אליפות ארה"ב - סרטונים מאימון פודיום

אמא לה3

New member
סירטונים מדהימים

האמאנאר של גבי דאגלס - אין דברים כאלה..גם על הקורה היא נראית מדהים אם כי צריך לשבור את הידיים של הכוריאוגרף/ית..או לפחות לא לשלם לו/לה על העצלנות....
קיילה רוס על הקורה גם לא הרשימה אותי במיוחד (יציבה ככל שתהיה)..חסר לה המון חן, אבל מצד שני זה "כולה" אימון פודיום, אני לא מצפה באמת שהן יפגינו איזה רגש מלבד אמממ...חרדה...
סקרמון על הקורה נראית קצת כבדה לדעתי, היא אף פעם לא נראתה קלילה ועכשיו זה אפילו יותר בולט. גם הבגד לא עשה עימה חסד. בכלל עם אף אחת שם.
אמשיך לראות ואגיב בהמשך

Mrpops

New member
קיילה רוס על הקורה נטולת חן? אולי..אבל..

היא מציגה הרבה בטחון, דיוק, יציבות ועקביות על המכשיר הזה ומאוד אהבתי את מה שראיתי ממנה באימון הפודיום. שופטים מעריכים ואוהבים דיוק ויציבות (במיוחד על מכשיר הקורה). לדעתי אלמנט החן פה לא יוריד לה יותר מידי ניקוד...ראינו בעבר מספיק מתעמלות שהיו טכניות מאוד על הקורה והגיעו לדרגות הגבוהות ביותר (שון ג'ונסון..?)

cubano1

New member
סקרמון על הקורה

כבדה?
זה אימון פודיום - אבל זה
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0dM1QpRCd2s#t=25s
חייב להיות אחת הסלטות הכי יפות ומרחפות שראיתי מעולם על הקורה! אני לא מת על הסגנון שלה - אבל היא בכושר מצוין

התרשמתי מבריג'ט סלואון - אני גם לא מת על המקבילים שלה - אבל הבחורה עשתה שיעורי בית - טקאצ'ב בקיפול (E), ועוד צ'רצ' (E) שהיא תחבר לפאק - היא הולכת על המשבצת החסרה של עובדת מקבילים.

גבי דאגלס נראית מעולה - אם היו לה בעיות באמנאר ביו אס קלאסיק - אין להן שום זכר...

רייזמן כהרגלה - מבולגנת אך יציבה

נעממהה

New member
מעניין, רוס נחשבת לאחת האמריקאיות האלגנטיות

מוזר שאת אומרת את זה- לרוס יש קווים טובים מאוד וכמו שאמרתי, מחזיקים ממנה שם כאחת שיש לה יחסית יותר חן.

אני לא חולקת עלייך, זה רק מעניין איך שאנשים שונים רואים דברים שונים באותו דבר.

Mrpops

New member
גם אני חושב שיש בה אלגנטיות רבה

לא כ"כ הבנתי למה הכוונה ב"חן"...האם הכוונה לאופי שלה או לדרך בה ביצעה את התרגיל באימון הפודיום (ולכן גם לא הבעתי דעה חד משמעית בנושא) אבל ללא ספק: רוס היא מתעמלת בעלת קווים אלגנטיים מאוד...הסתכלו שוב על אימון הפודיום שלה בקורה...שימו לב לתנועות, לחיבורים בין האלמנטים - מאוד אלגנטי ומסוגנן לדעתי!

אמא לה3

New member
לדעתי..

שתי סיבות:
1. כי זה נעים להתעמל כשיש מוסיקה טובה ברדע
2. כדי שיהיה משהו שקצת ישתיק את הצעקות של המאמנים

SILIVAS

New member
למי פונים כדי שיחליפו לגבי דאגלס

את התרגיל קרקע שלה? הנוכחי פשוט זוועתי
וזה הדבר היחיד שמקלקל את ההנאה שלי ממנה וחבל

אמא לה3

New member
הרגת אותי...

ראית את הערה שלי לגבי הכוריאוגרפיה שלה בקורה??
מישהו שם מזלזל בה....

SILIVAS

New member
לא שמתי לב סליחה

פשוט תרגיל הקרקע מחרפן אותי
היא נחשבת כמישהי שיש לה הזדמנות לזכות במדליות ורק המחשבה שהיא תזכה בתחרות עם התרגיל הזה

ויש לי הרגשה שמשאירים אותו כי בדר"כ כשלמתעמלת יש תרגיל קרקע חדש היא מבצעת אותו יותר מוקדם בעונה ועכשיו אנחנו כבר חודשיים לפני האולימפיאדה ואין מצב למשהו חדש...
טוב נו, אין ספק שגם זה משקף כמה החוקה גרועה להתעמלות

למעלה