תודה ליוניברסל ספורטס!
ותודה גם לך Mrpops
אין לי כל כך מה לסכם לקראת הגמר -
אחרי היום הראשון הבנו שלא יהיו יותר מדי הכרעות - ושהמתח ימשך עד המבחנים האולימפים בסוף החודש.
אני מעריך שעיקר התחרות הערב תהיה בין השלוש שכבר פחות או יותר הבטיחו את הכרטיס ללונדון - ובעיקר בין וויבר לבין גבי דאגלס.
מוויבר מצופה שתתן הופעה סולידית כמו שלשום. דאגלס יכולה בערב רב לפשל בגדול, ובערב טוב היא מביסה את וויבר.
אני חושב שהקורה תכריע - שם גבי מאבדת הכי הרבה נקודות כשהיא בלחץ, ואילו וויבר נוטה להיות יציבה.
וויבר גם תרצה להעלות את הבטחון במקבילים - היה לה תרגיל טוב מאד בערב הראשון - ומזמן היא לא נתנה שתי הופעות טובות ברצף במקבילים.
רייזמן אמורה להיות צעד קטן מאחורי השתיים האלה - ואמורה לסיים שלישית, שנייה או אולי אפילו ראשונה אם וויבר תכנע למקבילים או אם גבי תכנע לקורה.
לגבי פינגאן ורוס - עושה רושם שהן ראש בראש על המקום הרביעי בנבחרת - אני אוהב את ההתעמלות של פינגאן - אבל אני נותן יתרון משמעותי לרוס בגלל שהיא סיימה ראשונה עם 15.5 במקבילים - נקודה וחצי לפני פינגאן
פינגאן סיימה ראשונה בקורה אמנם - אבל רק 2 וחצי עשיריות לפני רוס - ואני בטוח שמרתה רושמת עשיריות
לנסטיה יש יתרון אדיר - כי ארה"ב זקוקה לעובדת מקבילים כמו אויר לנשימה. מרתה חוזרת ואומרת שהיא לא תיקח מתמחה על מכשיר אחד - אבל אני סבור שבסופו של יום לארה"ב יהיה חור אדיר של בערך נקודה על המקבילים - ומרתה תצרף גם מתמחה על מקבילים בלבד בלית ברירה.
הקאמבק של נסטיה מרשים - אבל לא מדהים. היא הותירה רושם רע בערב הראשון - עם טעויות במקבילים - וגרוע מכך - עושה רושם שהיא לא בכושר שמאפשר סיום חזק של תרגיל גם במידה ויש בו טעויות
היא חייבת לסיים חזק מאד גם במקבילים וגם בקורה בשביל לתת איזשהו ערך לועדת השיפוט. אם דאגלס וקיילה רוס תסיימנה לפניה במקבילים זה עוד בסדר - אבל אם מישהי משתחלת לפניה בציון במקבילים היא בצרות. מרתה רוצה לראות 15.5 על הלוח - ומי שתהיה הכי קרובה תמצב את עצמה טוב ללונדון.
המצב לא נראה מזהיר עבור מרוני וסקרמון. קיילה רוס ופינגאן טרפו את הקלפים והשאירו מקום רק למתמחה אחת.
עם וויבר, דאגלס, רייזמן ורוס בנבחרת יש לארה"ב שני תרגילים טובים במקבילים, ושלושה תרגילים טובים בשאר המכשירים - עם חסרון בקורה
עם וויבר דאגלס, רייזמן ופינגאן ירוויחו כמה עשיריות בקורה - אבל יש רק עובדת מקבילים אחת טובה. - המתמטיקה מאד פשוטה...
נסטיה ובריג'ט סלואון ירצו לתת הופעה חזקה הערב. גם ברוס - אבל עוד נפילה בפטרסון והיא יכולה לתלות את העוריות...