אליפות אירופה בשחיה, בריכות קצרות, יום 1

alonshin

New member
אליפות אירופה בשחיה, בריכות קצרות, יום 1

(אני מסכם בעיקר בשביל עצמי, כי אף אחד כבר לא נכנס יותר לפורום הזה)

ביום הראשון של התחרות התחרו ישראלים:

50 מ' חופשי גברים- יהב שחף מסיים מקום 16 במוקדמות עם 22.00 ובכך קובע שיא ישראלי חדש! אחרי שנים רבות שהשיא הקודם החזיק, אם אני לא טועה. הוא עולה לחצי הגמר. בחצי הגמר מסיים עם תוצאה דומה- 22.05 ומיקום זהה- 16. יש לציין כי בתחרות עולים 20 שחיינים מהמוקדמות לחצאי הגמר.
50 מ' חזה נשים- אנסטסיה קורוטקוב קובעת שיא אישי, 31.94 אך מסיימת מקום 42 במוקדמות ולא ממשיכה כמובן הלאה.
200 מ' מעורב גברים- איתי גורביץ' במוקדמות עם 2:02.34 מסיים מקום 34
גל נבו עם 1:56.21 מקום עשירי, מעפיל לגמר (בקושי). בגמר שנערך כבר אתמול משפר מעט ל-1:55.91 מה שמציב אותו במקום השישי המכובד אבל כשנייה רחוק ממדליה
200 מ' גב גברים- דוד גמבורג משתחל לגמר ממקום עשירי עם 1:54.62, גם יעקב תומרקין מעפיל לגמר אבל יותר בנוחות עם 1:53.43 מהמקום השישי.
בגמר שנערך אתמול שמר גמבורג על המקום העשירי עם 1:55.13, פחות טוב מהמוקדמות. גל נבו נשק למדליה מהמקום הרביעי עם 1:52.22 זמן לא רע, אבל רחוק ב-80 מאיות מהמדליה.
100 מ' חזה גברים: יהב שחף 1:00.98 מקום 49 שיא אישי, ירון שגלוב 1:00.36 מקום 41 אבל זהו שיא אישי גם עבורו, עמרי גניאל 1:00.06 מקום 35 גם עבורו זה שיא אישי וגל נבו 59.91 מקום 33, ארבעתם לא מעפילים לחצאי הגמר.
200 מ' מעורב נשים: אנסטסיה קורוטקוב 2:16.08 מקום 30 ולא ממשיכה לגמר, אבל קובעת שיא אישי שני עבורה הבוקר שזה יפה מאוד, עמית עברי 2:09.61 שוברת את השיא הישראלי, מקום 9 ועולה לגמר. בגמר עושה 2:08.75 כלומר שיפור של השיא הישראלי שקבעה בבוקר, תוצאות יפות לשתי הבנות היום (אתמול). היא מסיימת מקום 8. בסה"כ עברי שברה את שיאה הישראלי מ-2011 ביותר מ-2 שניות שלמות! הבחורה בכושר טוב
נבחרת השליחים ב-4X50 מעורב גברים גם כן שברו את השיא הישראלי במקצה זה- השליחים כללו את יונתן קופלב, אמרי גניאל, גיא ברנע ויהב שחף. התוצאה- 1:36.47- הספיקה רק למקום 11 בלי עלייה לגמר אבל זה עדיין הישג טוב יחסית

בסך הכל יום טוב לנבחרת, גם אם ללא מדליות. הרבה שיאים והרוב נראים בכושר לא רע בכלל

alonshin

New member
אלו לא המדליות, אלא יותר הזמנים-

ברור שמדליות זה מאוד נחמד, וכיף לראות את גל נבו על הפודיום ואפילו כמעט בראש הפודיום- אבל יותר חשוב לי לראות שיאים אישיים משתפרים ותוצאות טובות, גם אם לא מצליחים להעפיל לפודיום או אפילו לגמר.
זו תחרות חשובה, אבל התחרויות הגדולות באמת הן אליפויות אירופה ועולם בבריכות ארוכות וכמובן האולימפיאדה, ואליהן חשוב שיגיעו בכושר שיא ויגיעו לגמרים ולפודיומים. כאן אני מסתפק בשיפור ובזמנים טובים..

BentzWatchJudo

New member
מדליית כסף ושיא ישראלי לגל נבו ב....

400 מעורב אישי כאשר רק 2 מאיות הפרידו בין גל לבין השחיין שזכה בזהב.

למעלה