אליפות העולם - מרוץ הג'וניורס יש שידור ישיר איפושהו? גם כאן יש לנו ארבעה ישראלים!
O orend New member 26/9/15 #1 אליפות העולם - מרוץ הג'וניורס יש שידור ישיר איפושהו? גם כאן יש לנו ארבעה ישראלים!
א אודי טל Member 26/9/15 #2 שניים: איתמר איינהורן 155, סער הרשלר 156. בהצלחה! המרוץ היה אמור לצאת ב-16:00 ולהסתיים ב-19:15. לא חושב שיש שידור, זמנים חיים יש באתר של טיסו שיש קישור אליו בהודעה הראשונה של מירוץ עד 23
שניים: איתמר איינהורן 155, סער הרשלר 156. בהצלחה! המרוץ היה אמור לצאת ב-16:00 ולהסתיים ב-19:15. לא חושב שיש שידור, זמנים חיים יש באתר של טיסו שיש קישור אליו בהודעה הראשונה של מירוץ עד 23
א אודי טל Member 26/9/15 #7 תוצאה סופית זמנית: איתמר איינהורן מקום 97 ב-16 דק' פיגור נקווה שישאירו אותו כמסיים חוקי. סער הרשלר לא סיים את המרוץ. לפי הזמנים החיים באתר טיסו, נראה שהיה מרוץ הרבה יותר אקטיבי והפכפך מה-U23, אולי זו הסיבה שהיה קשה לרוכבים הישראלים.
תוצאה סופית זמנית: איתמר איינהורן מקום 97 ב-16 דק' פיגור נקווה שישאירו אותו כמסיים חוקי. סער הרשלר לא סיים את המרוץ. לפי הזמנים החיים באתר טיסו, נראה שהיה מרוץ הרבה יותר אקטיבי והפכפך מה-U23, אולי זו הסיבה שהיה קשה לרוכבים הישראלים.
ד דורון גמליאלי New member 27/9/15 #8 לא רוצה להישמע כמו יהודה גרשוני, אבל עברו 33 שנים מאז שאני הייתי נער, ומקצה הג'וניורס נסוג 19 מקומות ... ואז היו מזרח גרמנים, ג'יאני בוניו ושאר מריעין בישין.
לא רוצה להישמע כמו יהודה גרשוני, אבל עברו 33 שנים מאז שאני הייתי נער, ומקצה הג'וניורס נסוג 19 מקומות ... ואז היו מזרח גרמנים, ג'יאני בוניו ושאר מריעין בישין.