אליפות ארה"ב סיכום

אמא לה3

New member
אליפות ארה"ב סיכום

הנה סיכום התוצאות: קרב רב 1. רבקה ברוס - 120.300 2. מטי לרסון - 117.000 3. אלכסנדרה רייזמן - 115.650 קפיצות 1. אליסיה סקרמון 2. אלכסנדרה רייזמן 3. קיטרה האנטר מקבילים 1. רבקה ברוס 2. קסנדרה וויטקומב 3. מטי לרסון קורה 1. רבקה ברוס 2. אליסיה סקרמון 3. אלכסנדרה רייזמן קרקע 1. מתי לרסון 2. רבקה ברוס 3. אלכסנדרה רייזמן סירטונים (וזה עוד יתעדכן בהמשך) http://www.gymnastike.org/coverage/237446-2010-Visa-Championships

NBI2

New member
תרגיל מקסים

בחירת מוזיקה מעולה וצעדי ריקוד שנראים טוב אבל לא גוזלים את כל הנשימה. מקסים. רק חבל על הבגד גוף! איכסה!! ומה נסגר עם השיער שלה? יש לי קצת ג'ל בבית אם את צריכה, רק תגידי!

אמא לה3

New member
אגב...

הבגד לא היה נורא כל כך, הוא ייחודי, נמאס כבר מהבגדים האדומים למינהם, מה שכן, השיער משהו נורא? קשה לאסוף קוקו נורמאלי? למה להשאיר קצוות??? נטע, תעשי טובה, תשלחי לה קצת ג'ל...וכמה קוקיות טובות..

נעממהה

New member
וזה עוד אחרי הרבה פן :)

יש לה שער מאוד מקורזל.... :) אני דווקא אהבתי, זה מוסיף לדרמטיות של התרגיל

אמא לה3

New member
בהתחלה חשבתי

שהיא עיצבה את השיער במיוחד...אחר כך רואים שהיא פשוט לא אספה את הקוקו עד הסוף. איזה יופי שאנחנו יכולות לקשקש על השיער/בגד של המתעמלות לא?

NBI2

New member
הכי כיף!

אם היא רצתה יותר דרמה היא היתה יכולה לאסוף את הקוקו ככה שיהיה לה זנב סוס, נראה פחות קצועי אבל נותן את האפקט הרצוי... הבגד גוף היה יותר מדי, יות מדי צהוב, יותר מדי מבריק, יותר מידי קט מוזר, יותר מדי נצנצים. אני חושבת שהוא הפריע לי יותר בגלל שהיא עצמה היתה כזו שלומפי ולא מוחזקת

Xx ofek xX

New member
דווקא לדעתי

היה ממש כיף לראות את השיער המבולגן הזה אחרי כל הבנות עם הגולגול המהודק חזק, סוףסוף אחת שלא כואב לה הראש מרוב שהקוקו מתוח

אמא לה3

New member
בהחלט!

תרגיל מיוחד מאוד. האמת, בהתחלה הייתי בטוחה שזה עוד אחד מהתרגילים האלה שבהם התנועות הן מעין תרגילי חיבור לפסי אקרובטיקה, אבל אז מתחילה הכוריאוגרפיה והיא נהדרת, הילדה הזו יודעת לזוז כמו שצריך. WOGA ממש שולטת! איזה כייף (סליחה עם חובבות ברשטיאן). עקבתי גם וראיתי את סקרמון - איזה הבדל, היא חזרה והיא נראית הרבה יותר טוב מפעם! הקפיצות שלה מדהימות ומלאות עוצמה, על הקורה קצת פחות אהבתי אותה (למרות שהיא עדיין ביצעה את התרגיל נהדר). רבקה ברוס - מה אומר. לא אוהבת אותה. לא אוהבת את התרגיל קורה שלה, נראה כמו פס אקרובטי על קורה, חסר חן. דבר מאוד מאפיין את רב המתעמלות ברמה הזו בארה"ב. נסטיה היתה שונה, גם קייטלין אוהשי שונה.

נעממהה

New member
היא לא מWOGA

מתי לרסון ההיא מ- All Olympia (או בראשי תיבות AOGC), אותו מועדון של סמנטה שפירו. זה מועדון מאוד מכובד בפני עצמו, ואם כבר מדברים על "חוסר חן" של מתעמלות, הוא דווקא מתמחה ב"ייצור" מתעמלות עם יכולות ריקוד ו-אני לא יודעת איך להגיד את זה בעברית- good body lines. סתם דוגמא- הנה מתעמלת קטנה מאותו המועדון. קוראים לה ניקה (ורוניקה) הולטס. http://www.youtube.com/watch?v=X8icMr43kD4&feature=related (שווה לראות לפחות את שני התרגילים הראשונים- הקורה והקרקע.) זה יפה לראות שעדיין יש מועדונים ששמים דגש על התחומים האלה..

