אליפות ארה"ב! מחר זה מתחיל

cubano1

New member
אליפות ארה"ב! מחר זה מתחיל

אליפות מרתקת, בגלל המשתתפות, בגלל העובדה שהיא תקבע מי תסע לאליפות העולם - כאשר יש סיכוי טוב שרוב חברות הנבחרת לאליפות העולם הן אופציה כמעט וודאית לנבחרת האולימפית בריו

האליפות תתחיל מחר, ותכלול שני ימי תחרות - חמישי ושבת לנשים, ושישי וראשון לגברים.

כל זב חוטם שיהמר על הפודיום ידע לשים כסף על סימון ביילס - למעט אסון, היא אמורה לקחת את התואר הכולל, וגם להוביל בכל אחד מימי התחרות.

ומה לגבי המקומות השניים והשלישיים?

אני חושב שגבי דאגלס מועמדת למקום השני - היא יודעת להתעלות על עצמה בתחרויות גדולות, והיתה לה חזרה גנראלית טובה בתחרות ה secret classic ואני מנחש שהיא מסוגלת להעלות את ההילוך, ואם היא אכן תציג יומיים של התעמלות קצת יותר נקיה, ואולי טיפה יותר קשה - היא אמורה לקחת את הכסף ולהבטיח מקום בנבחרת לגלאזגו.

ולגבי הארד - קרב קשה בין ביילי קי היציבה אך האפורה, מגי ניקולס שהצליחה להמציא את עצמה מחדש ולצאת מהתפאורה לקדמת הבמה, ואלי רייזמן שאולי לא המציאה את עצמה מחדש, אך כן הצליחה לחזור לרמה שלה מ2012, כולל שדרוגים יפים במקבילים ובקרקע. אני מקווה שנזכה לראות אותה מבצעת את הפס החדש - דוס סנטוס (טוויסט בקיפול) עם ריבאונד לסלטה לפנים.

אצל הגברים - מיקולאק הוא הטוען לכתר. התחרות הקשה אמורה להגיע מכיוונו של דאנל לייבה שקצת דעך, ועשה את הדבר המעניין - לקח צעד אחורה והחליט לא לרכוב על תהילת עבר בשביל לקבל שיבוצים לתחרויות בינ"ל וחזר לאולם האימונים ומנסה לברוא את עצמו מחדש - גבוה יותר, חזק יותר ויציב יותר. אם זה יעבוד לו הוא אמור לעקוף את מיקולאק. ג'ון אורוזקו קרע שוב את הרצועה לפני כמה חודשים ולא מתחרה. עוד מתחרים על מקום לקרב רביסטים בנבחרת - אקאש מודי וכריס ברוקס.

התחרויות משודרת בשידור חי - כדאי לעקוב אחרי העמוד Full Time Gymnastics בפייסבוק לעדכונים ולקישורים לצפיה בתחרות.

Tammie

New member
אני מתכננת לראות, בתקווה שאצליח להישאר ערה

מקווה שיהיו כאן שותפים בפורום, בהחלט הולך להיות מרתק!
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
עוד לא יודעת אם אצפה בשידור חי

מצד אחד קשה להתאפק, מצד שני השידור החי נוטה להתאפיין לא פעם בקיטועים מעיקים, בין אם מדובר בבעיות זרימה או בשלל פרסומות... ולרוב הוא גם באיכות צפייה נמוכה יותר. אבל נחיה ונראה... (עוד לא בדקתי; מישהו יודע בשלוף מה שעת ההתחלה לפי שעון ישראל?).

trilliane

Well-known member
מנהל
בדיוק חזרתי הביתה ופתחתי את המחשב בדיוק בזמן...

נראה לי שהאתר הרשמי של התחרות קרס, אבל אני חושבת שיוטיוב עובד (אם כי כרגע רואים בעיקר שקופית). אין איזה שידור ביוניברסל או NBS?

trilliane

Well-known member
מנהל
האתר חזר לחיים, וגם ביוטיוב יש שידור, אבל עם מנחה מעצבן

שאני לא מבינה מה הקטע שלו בדיוק...
יש איזה שידור נורמלי עם פרשנים?

netahoffman

New member
אז..... מישהו ער??

יש קישור לשידור נוסף חוץ מהשידור ביוטיוב?

Tammie

New member
אני כאן :)

אבל כנראה לא אהיה בפורום יותר מדי כי אני גם רואה מהמחשב והוא מחובר לטלוויזיה....

Tammie

New member
הצלחת למצוא שידור אחר?

אני כרגע בחסדי היו-טיוב

Mrpops

New member
עדיין לא

&nbsp
השידור ביוטיוב באמת באיכות גרועה...

trilliane

Well-known member
מנהל
מילא איכות גרועה, אבל מה הם משדרים לעזאזל?!

Tammie

New member
האמת שאצלי האיכות טובה מאוד....

רק שבאמת לקח להם המון זמן להתחיל את התחרות!

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מתלהבת מהשדרנים ומזוויות הצילום הגבוהות

אבל נזכרתי שגם בשנה שעברה NBC/יוניברסל העבירו חי רק את היום השני בתחרות, ואת הראשון הקליטו ושידרו מאוחר יותר.

trilliane

Well-known member
מנהל
האיכות בסדר, אבל עכשיו התחילו אצלי קיטועים ובעיות זרימה...

trilliane

Well-known member
מנהל
תיקון: גם האיכות כבר לא משהו... לא מעט פיקסליזציה

Tammie

New member
אחרי סבב שני

מגי ניקולס מקום ראשון, גבי דאגלס מקום שני וסימון ביילס מקום שלישי אחרי תרגיל קורה לא טוב (הרגע קראתי לתרגיל של 14.8 לא טוב??) ומיד אחריה במקום רביעי אלי רייזמן.
&nbsp
כמובן שהכול פתוח כשעוד 6 תרגילים לפניהן, אבל פתיחה מעניינת בהחלט.

trilliane

Well-known member
מנהל
סימון ביילס נפלה עכשיו בקרקע...
לא הערב שלה...

למעלה