שאלה יפה
אני באמת לא יודעת. אני חושבת שזה לא טוב לשנות תכניות ברגע האחרון. אני למשל תיכננתי לטוס לתחרות הזאת, ובסוף לא הסתדר לי. אבל הייתי כבר קונה כרטיסים, הייתי חווה עוגמת נפש נוראית, מכך שיהיה עליי לשהות יומיים נוספים בחו"ל (כסף, ופרוצדרוה, אולי המלונות לא יכולים וכו') וחוץ מזה שבתאריכים המאוחרים אני כבר לא הייתי יכולה, הייתי חייבת להיות בארץ בשל תכניות אחרות; כמו-כן, יתכן ולמאמנים, מתעמלים, משלחות, צוות ומארגנים היו תכניות כלשהן לאחרי התחרות, וכאן יש בעיה גדולה. שהייה של יומיים נוספים או ביטול מלונות וטיסות כרוכה כמובן בתוספת תשלום, שזו בעיה בפני עצמה. קהל שקנה כרטיסים ואולי לא יכול לבוא לתחרות, בעיה גם לקהל, למתעמלות וכמובן למארגנים. ירידת מתח כמו שאמרת, או למעשה עליית המתח, שהוא גורם שלילי. אני לא יודעת מתי המתעמלים יכולים לטוס לאיזור, אני מקווה שיהיה מספיק זמן לאימוני פודיום כמו שצריך. אולי חלק מהמתעמלים והמארגנים יצטרכו להגיע בתחבורה חלופית (לא בטיסה ישירה) שזה כמובן לא נוח ובעייתי. אני לא יודעת אם המצב הזה מאפשר זמן לעוד הכנות אחרונות, והאם הן נחוצות. ואיזה הכנות אחרונות ירצו עוד לעשות. אולי דווקא הכנות נוספות יזיקו (הרי יש תכנון מדוייק של אימונים וחימומים, אם יתכננו אימון נוסף מאולתר אולי דווקא זה יפגע במתעמלים). אך חסרון של מתעמל אחד- יכול להיות יתרון למתעמל שני.