אמא לה3

New member
את רואה מה קורה

כשמנסים לראות כמה סירטונים ביחד, להכין ארוחת ערב, לרוץ אחרי הילדים שיפסיקו לחרב את הבית ולקשקש בצ'אט עם עוד כמה בנות..... דברים קצת מתבלגנים. תודה שהעמדת אותי על טעותי. אגב, הניקה הזאת ממש חמודה, איזה כייף זה לראות תחרות עם כל כך הרבה משתתפות, יש המון יופי בבלגן הזה...הלוואי אצלנו.

NBI2

New member
רבקה ברוס

ראיתי את הקרקע שלה, מלחיץ משהו. ממש לא נעים לעין.

נעממהה

New member
רבקה ברוס- תרגיל הקרקע

http://www.youtube.com/watch?v=wN1WYnb_Qe8 אני לא חושבת שהוא מפחיד. היא פשוט לא אלגנטית במיוחד. לדעתי המילה קרירות יותר מתאימה לתרגיל, אם אתן מבינות למה אני מתכוונת. הפנים שלה כל כך קפואות!!! עזבו חיוכים, אפשר לשמור על פנים עם קצת הבעה אופטימית, לא? ובעצם, עם הבעה כ-ל-ש-ה-י... אני מניחה שזה הדרך שלה להתמודד עם הלחץ, אז מי אנחנו שנשפוט...

Tammie

New member
גם נדיה קומנצ'י הייתה מבצעת את התרגילים

שלה עם הבעה קפואה על הפנים, אומנם בקרקע הייתה לה יותר וירטואוזיות, אבל מי יודע.... וזוכרות את הסרט על אולגה קורבוט- היא אמרה שעבדו איתה על הבעות פנים, כל יום היא הייתה צריכה לעמוד מול המראה שעה בערך (אני לא זוכרת את הזמנים המדוייקים..) ולחייך. בסוף כל כך כאב לה שהיא הייתה ממש בוכה. אז מה עדיף? מתעמלת רצינית עם פרצוף מעט קריר או מתעמלת שמחייכת אבל כל חיוך הוא מזוייף ועבודה של שעות אימון? אני לא אומרת שאלו האופציות היחידות, כמובן שיש הרבה מתעמלות שמחייכות כי הן באמת מרגישות כך, אבל בכלליות, אני מעדיפה את הקרירות על הזיוף...

NBI2

New member
קורבוט היתה בוכה הרבה

בכל סרט/כתבה/וואטאבר היא כל הזמן בוכה... אני חושבת שרוס נראית סובלת... ולא רק זה גם מבחינה של ניקיון התרגיל לא משהו..

Tammie

New member
אני לא מדברת רק אחרי תרגילים....

בזמן התרגילים, תסתכלי על התרגיל קרקע שלה, היא כל הזמן שולחת חיוכים לכל כיוון, והיא אמרה בעצמה- הכל היה מכוון, שום דבר לא היה אמיתי. אני מסכימה שאולגה קורבוט גם בכתה, היא מפורסמת מאוד בגלל הצורה שבה היא בכתה אחרי הביצוע הנוראי על המקבילים.

נעממהה

New member
לא חייבים לחייך אבל

אפשר שתהיה איזשהי הבעה על הפנים. מתי לרסון למשל, שדיברנו עליה פה בשרשור, לא מחייכת, אבל יש לה הבעה. גם לנדיה בקורה (ובטח שעל הקרקע) לא היה פרצוף קפוא. באמת שלא ראיתי הרבה מתעמלות עם כזה פרצוף. אבל שוב, זה אולי לא כלכך נעים לעין, אבל אם זו הדרך שלה להתמודד- אני מפרגנת לה!! בכל זאת, היא אלופת ארצות הברית!

Tammie

New member
אני מסכימה איתך...

למען האמת בכלליות אני לא מתחברת יותר מדי לסגנון של רבקה ברוס. היא מתעמלת מצויינת אבל היא לא מהמתעמלות שיוצרות אצלי העדה. יש מתעמלות שאני פשוט רוצה שינצחו, ואם הן מנצחות אני שמחה איתן, ואם הן עצובות אני מאוכזבת מאוד. רבקה ברוס היא לא אחת מהן...

למעלה