אליפות הליגה

אליפות הליגה- דרגה 3

היום כידוע נערכה התחרות לדרגה 3. התחרות הייתה מוצלחת ומהנה, הרמה הייתה טובה, והיה יפה לראות כל-כך הרבה בנות משתתפות. אם אני לא טועה בסביבות 15 קבוצות, מאות מתעמלות שהתחרו בשני בתים. היה מעניין לראות בתחרות ולהכיר גולשות מהפורום- noalee ו-gymhaifa פנים מול פנים. כל הכבוד לכל המתעמלות שהתחרו, להורים שישבו כל השעות וצפו, וכן הסיעו ועודדו, לשופטות ולשופטים שבאו מכל רחבי הארץ ולמארגני התחרות. בהצלחה מחר בהמשך התחרות

תוצאות מקומות ראשונים- דרגה 3

קפיצות שירה לביא- מכבי צפון- 20.05 נועם רום- משגב- 20.05 הדר דולברג- רמה"ש- 20.00 נטע להב- מכבי חיפה- 20.00 נועה אלג'וב- משגב- 20.00 מקבילים נועה פפושדו- בני הרצליה- 21.20 מאי זוננשיין- בני הרצליה- 21.06 אריאל אבני- רמה"ש- 20.86 קורה מאי זוננשיין- בני הרצליה- 20.10 אריאל אבני- רמה"ש- 19.64 אביב אבני- רמה"ש- 19.57 קרקע מאי זוננשיין- בני הרצליה- 21.45 נועה פפושדו- בני הרצליה- 21.30 אביב אבני- רמה"ש- 20.65 קרב-רב מאי זוננשיין- בני הרצליה- 82.46 נועה פפושדו- בני הרצליה- 81.00 אריאל אבני- רמה"ש- 80.70 אביב אבני- רמה"ש- 80.35 רעות ברעם- רמה"ש- 79.85 אריאל אשל- בני הרצליה- 78.58 אלה קופנס- רמה"ש- 78.54 הדר דולברג- רמה"ש- 78.26 קבוצתי רמה"ש 320.7 בני הרצליה- 319.3 הפועל משגב- 307.4 מכבי צפון- 305.0

noaleee1

New member
וואווו !!

אז ככה - היה מדהים !! הרמה הייתה מאוד מאוד גבוה , התרגילים היו יפים (והיה כייף לפגוש את נועה חורש כמובן סוף סוף .. ) בסך הכל היה ממש כייף , אוירה כייפית .. מחכה לראות את התוצאות של דרגה 2+4+5

אליפות הליגה - דרגות 2,4,5

הייתה תחרות יפהפיה ומהנה ביותר. הרמה הייתה גבוהה, המון מתעמלות, המון אגודות, כיף גדול. כולן עשו תחרות מכובדת, שעברה בשלום ללא תקלות מיוחדות. הקהל הוזמן להיכנס לפורום- ונשמח אם תהיינה פה עוד תגובות ודעות בהקשר לתחרות. אני מעוניינת לציין את פאתן גנאים, אשר כיבדה אותנו בנוכחותה בתחרות זו. פאתן הייתה מתעמלת מיוחדת במינה, אשר הגיעה לפני כ-8 שנים עד דרגת ג'וניור אך הייתה ברמה הרבה יותר גבוהה מהרמה הנדרשת לגו'ניור ואף לסיניור, היא התעמלה באגודת הפועל קריית ביאליק, אצל מירב שניידר, ומתגוררת (אז וגם כיום) בכפר הערבי סכנין. בשלב מסוים נסגרה האגודה, מספר מתעמלות, ביניהן טלי ליאק, עדי לורנץ, אור כהן עברו להתעמל בהפועל ת"א והגיעו להישגים גדולים, ואילו פאתן (הטובה אז מכולן) לא יכלה לעבור לת"א וכך נפסקה הקריירה המבטיחה שלה. היום פאתן מסיימת תואר במכללה והיא מורה לאנגלית בבי"ס.

noaleee1

New member
...

ווווואי אני כ"כ עצובה שלא יכולתי לבואא !! :( אבל לא נורא, שמעתי כבר הכל, שמעתי שהיה מדהיים !!! נועה- תודה על הסיפור, ריגשת אותי . נתראה בתחרויות הבאות ..

אמא לה3

New member
הי נועה

בסוף לא הגעתי חחח... כמה מפתיע, בכל מקרה, תודה על העידכון, שיחקת אותה עם העידכון הידני. מאוד התרגשתי לשמוע על פאתן, הכרתי אותה כילדה מקסימה ואני מאוד שמחה שהיא מתקדמת בחייה האישיים. טוב נהיה בקשר ביי

אמא לה3

New member
וחוץ מזה כל הכבוד לבנות שהשתתפו,

אני מלאת הערכה אליהן, ואגב, כל הכבוד לדפני גלעד, בחיים לא האמנתי שהיא תתחרה בכלל וזה לא בגלל שהיא לא טובה - להפך.

למעלה