אליפות אירופה - ישראליות

cubano1

New member
אליפות אירופה - ישראליות

הישראליות סיימו את הופעתן בברלין, בסבב השלישי מתוך ארבע. אפשרנו לעצמנו להיות קצת אופטימים בגלל תוצאות טובות ויציבות של ולריה, ושיפור גדול ביכולות של רוני - אבל נראה שאף אחת מהן לא תהיה מרוצה מהתחרות. ולריה סיימה עם 51.700 13.875 בקפיצות 11.7 במקבילים 12.925 על הקורה 13.200 בקרקע היא כרגע עדיין בתמונה לגמר הקרב רב, אבל כאמור נשארה עוד קבוצה שצריכה לסיים, והיא לא תעפיל לאף גמר על מכשיר בודד. רוני סיימה עם 49.275 13.250 בקפיצות 11.900 במקבילים 10.950 בקורה 13.175 בקרקע מבחינת השאר, מוסטפינה הפציצה עם סך של כמעט 60 נקודות, ובטח תהיה בכל הגמרים גם לדמנטייבה היה יום טוב, והיא תהיה הרוסיה השניה בגמר הקרב רב. שלישית אצל הרוסיות היתה בלוקובילסקאיה שלא תשתתף בקרב רב בגלל חוק ה"2 מתעמלות מכל מדינה." אבל היא העפילה לפחות לגמר אחד. פורגרס נפלה מהקורה ולא תהיה בגמר. בכלל לרומניות היה יום גרוע, ורק צ'לארו צלחה את כל ארבעת המכשירים בלי נפילות. ראצ'ה לקחה ציון נוראי של 10.925 בקרקע, אבל עדיין יכולה להעפיל לגמר הקרב רב עם קצת מזל. היא מובילה על ולריה מקסיוטה בשלוש עשיריות. עוד ראויות לציון הן אליזבת זייץ שהיתה לה תחרות טובה, וג'ולי קרוקט הבלגית שהתחרתה יפה בסבב תחרויות גביע העולם, והביאה טוטאל יפה מאד של 55.625 והעפילה בקלילות לקרב רב.

Tammie

New member
מבחינת הישראליות- אני לא יכולה להגיד

שאני מופתעת... כמובן שהייתי מאוד שמחה לראות אותן בגמרים, אבל לא ציפיתי לזה. אם זאת, בהחלט רואים שיפור אצל שתיהן, ואני מאוד מקווה שהן יצליחו להתברג בגמרים בתחרויות הבאות. בקשר לשאר המתעמלות- קראתי מקודם שהנפילה של פרוגרס מהקורה הייתה לא צפויה במיוחד, וכמה ביקורות אמרו שהיא הייתה יכולה להציל את התרגיל ולא ליפול, והיא פשוט קפצה למטה. מידהי הציעה שהיא אולי חולה..... חבל, כי אני מאוד אוהבת לראות אותה על הקורה. מישהו יודע מה קרה ליובל שמוחה? השם שלה ירד מהרשימות ברגע האחרון, יכול להיות שהיא נפצעה באימוני פודיום?! אני ממש מקווה שלא.....

cubano1

New member
לא רשמי - אבל מקסיוטה עלתה!

אין תוצאות רשמיות, אבל על פי צילום של לוח התוצאות, מקסיוטה תפסה את המקום האחרון שממנו עולים לגמר הקרב רב! חדשות טובות ביום לא כל כך מוצלח להתעמלות שלנו אני מקווה שזה יעזור לה להשיג את הקריטריון הישראלי לאולימפיאדה ואני מקווה שבגמר הקרב רב יהיה לה ערב הרבה יותר מוצלח!

cubano1

New member
לא ממש ריאלי בקרב רב

גם לא ביום טוב במיוחד אבל יש עוד שנה להשיג אותו. יש לה הרבה יותר סיכוי להשיג אותו דרך מכשיר הקורה. מקום שישי באליפות אירופה הוא ריאלי, אם כי לא הפעם - כי היא לא העפילה...

למעלה