אליפות העולם ברוטרדם יצאה לדרך

לו"ז התחרות

השבוע- אימוני פודיום. יום שבת- 09:00-21:45 מוקדמות נשים. ישראל תתחרה בין השעות 13:30-15:15 יום א'- 09:00-21:45 המשך מוקדמות נשים. יום ב'- 09:00-22:15 מוקדמות גברים. יום ג'- 09:00-22:15 המשך מוקדמות גברים. ישראל תתחרה ביום זה בין השעות 20:00-22:15 יום ד'- 17:00-19:00 גמר קבוצתי נשים יום ה'- 17:00-20:00 גמר קבוצתי גברים יום שישי- 16:00-18:30 גמר קרב-רב גברים 19:30-22:00 גמר קרב-רב נשים יום שבת- 13:00-17:00 גמר מכשירים לנשים: קפיצות ומקבילים וגם גמר מכשירים לגברים: קרקע, סוס סמוכות, טבעות יום א'- 14:00-18:00 גמר מכשירים לנשים: קורה וקרקע וגם גמר מכשירים לגברים: קפיצות, מקבילים, מתח 18:00-18:15 טקס סיום לא יודעת כרגע אם יש שידורים בטלווזייה

Tammie

New member
קישור לאתר שמשדר את התחרות

http://www.universalsports.com/premium/index.html אני עוד לא יודעת כמה הוא טוב, מכיוון שעדיין אין שידורים. אבל הוא מתוכנן לתת שידורים חיים של גמרים והקלטות של תחרויות אחרות. מקווה שזה יעבוד... אם מישהו מכיר עוד אתר אני בטוחה שכולנו נשמח להשתמש בו. :)

KN8

New member
תודה רבה!

אני אשתדל למצוא עוד קישורים לאתרים שמשדרים את התחרויות בימים הקרובים...

אמא לה3

New member
וקצת ריכלולים מרוטרדם...

נתחיל מהשערוריה הגדולה והחמה ביותר. אלוף העולם לשעבר, יורי ון גלדר, ששב לאחרונה לענף ההתעמלות אחרי שהיה מושעה שנה בעיקבות בדיקה חיובית לשימוש בקוקאין, הושעה אתמול שנית מהנבחרת ההולנדית מסיבות "רפואיות אישיות", גורמים בענף מעריכים שהוא שוב כשל במבחני הסמים.... עוד מאימוני הפודיום של הנבחרות ברוטרדם. ברידג'יט מק'ארת'י בעלת הבלוג המעולה "THE COUCH GYMNAST" עוקבת ומדווחת בעיקביות מרוטרדם, היא מספרת שאתמול היה אימון נוראי לנבחרת הרוסית, רב המתעמלות התרסקו בקרקע יותר מפעם אחת וכמובן שלכל אחת מהן היה את רגע הבכי שלה (ואפילו כמה רגעים...) נבייבה יצאה בזעם מהאולם אחרי שהמאמנת שלה כעסה עליה מאוד (מספרים שבשל גישת ה"דיווה" שלה)... הנבחרת הרומנית מצד שני, נראתה חזקה מאוד, אם כי אמליה רקאה המקסימה נצפתה עם חבישה לגב... המקום הכי טוב כרגע להתעדכן בקורה ברוטרדם הוא הבלוג של ברידג'יט, אז קבלו קישור... http://couch-gymnast.blogspot.com/2010/10/few-more-photos-before-bed.html אפשר למצוא שם עשרות תמונות מהאימונים/תחרויות ובטח על מה שקורה שם...כמעט בזמן אמת... תהנו...

אמא לה3

New member
עוד קצת...

מסתבר שאתמול בלילה סירבה אלייה מוסטפינה הרוסייה לעשות את בדיקת השתן הנדרשת...נתנו לה מים אך היא סירבה לשתות. השאלה הנדרשת, האם יש לה משהו להסתיר????

עד כמה המקור הזה אמין?

פאדיחות רציניות אני רואה ברוטרדם, משהו הזוי. אך לעיתים ידוע שהמציאות עולה על כל דמיון. השאלה אם דברים לא הוצאו מהקשרם, ואלה העובדות המלאות.

אמא לה3

New member
המקור מאוד אמין

ברידג'יט מנהלת את אחד הבלוגים היוקרתיים בענף. למעשה, היא אף קיבלה אישור מיוחד לסקר את התחרויות מ"קו ראשון", היא מלווה את המתעמלות, מצלמת תמונות והסיקור שלה נפלא ואמין ביותר. כמו שכבר אמרתי, שווה לעקוב אחרי הבלוג הנהדר שלה והמגזינים שהיא מפרסמת.

אמא לה3

New member
עידכון!!!

נכון לעכשיו, במסיבת עיתונאים הכחיש יורי ואן גלדר את האשמות על שימוש בקוקאין. לדבריו הוא בחר לפרוש מהנבחרת בשל "לחצים עצומים שהופעלו עליו ממדינתו (הולנד)" אישית, קשה לי להאמין אבל מי יודע.....

למעלה