אליפות העולם בכביש - ישראל

אליפות העולם בכביש - ישראל../images/Emo104.gif

זהו, ההכנות נשלמות לקראת אליפות העולם הנערכת השנה בוורונה, איטליה. בנבחרת ישראל 2 רוכבי הנוער טל איזנבנד (מ.א. מגידו) ואנטון מיכאלוב (מועדון רוכבי ת"א) ודור דבירי (וולו קלאב חולון) הרוכב בקטגוריה עד 23. אנטון ודור כבר באיטליה, וטל, יחד עם המאמן ויו"ר הועדה לספורט השגי אריה מיטלמן יוצאים לדרך מחר בבוקר
הרוכבים יתחרו במועדים הבאים: יום ג' 28.9 מרוץ נוער נגד שעון - אנטון וטל יום ו' 1.10 מרוץ גברים עד 23 - דור (שנגלה בסוד כי גם חוגג יום הולדת באותו יום
) יום שבת 2.10 מרוץ כביש נוער - טל ואנטון. ובינתיים למתעניינים באתר האיגוד דו"ח סיכום מפורט על אימוני הנבחרת וההכנות לאליפות העולם במהלך קייץ 2004 לטל, אנטון ודור - שיהיה בהצלחה מכולנו

../images/Emo50.gif../images/Emo104.gif תחזרו עם ../images/Emo34.gif

דגל הגאוה הוא הדבר הכי קרוב שמצאתי לחולצת הקשת של אלוף העולם. מצורף קישור לכתבה מהארץ הבוקר. מדובר שם על ציפייה להישגים חסרי תקדים. א. על סמך מה? ב. מה התקדים? אולי מישהו יודע לספר על הישגי העבר של הישראלים באליפויות העולם. ג. כמה רוכבים יש בנוער מכל מדינה?

תוספת..

נתחיל מזה שאנטון וטל הגיעו במרוצים שבהם השתתפו בקיץ להישגים שלא זכורים בשנים האחרונות לרוכבים ישראליים בחו"ל. מעבר לתוצאות המכובדות ביותר שאותם תוכלו לראות בדו"ח של האיגוד על ההישגים של נבחרת ישראל בחו"ל, ההבדל האמיתי ברכיבה של טל ואנטון בשונה מרוכבי הנוער בשנים הקודמות הוא בצורת החשיבה שלהם במהלך המרוצים. אם בעבר רוכבי הנוער הישראלים רק ניסו להחזיק בפלוטון מבלי להתפרק ובמקרים קיצוניים ניסו לחבור לבריחות, טל ואנטון בכל המרוצים שלהם בקיץ לקחו יוזמה ברגליים ויזמו בריחות. אותם בריחות היו בחלק מהמקרים הבריחות שניצחו מרוצים. המעבר הזה מלשבת בפלוטון - ליזימה של בריחות מראה קודם כל על החוסן המנטלי והפיזי שלהם, על החשיבה החיובית והנחישות שלהם במהלך המרוץ שלמעשה קובעת את המציאות של המרוץ. זהו בדיוק ההבדל בין להיגרר למציאות שרוכבים אחרים מכתיבים לבין מציאות שאתה מכתיב לכל השאר. ובמעבר לאליפות העולם- המטרה של טל ואנטון היא מרוץ הכביש בשבת. המסלול הוא סופר קשה עם צבירת גובה משמעותית ושיפועים קיצוניים (17 אחוז בשיא). במרוץ כזה שבו יש כל הזמן בריחות וטיים לימט עצבני על ידי השופטים, הפלוטון מתפרק לגורמים ואם אתה לא נמצא כל הזמן מקדימה אתה בקלות יכול למצוא את עצמך מחוץ לרשימות המדורגים (הרוכבים שסיימו את המרחק). לא יודע אם ניתן להגדיר כרגע מטרה ברורה לאנטון וטל אבל נראה שלסיים את המסלול ב-100 אחוז המדורגים זוהי תוצאה מכובדת ביותר בהתחשב במסלול המרוץ. שיהיה הרבה בהצלחה לטל, לאנטון ולדור. רן מרגליות

לא צריך להתאמץ מידי, המצלמה התמקדה

עכשיו על אנטון לפני הזינוק וגם את טל ראו מספר פעמים כשרכב וכשסיים.

