אליפות העולם בציסטות

אליפות העולם בציסטות

אהלן, הבוקר הייתי במעקב זקיקים לאחר ששלשום הגיע המחזור (שבוע וחצי לפני הזמן, אבל מי סופר?). בכל אופן הפעם הגעתי להישגים מרשימים: יש למעלה מ- 15 ציסטות (אחת לכל זקיק). רובן יחסית קטנות (בסביבות ה- 1.5 ס"מ) אבל יש גם אחת שמגיעה ל- 4 ס"מ וכמה בגודל של 2. בנוסף, השחלות שלי עדיין מוגדלות מההיפר (6 ס"מ). האחיות הסבירו לי שצריך לתת לזמן לעשות את שלו. החודש אני במילא בהפסקה מטיפולים (יש לי היסטרוסקופיה בסוף השבוע או בתחילת השבוע הבא) אבל אני מאוד מקווה שהסיפור הזה יסתיים עד החודש הבא ואוכל להמשיך בטיפול חדש. ואגב - ערכי הפרוגסטרון די גבוהים בשביל תחילת מחזור (2.1 בערכים ישנים) אבל כנראה שהציסטות משגעות את המערכת. אם יש באמתחתן סיפורים דומים אשמח לשמוע - לא זכור לי שנתקלתי פה בפורום בכזו כמות של ציסטות בבת אחת. שיהיה יום יפה, שירה

עמית@

New member
אלופה ../images/Emo24.gif

אז אף אחד לא בייץ לבד?? ערמומיים הזקיקים שלך. אני מניחה שבלאגן הורמונלי מסויים היה צפוי בעקבות כל המהומה. תוך חודש אני מניחה שירגע. בהצלחה בהיסטרוסקופיה- ובמה שיבוא אחריה. אני גם לא זוכרת כזו כמות של ציסטות, אני זוכרת לימור אחת שנכנסה להריון עם היפר וכמה ציסטות של 5-6 סמ´ - תופס? תרגישי טוב אלופה

עידית ד

New member
שיוווווווו............. ../images/Emo12.gif

כמה
תגידי יש לך בכלל מקום שם בבטן הקטנה שלך????? באמת שלא שמעתי על כמות כזו עד היום אז מה עושים בעצם מחכים? הכי חשוב בהצלחה בהיסטרוסקופיה ושיהיה לך גם יום יפה עידית

תגידי, שירה, פתחת בית-חרושת לציסטות

15? מה זה? מחסנים לשעת חירום? - סתם בצחוק, את יודעת... יקירתי, לשתות והרבה, כדי להטביע את הציסטות המעצבנות האלו! מקווה שבהודעה הקרובה שתכניסי, תדווחי לי על "פיטורין" של כמה ציסטות... סיגל

יש כזה מקצוע אולימפי? ../images/Emo8.gif

(אני חושבת שכך נראיתי אחרי שקראתי את הכמות). אני חושבת שכדאי שתתחברי למיכל של מי-עדן.
בהיסטרוסקופיה ושהכל יתברר תקין.
מרב

אולה *

New member
אכן הישג מרשים! ../images/Emo3.gif

שירלה! בהצלחה לך בהיטרוסקופיה, שתעבור בשלום וללא ממצאים מדאיגים. תרגישי טוב, חמודה. אולה.

יפעתי&

New member
וואוו שירה איזו כמות... ../images/Emo2.gif

אני עומדת משתאה איפה נכנסות כל כך הרבה ציסטות??????? תשתי המון המון ואני מקווה שכולן תתמוססנה להן בדרכן הטבעית ויפנו את המקום להריון הכל כך מיוחל...
שיהיה

שירה יקרה מאחלת לך הצלחה רבה ..

בהיטרוסקופיה לפי מה שהיספקתי להכיר אותך את תעברו זאת בגבורה ... ובטוח גם שבהצלחה אוהבת יונית החיננית

תודה לכולכן על העידודים ../images/Emo85.gif

האמת היא שאני מרגישה ממש טוב ולא יודעת איך להתייחס למה שראיתי אתמול באולטרהסאונד (השחלה שלי נראית כמו גבינה שוויצרית עם המון חורים שחורים). הדאגות שלי כרגע ממוקדות בהיסטרוסקופיה שתהיה אולי ביום חמישי וקשה לי לחשוב יותר רחוק מזה. אז שוב תודה על העידודים - תמיד כייף לגלות מחדש את התמיכה פה בפורום.
שירה

רוני@30

New member
שירה - שיחלפו לך מהר ובקלות

ושתוכלי לעבור להתעסק בדברים החשובים באמת. אני ממש לא מבינה בזה - אבל בשבוע הבא אני הולכת לרופא שלי לראות מה מצבי אחרי ההיפר שהיה לי, אז אולי אאלץ להיות יותר חכמה... בהצלחה בהיסטרו´ ובכל השאר !!! רוני

טביקאט

New member
וואו!

השארת אותי המומה! בחיים לא שמעתי על כמות כזו! מקווה שיעלמו מהר ותוכלי לחזור לשגרה טביקאט

TWEETY =^.^= 4

New member
../images/Emo47.gif לאלוף האלופים

שיווווו אחותי עברת אותי ובגדול,,,,,מגיע לך כנפי גבינה שווצרית
אני נלחצתי מ-5 חחחחח קטן עליך אה?? בהצלחה בהיסטרוקופיה (ככה כותבים לא? מסתבך לי מלים קשות
) ואם היית בשוויץ לבטח היית מקבלת מנוי גבינתי לכל החיים

למעלה