אליפות העולם בהחלקה על הקרח

Tammie

New member
אליפות העולם בהחלקה על הקרח

בימים אלו מתקיימת אליפות העולם בהחלקה על הקרח בטורינו, איטליה. התחרות משודרת בערוץ ESPN (ערוץ 51 בהוט) כרגע (15:00) משודרת התחרות לגברים, תרגיל קצר, מיד בתום תחרות זאת, בשעה 18:25 תשודר התחרות עבור זוגת בתרגיל קצר, ב- 21:45 תשודר התחרות לזוגות, תרגיל חופשי. זה מה שאני מצליחה לראות על השידורים ברגע זה. אני אישית מאוד אוהבת לראות החלקה על הקרח, במיוחד זוגות....

איך אני שמחה שכולן כאן אוהבות החלקה

הרבה מכן כתבתן שאתן אוהבות החלקה אומנותית על הקרח. ממש התרגשתי לשמוע. כיוון שבנוסף לעיסוק שלי בהתעמלות, אני גם מחליקה על הקרח, ומבינה בזה גם מבחינת ביצוע אישי וגם מבחינת אימון. תרגילים בסיסיים, החלקה מקצועית, ריקוד, ספינים וקפיצות... כיום אני מתאמנת בזה פעמיים-שלוש בשבוע בת"א, ופעם בחודש-חודשיים במטולה, ולאחרונה גם הציעו לי להתחיל לאמן (אך סירבתי בינתיים). לבנות הפורום בלבד- מי שמעוניינת מוזמנת להגיע לאייסקייט בת"א, אני מוכנה להיפגש אתכן שם, בתור מפגש פורום או בלי קשר, וגם ללמד אתכן. הנאה (והנעה...) מובטחת!

זה קרוב להדר-יוסף

זה לא בדיוק ליד האולם בהדר-יוסף, אבל קרוב, 10 דקות הליכה. זה ליד הלונה פארק. פתוח כל יום משעה 15:00 עד 22:00, ובחופשים מ-10:00 עד 22:00.

Tammie

New member
כן התבלבלתי זה ביורוספורט

ואני ממש אשמח לבוא להחליק.... אף פעם לא באמת ניסיתי, ואני לא יודעת יותר מדי כרגע, אבל אני אשמח ללמוד :)

daksha2

New member
איזה יופי!

תמיד אהבתי החלקה אומנותית על הקרח וגם תמיד רציתי ללמוד! איזה כיף לשמוע שגם פה כולן מתעניינות בזה! יהיה מדהים לעשות מתישהו מפגש כזה, למרות שאפילו על רולרבליידס אני לא יודעת להחליק, אבל שווה לנסות P: ואם כבר, ממליצה לכן על כמה סרטים שעוסקים בהחלקה אומנותית, מאוד מוכרים ושווה לראות: נסיכת הקרח (ice princess), עוד שניים שאני לא יודעת איך נקראים בעברית - go figure וטרילוגיה שנקראת the cutting edge, והיה עוד סרט כזה שאני נורא אוהבת, של דיסני, ילדה בת 14 שצריכה ללמוד במלגת הוקי כדי ללמוד באיזה בית ספר עם תוכנית החלקה אומנותית טובה.... אני אנסה להזכר איך קראו לו ^^"

ראיתי את כל הסרטים שציינת

שווים בהחלט. והסרט האחרון שתיארת, עם המחליקה אומנותית שמחליקה הוקי בשביל המלגה זה למעשה הסרט go figure ויש גם עוד סרט ממש יפה, באותו סגנון רק יותר מצחיק, קוראים לו blades of glory

למעלה