אליפות אירופה בהתעמלות מכשירים- גמרים!

אליפות אירופה בהתעמלות מכשירים- גמרים!

נציגינו: ואלריה מקסיוטה- גמר קרב-רב, וגמר על הקורה אלכס שטלוב- גמר קרב-רב, וגמר קרקע

ואלריה מקסיוטה- תוצאות הגמר בקרב-רב

מקום 20 מתוך 24. קפיצות- 14.025 מקבילים- 11.800 קורה- 13.725 קרקע- 13.275 סה"כ- 52.825

הזוכות בגמר קרב-רב

אלופת אירופה- קסניה סמנובה מרוסיה סגניתה- קסניה אפנסבה מרוסיה סגנית שנייה- אריאלה קיסלין משוויץ

שטילוב מקום 8 בגמר הקרב-רב!

איזה כבוד! פאביאן המבושן הגרמני המדהים הוא אלוף אירופה.

המיקום במכשירים עפ"י תוצאות הקרב-רב

עפ"י הניקוד שהשיגו המתעמלים בקרב-רב, שטילוב ממוקם במקום 6-7 (תיקו) על הקרקע, מקסיוטה מקום 10 על הקורה. כמובן שזה לא אומר שום דבר. מחר יתקיימו הגמרים על המכשירים והכל עוד פתוח! ב ה צ ל ח ה

noaleee1

New member
שטילוב המלך זכה בארד - רישוק לכתבה !!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3697412,00.html

וכל הכבוד גם לשופטים שלנו

אשר ייצגו את ישראל בכבוד גם "מאחורי הפודיום": אורנה שי- אשר שימשה כמפקחת ואחראית שיפוט במכשיר הקרקע, נשים, מטעם ההתאחדות האירופאית להתעמלות. ג'קי וישנייה- שימש כמפקח ואחראי על השיפוט במכשיר המקבילים השווים, גברים, מטעם ההתאחדות האירופאית להתעמלות. רפי בריקנר- שופט על מכשיר המתח, גברים, מטעם מדינת ישראל.

roniway

New member
סנדרה איזבסה קופחה על ידי השופטים

השיפוט בכללי היה אכן בסדר , אבל בגמר הקרקע לנשים השופטים קיפחו את המתעמלת מספר 1 בענף - סנדרה איזבסה. פשוט לא להאמין ! את הציון שהיא קיבלה אפשר להגדיר במילה אחת פשוטה - ביזיון

PRIHADAR

New member
דברי עם אורנה על זה...

גם אני חושבת שהיא היתה צריכה לקבל יותר, אבל- השופטות החליטו, ועוד לאחר שראו בוידאו חוזר מס' פעמים- אז חבל, אבל אולי אולי הן יודעות מה הן עושות...........

זה לא נכון!!!

כידוע, יש ציון התחלתי ויש ציון ביצוע. הציון ההתחלתי של סנדרה איזבסה היה 4.9 נק', לעומת 6.0 של בת' טוואדל למשל, או 5.4 של קסניה סמנובה האלופה ושל ונסה פרארי שהייתה פצועה. ציון הביצוע שלה היה 9.0 נק', שזה ציון גבוה ויפה, גם באופן יחסי למתעמלות האחרות וגם באופן אבסולוטי. כמו-כן, היא לא קיבלה שום הורדת נקודות כענישה (בניגוד שלטוודל שכן קיבלה למשל). השיפוט אצלה היה סביר ביותר, בלי חריגות בין השופטות.

PRIHADAR

New member
אני

לא יודעת אם התכוונת למה שאמרה מי שמעליי, או למה שאני אמרתי, אבל לא באמת בדקתי את הציון ההתחלתי. חשבתי שהיה לה תרגיל בדרגת קושי גבוהה, אבל ביצוע לא נקי (למשל טריפל בורג שהפך לשניים וחצי, וכו'). אז חבל... אבל אם זה לא המצב- אז בעיה שלה. היא כזאת אלגנטית, שנראה שכל הנפת רגל שלה זה מינימום דאבל בקיפול... :) בכל מקרה אני מקליטה, כדי שאוכל, בצפייה הראשונה- לא לשפוט ולא שום דבר, רק להינות ולצפות. אז הגיוני שלא אשים לב לפרטים תמיד.. זה ש-לטוודל היה תרגיל בשמיים- על זה אין ויכוח. אז על מה היה ה"עיקוב" הקטן במתן הציון שלה (סמינובה)?, ולמה המצלמה התמקדה בשופטות?, במיוחד באורנה, והשדרנים אמרו שיש התלבטות....? חשבתי שזה כי הן לא החשיבו לה רמת ביצוע גבוהה, כי היא לא "סיימה" ברגים... או בקיצור- האם היא מראש לא ביצעה רמת קושי, או שהיא ביצעה, אך ללא הצלחה, ולכן לא קיבלה רמת קושי....? :)

אשמח לצפות בתרגיל ולהביע דעתי

לי אין אפשרות להקליט. אם מישהי תמצא את התרגיל המדובר (ביוטיוב או במקום אחר) אשמח לצפות בו בעיון ולראות אם אני מזהה את הבעיה.

אוקיי, הבנתי

צפיתי בתרגיל, והבנתי מה הבעיה: את הטריפל בורג האחרון היא לא סיימהעד הסוף (וגם לא 10 מעלות לפני הסוף) ולכן זה כביכול אמור להיחשב כ-2 וחצי ברגים, במקום טריפל (פלוס הורדת ביצוע). אבל, יש לה כבר 2 וחצי ברגים בתרגיל (פס אחד לפני כן). לכן למעשה היא ביצעה את אותו אלמנט פעמיים, ואי אפשר לספור את אותו אלמנט פעמים. לכן ירד לה הציון ההתחלתי. ללא הטעות הזו, היא הייתה יכולה להתחיל *לפחות* מ-5.4, כמו פרארי וסמנובה. ואם למשל היא הייתה עושה במקום זה דאבל סלטה אחורה בגוף ישר, או אפילו בקיפול, היא הייתה יכולה לזכות!!! פשוט טעות של המאמן.

PRIHADAR

New member
ידעתי!

לא "נתנו" לה דרגת קושי (=ציון התחלתי ). כמו שחשבתי מלכתחילה- היא ביצעה יפה מאוד, אבל לא הגיעה לדרגת קושי.... עצוב.... כאילו שהשופטות לא נתנו לה.. אבל האמת היא - שחבל, אבל באמת -היא לא הגיעה לזה.... ............. - - - - - - - - - -

נעממהה

New member
מישהו יכול להסביר לי?

איך זה יכול להיות שבתחרות כזו מכובדת כל הציונים נמוכים? השתנתה הדרך של הניקוד? לא היו כמעט ציונים מעל 15!!! זה ממש מוזר שמקום ראשון בקרב רב לא קיבלה אפילו 15 אחד... (טוב,לפחות במוקדמות... אני לא כ"כ יודעת מה היה לקסניה סמינובה בגמר...) באולימפיאדה היו ציונים הרבה יותר גבוהים.... אם באמת השתנתה הדרך של הניקוד, משהו יכול להסביר למה הציונים אז יותר נמוכים? איך זה בדיוק הולך? ועוד משהו- מה קרה לסנדרה איזבשה? איך זה שהציון ההתחלתי שלה נמוך? סליחה על ההפצצה=]] תודה!

למעלה