אליפות ארה"ב - משימות ליום II

cubano1

New member
אליפות ארה"ב - משימות ליום II

כמה השגות לאחר יום התחרות הראשון -

תחרות לא מבריקה - כשהרבה בנות ביצעו שגיאות - נפילות מהקורה לרייזמן ולביילי קי, נפילה בקרקע לביילס, תרגיל קרקע לא מוצלח לדאגלס, וערב נוראי לקיילה רוס.

המרשימה - מגי ניקולס מוכיחה את עצמה לפני קהל הבוסים - מרתה קרולי, רונדה פיין. היא הפתיעה לטובה ב us classic וממשיכה באותה מגמה באליפות ארה"ב עם תצוגת תכלית של התעמלות מרשימה ושני סבבי קרב רב עם תוצאות של 60.0 ו 59.7. לניקולס אין את הקושי המטורף של ביילס או רייזמן, אבל היא מתקרבת מאד לדרגות הקושי האלה ויודעת לבדל את עצמה משאר המתעמלות - בין היתר עם ירידת צוקהארה מהקורה (שניה רק לביילס). גם אין לה את הקוים היפים של דאגלס - אבל בניגוד לשלושת אלה, היא נתנה עד כה 8 מתוך 8. אם תעשה את אותו הדבר הלילה, מקומה בנבחרת לגלאזגו אמור להיות די בטוח והיא גם תסמן את עצמה כמתמודדת על הכרטיס לריו.

ביילס, גם עם הופעה לא מושלמת, כולל נפילה בקרקע ותרגיל קורה קצת עצבני נתנה סך בשמיים של 61.1 (בהשוואה להופעה המשולמת ב secret classic שם רשמה 62.4). לא ברור מה יורדאקה מבשלת, אבל בגלאזגו יורדאקה, מוסטפינה, קומובה וכל טוענת לכתב תנסה בכל מאודה לשאוף לרף ה 60. ביילס תוכל ליפול פעמיים ולקחת את הזהב על פני כל אחת אחרת. בלתי מתקבל על הדעת שמשהו יוכל לעקוף אותה - למעט תרחיש אסון. היא כנראה בלתי מנוצחת כיום ומציבה אתגר עצום לכל מי שחולמת על זהב בריו.

דאגלס - מצד אחד הרשימה עם הופעה יחסית יציבה. מצד שני ממשיכה לדשדש בקרקע ומשאירה פתח לחברותיה בעלות דרגות הקושי. היא נראתה עייפה אתמול, במיוחד בקרקע עם חוסר דיוק ואלמנטי פירואט שנראו רע. היא מלכתחילה עם דרגות קושי נמוכה, ומסיימת עם דאבל סלטו בקירוס שאינו מרשים בעליל בתחרות בסדר גודל של אליפות ארה"ב. היא הרשימה פחות מאשר הופעתה ב secret classic, ואם אכן היא סובלת מעייפות - מעניין לראות איך היא תראה הלילה. מצד שני - היא יודעת להתעלות על עצמה ברגעי לחץ - ובידיעה שהיא במקום השלישי כרגע, כשרייזמן נושפת בעורפה - היא תצטרך להיות הרבה יותר טובה. סיום במקום הרביעי בקרב רב בשקלול של יומיים עדיין ישאיר פתח בנבחרת לגלאזגו, במיוחד לאור העובדה שהיא נראית כאופציה מבטיחה לריו. אבל הוא בהחלט לא יבטיח כרטיס, והיא תהיה נתונה לחסדי הנהלת האיגוד האמריקאי, שבמידה וירצו יוכלו להתעלם ממנה.

ולגבי רייזמן - מצד אחד נפילה מהקורה. מצד שני - היא עשתה את מה שהאמריקאים אוהבים היום - דרגת קושי מטורפת שמאפשרת נפילה ועדיין משאיה את המתעמלת במרוץ. רייזמן גם מבדילה את עצמה עם תרגיל קרקע שהוא לא פחות ממדהים - וזה עוד ללא חיבור הסלטה לפנים לאחר הדוס סנטוס. למי שחושב קדימה לקיץ 2016, די ברור שהיא תגיע לריו עם הפס הייחודי שלה (בורג וחצי לדאבל טוויסט לסלטו לפנים בגוף ישיר, והפס הייחודי במתבשל - דוס סנטוס לסלטו שיהפוך גם הוא לגוף ישר בעתיד) זאת הצהרת כוונות לקחת שוב את הזהב בקרקע. ביילס כמובן תהווה מכשול - אבל כזה שניתן לעבור ביום טוב.
רייזמן חייבת לגאול את עצמה הלילה ולתת 4 מתוך 4. ככה היא אמורה לעקוף את דאגלס, להכנס לשלישיה הראשונה, ולסמן את עצמה כחברה בנבחרת לגלאזגו, בזכות ולא בחסד, ובגלל ההעמלות ולא רק בגלל הנסיון ואיכויות המנהיגות שלה.

ביילי קי מצד אחד במרחק נגיעה מדאגלס ומרייזמן, ומצד שני היא נתפשת כבעלת פחות פוטנציאל. רייזמן ודאגלס בשנה האחרונה התקדמו לרמת הכושר של לונדון, ונראות כבעלות פוטנציאל להתקדם עוד יותר. ביילי מתעמלת קרב רב מצוינת, אבל אפורה. אין לה משהו שמגדיר אותה, לא אלמנט ולא פס ולא סגנון מסוים - עם קרב כל כך צמוד, כמעט חובה שיהיה משהו שיהפוך מתעמלת למעניינת יותר - משהו שיכבוד את הסקרנות של הקהל ושל השופטים. עדיין - בהעדר מתמחות אטרקטיביות השנה, לא בלתי נמנע שמרתה קרולי תחליט לקחת 5 קרב רביסטיות לגלאזגו, מה שמאד יעזור לביילי קי.

