מחוץ לתחרות! באסה!!!!!!
M Mrpops New member 11/6/12 #28 טוב הבנתי שמרוני נלקחה לבית חולים הגישה בקשה להתחרות ב trials לאולימפיאדה בסוף החודש. עצוב...
נ נעממהה New member 11/6/12 #30 ככל הנראה זעזוע מוח אחד היפנים באליפות העולם התחרה אחרי זעזוע מוח. לא הלך טוב במיוחד.
נ נטע104 New member 11/6/12 #29 Maroney: She is showing signs of concussion; Maroney: She is showing signs of concussion; will not compete & being taken to the hospital as a precaution. She has petitioned to Trials
Maroney: She is showing signs of concussion; Maroney: She is showing signs of concussion; will not compete & being taken to the hospital as a precaution. She has petitioned to Trials
M Mrpops New member 11/6/12 #20 יש לי הרגשה שרייסמן לוקחת את זה... בהנחה שתרגיל המקבילים שלה יהיה סביר פלוס
נ נטע104 New member 11/6/12 #24 // גם ברידג'ט סלואון אחת המתעמלות האהובות עלי.. היא כמובן לא תנצח אבל אני מקווה שתעשה TOP 8 ותעלה למבחנים האולימפיים!!
// גם ברידג'ט סלואון אחת המתעמלות האהובות עלי.. היא כמובן לא תנצח אבל אני מקווה שתעשה TOP 8 ותעלה למבחנים האולימפיים!!
M Mrpops New member 11/6/12 #25 וויבר בהחלט ראויה... אגב...ההימור שלי רייסמן אבל הלב רוצה את רוס אני נאמן לפייבוריטית שלי מה לעשות.
נ נעממהה New member 11/6/12 #26 היא שפיצית, את מוזמנת להמר עליה פשוט נראה לי שלהיום מה שיש לה לא יספיק.
M Mrpops New member 11/6/12 #50 מזל טוב לוויבר - אלופת ארה"ב! רואה? זה שלא הימרנו על הסוסה המנצחת השאיר לך את הנצחון בהימור
נ נטע104 New member 11/6/12 #51 יאאי!! אבל יודעים מי לקחה מקום שני באליפות ב2008??? נסטיה!! נשמע מבטיח לגבי דגלס!!!