגל להתקרב

ohashi

New member
תקווה

חוץ משתי מתעמלות שאחת כמובן ואנסה פרארי שעד היום נראת לי כמו מכונה גם על הקרקע , וקרלוטה פרליטו האישה והפה הענק
שהם ברמה עולמית יש להם אם אני לא טועה 2 מתעמלות ג'וניור שעשו השנה הסבה לסיניור שהם בדרך למעלה אלגנטיות אבל דרגות הקושי עדין לא שם .

מקווה לראות פוטנציאל , כי בינתיים כל מה שאני רואה לא מתקרב אל הנבחרת האמריקאית (חוץ מכמה סיניות שהן טובות על מכשירים בודדים )
וכמובן מוסטפינה וקומובה שמקווה שתחזור בקרוב , אני לא רואה מישהי שמסוגלת להתקרב

נ.ב

תודה על הקישור

למעלה