קיילה רוס וסקינר חפרו לעצמן חתיכת בור הקיץ. עם כל תרגיל הקרקע המפונפן של סקינר ודחיפת הרף עם הפס הראשון שלה (דאבל צוקהארה בגוף ישר) היא גם לא מרשימה את השופטים, וגם לא מצליחה לתת פייט לרייזמן ולביילס. ורוס נראית בלחץ ומבצעת טעויות מאד לא אופייניות. היא לא הגיע מוכנה - ומעבר לעובדה שהיא מדשדשת מאחורי כולן בדרגות הקושי, היא נראתה לא מוכנה לאתגר הזה (המרוץ לריו) מנטלית.

עוד במאכזבות - ברנה דאוול - ולאו דווקא בגלל הופעה לא טובה. היא דווקא נהנתה מערב מצוין, אבל תרגיל המקבילים שלה דורג רק שישי (בגלל אובדן אחזקת גוף בפאק סלטו שהיה גם נמוך). זה רחוק מלהספיק בתור מתמחה, וזה חבל מאד. היא ייחודית בתרגיל שלה, עם אלמנטים מרשימים וסגנון של בת' טוודל.

ohashi

New member
סיקור מדוייק

זה בדיוק מה שאני חשבתי , לצערי ביילס מקבלת כל המ תוצות טובות חותר ממה שהיא צריכה לקבל אבל זה כבר משהו אחר

יש קישור ל תחרות של היום ?

Mrpops

New member
לא בטוח שיעבוד אבל שווה לנסות:

http://nowwatchtvlive.me/watch-nbc-sport-networks-live-online-nbc-sport-networks-usa/
&nbsp
השידור של הסניור לא מועבר ביוטיוב. הלינק הזה אמור להעביר את השידור של רשת NBC ספורט. הבעיה היא שיש כ"כ הרבה ערוצי משנה ולא תמיד הלינקים מקשרים לערוץ הנכון. נדע אם עובד רק ב2 וחצי.
&nbsp
&nbsp
בקשר לתחרות:
&nbsp
ביילי קי היא בעיני קיילה רוס של 2013. היא באמת חד גונית ומתמקדת יותר מידי בפן הטכני ופחות מעניינת. ועדיין, לקי יש פוטנציאל גדול. רוס די מיצתה את עצמה לצערי. היא התפתחה וכנראה שקשה לה כבר להסתגל לאלמנטים חדשים אז היא מעדיפה להתחרות במקום שבו היא מרגישה הכי בנוח. קצת מאכזב.

trilliane

Well-known member
מנהל
עברתי על כל ארבעת הערוצים ולא מצאתי באף אחד מהם התעמלות...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני רואה שם עכשיו כתבה רפואית... תוכל לתאר מה אתה עושה?

על איזה LINK אתה לוחץ שם? (חלקם בכלל לא עובדים לי).

Mrpops

New member
את אמורה לראות שעשועון בערוץ NBC

שעשועון בשם Jeopardy לינק מספר 3.
לפי מה שהבנתי אם נזכה לראות שידור - זה רק פה.

MayTheBee

New member
יאיייי! מצליחים לראות?

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אצלכם האיכות ככה-ככה? אני רואה שהוא מקפיץ לי למעלה בדפדפן

הצעה להתקין HD קודק (Install Best HD TV player) ואני לא יודעת אם זה קשור או לא... לפעמים האתרים האלה מקפיצים כ"כ הרבה פרסומות וכו' (בלי חוסם פרסומות האתר הזה בקושי זז מרוב פרסומות קופצות אחת על השנייה) שאני לא יודעת אם הם לא סתם דוחפים לי זבל ולא בא לי להתקין סתם. אבל אם מישהו מכם התקין וזה באמת רלוונטי ומאפשר לצפות באיכות HD, זה שווה.

Mrpops

New member
אני אגיד את זה בעדינות:

צריך להודות שבכלל הצלחנו להשיג שידור, זה מאוד לא מובן מאליו והיה קשה. אז אם זה HD או לא - לא כזה משנה לי. העיקר שהשידור לא נתקע.
מניסיון: התקנת תוספים באתרים כאלה עלול להכניס לך למחשב כל מיני תוכנות מזיקות או וירוסים. עדיף להשאיר את זה ככה.

trilliane

Well-known member
מנהל
הוא יותר טוב מבחינת האיכות? (אני מפחדת להתגרות בגורל...)

הקישור שהקודם שנתת עובד אצלי בסדר; אין יותר מדי פרסומות קופצות (כי אני עם חוסם פרסומות) וגם "פרסומות הרפאים" שמכסות את המסך לא מופיעות במסך מלא, אז אין בעיה.
&nbsp
ואני רוצה לנצל את ההזדמנות שוב להודות לך על הקישורים לשידורים שאתה מצליח למצוא לנו בכל פעם מחדש.

trilliane

Well-known member
מנהל
או, איכות מצוינת! בדקה הראשונה קצת קרטע לי, אבל רואים נפלא

נוטה קצת יותר להיתקע כנראה כי הרזולוציה גבוהה יותר, אבל לגמרי שווה את זה.
שמרתי לי במועדפים, מקווה שיהיה יעיל ושימושי גם בעתיד...

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על הניתוח המושקע והמפורט, כתמיד, נהניתי והשכלתי

trilliane

Well-known member
מנהל
בינתיים ביילס ורייזמן הפגיזו בקורה ובקרקע (בהתאמה)

דאגלאס הייתה סבירה על המקבילים (אני דווקא נהניתי, למעט הירידה) וקיילה רוס נחתה ככה-ככה משולחן הקפיצות.

למעלה