התוצאות של טל ואנטון

לכל מי שמודאג מהתוצאות של טל ואנטון, לא צריך להתרגש... המטרה הראשונית של ההשתתפות במרוץ נגד השעון הייתה להוסיף קצת עומס על הרגליים לקראת המרוץ בשבת ולהקל עליהם מבחינת הלחץ הנפשי לקראת שבת. לא טל ולא אנטון עשו הכנה רצינית למרוץ נגד השעון וזאת גם לא הייתה המטרה שלהם מראש. המבחן האמיתי (והקשה ביותר) יהיה בשבת. רן

levinerez

New member
רן חמודי - זאת לא דאגה - זאת פארסה

חימום רגליים? מה אתה סטאנד אפ קומידי? מי הולך למירוץ נגד שעון רק בשביל לחמם רגליים? (האמת שהדודה שלי המליצה לי לינסוע לאליפויות עולם בחורף כשקר לי ברגליים ובייחוד לנגד שעון). ולמה פארסה? כי כל דביל יכול לטוס לאליפות עולם ולגמור אחרון בנגד שעון- ומבלי לפגוע מכבודם של כל אלו שנסעו ואכן גמרו אחרונים בשנים האחרונות וכן מבלי לפגוע בכבודם של טל אנטון - רוכבים מהוללים ברמה הישראלית - אך בחישוב הזמנים תקבל שהם היו 18% יותר איטיים מהראשון!!!!!! הם רכבו פחות מ- 42 קמש!!!!!!! רוצה להשוות את זה ל 10 הראשונות בנערות מתחת לגיל 18??? אני מניח שגם לשם הגיעו רוכבות - לחמם את הרגליים........... ושוב מבלי להעליב אף רוכב שטרח להכין את עצמו לאירוע חגיגי שכזה אבל רן לך אני מציע לא להצחיק אנשים שמבינים באופניים ב_יונים........ אוף התקררו לי הרגליים מהמזגן - אולי אני אחמם אותם מחר באליפות עולם כלשהיא? ארז אבל

ועכשיו תוסיף...

"תראו על איזה אופניים רכבו הרוכבים הישראליים.." ארז, אין לי שום כוונה לריב איתך, אני מציע שתשאל את טל ואנטון עצמם מה הייתה המטרה של הנגד שעון ומה המטרות שהם הציבו לעצמם לקראתו.. לילה טוב, רן מרגליות

eran45678

New member
ארז, אני לא מכיר אותך

אבל כמו שאתה נשמע, למרות שאולי יש משהו בדברים שלך אתה מה זה א י ד י ו ט !!!!!!

רן וערן

אתם קצת סוטים מהדיון בנושא, ובעיקר מהאופן שבו מנהלים דיון בפורום. רן, ארז לא הזכיר ולא דיבר על איזה אופניים רוכבים אנטון וטל, אין שום סיבה להכניס את זה לדיון. אתה יכול לא להסכים עם ארז אתה יכול לנסות ולהביא נתונים שיסתרו את מה שארז טוען. יכול להיות שארז טועה ,היום בנג"ש גברים אני מאמין שיהיו רוכבים שמגיעים לנג"ש כהכנה למרוץ הכביש ביום ראשון, הכנה שעיקרה היא מנטלית (להתרגל להמולה של אליפות עולם) וקצת פחות פיסית. אבל בכל מקרה תשתדל להישאר בנושא הדיון, וכדאי לתת לארז מעט יותר כבוד (הגיל שלו הוא כמעט כפול משלך) בדיונים על מרוצי אופניים. יש מעט מאוד אנשים בארץ עם ידע במרוצי אופני כביש (וברור שגם באופני כביש בכלל) ברמה של ארז לוין. אני ממליץ להקשיב לו, אפשר ללמוד ממנו המון. וערן, אתה יכול לא להסכים עם ארז, אתה יכול גם להתרגז ממנו. אבל בפורום או שמנהלים דיון (לפי כללי דיון מקובלים) או שמתעלמים מהאדם. בכל מקרה תגובה כמו שלך היא לא תגובה מקובלת בפורום הזה.

eran45678

New member
מה אתה מבלבל את המוח

כל הודעה שנייה של הטמבל הזה, צריך למחוק בגלל שהיא עוברת על איזה 88 מחוקי הפרסום של הפורום.

madcohen

New member
ערן אתה ממש צודק

אני כבר הרבה זמן מתאפק מלהגיב להודעות של ארז אבל הפעם פשוט נמאס! אם הפורום הזה אמור להיות מכובד אז כל ההודעות של ארז ממש לא לעניין הוא פשוט מוריד את הרמה של הפורום. התגובה שלו להודעה של רן היתה פשוט מגעילה! אולי יש לו הרבה ידע ואפשר ללמוד ממנו הרבה אבל הדבר היחיד שאני למדתי ממנו זה איך לפרסם את המוצרים שהוא מייבא בלי שיעיפו אותך מהפורום.

למעלה