אליפות העולם, רוטרדם 2010

אמא לה3

New member
אליפות העולם, רוטרדם 2010

רב הנבחרות והמתעמלות כבר נבחרו, חלוקה לסבבים ומכשירים נקבעה. יהיו 12 סבבים (!!!). הבנות הישראליות בסבב השלישי, יחד עם פולין (מתחילות קפיצות) רומניה (מקבילים) ברזיל (קורה) ישראל (קרקע) קישור לפירוט המתעמלות שכבר נבחרו וכן לחלוקת סבבים: http://chimgym.blogspot.com/2010/09/rotterdam-worlds-wag.html

cubano1

New member
הגרלה לא משהו...

בקבוצות הראשונות השופטים בד"כ קמצנים יותר עם ציוני הE, בשביל להשאיר מקום לקבוצות הבאות. אני חושב שלגברים הישראלים יצאה הגרלה מעולה, והם בקבוצה האחרונה, או לקראת הסוף... ממה שאני רואה וקורא, נראה שהרוסיות הכי מוכנות לתחרות, עם נבחרת מלאה עומק וכשרון.

נעממהה

New member
בהחלט. הרוסיות לא מפסיקות להתחזק.

צריך להתכונן לחזרתה של האיפריה הרוסית. וזה לא נגמר בסניוריות, בג'וניור יש עוד כמה וכמה מוכשרות להפחיד..

אמא לה3

New member
מצד שני

הרבה מדברים על כך שהנבחרת הרומנית מתחזקת מאוד. אחרי תקופה ארוכה בה הבנות לא היו בשיא כושרן, עם פציעות ו"חוסר אנרגיה" חלו חילופי מאמנים וכעת, לאחר שחילופי המאמנים לאחרונה, הבנות שבות ומתחזקות. נכון לעכשיו אין פציעות ידועות אצל הבנות ואני מאמינה שהן הולכות להופיע בגדול.

FIRES SHADOW

New member
יש סיבה שלא נגיע לזה...?

http://www.youtube.com/watch?v=wm_uaPjK2Wo איכשהו כשאני רואה סרטונים של בנות כאלה, ואני יודעת איך הן מתאמנות כל התירוצים שבעולם לא מספיקים בשביל להסביר למה אנחנו לא שם והן כן!

מה זה התנועה הזאת לפני התרגיל?!

לפני שהיא עולה על הקרקע, לפני שעוד מתחיל התרגיל שלה, לפני הקידה לשופטים, היא עושה הנפת רגל כפופה לאחור. למה??

אמא לה3

New member
קודם כל זה לא רגל כפופה

זוהי הנפה יפה לאחור, אני רוצה להאמין שזה מין "הכנה" מנטלית לתרגיל. מזגיר קצת את הבנות של השחייה הצורנית לפני שהן קופצות לבריכה, תמיד יש להן מין תנועה מגוחכת כזאת לא?

Tammie

New member
יאללה בואו נדבר על סיכויים

מי אתם חושבים המועמדת הרצינית לקחת את הזהב בקרב רב? מי המועמד? איפה אתם חושבים שהמתעמלות והמתעמלים שלנו יסיימו? את מי אתם כבר מחכים לראות, ומי הייתם מעדיפים שישאר בבית?

אמא לה3

New member
וואו!!! שאלות קשות ביותר

ארבע המעצמות הגדולות בענף הולכות להתחרות. מי תקח? שאלה טובה. לא יודעת....כל שם של אחת מהבנות הוא בפוטנציאל זכייה. מה שכן התרגיל החביב עלי הוא זה של מתי לארסון בקרקע. לגבי הבנות שלנו.........זה ממש בעייה..אני לא צופה להן איזה שהיא הצלחה בקנה מידה עולמי, אבל אני מאוד רוצה שרוני תשפר את המיקום הבינלאומי שלה בעוד כמה מקומות, לגבי אלכס שטילוב...גמר יהיה דבר נהדר...מדליה גם, בתנאי שמצבו הרפואי יאפשר..אין לי ממש מושג מה קרה בגנט ולמה הוא לא עלה אפילו לגמר....

סיכויי הישראליות

לגבי העולם, קשה לי לנחש. יש הרבה מתעמלות טובות, ולא ברור מי תיקח. אין בהכרח מתעמלת אחרת שעולה על כולן, ולדעתי המקומות הראשונים יהיו בהפרשים קטנים משאר המקומות ותלויים בתזוזה כזו או אחרת על אחד המכשירים של מי מהמתעמלות. רוני רבינוביץ' לדעתי עשתה דרך ארוכה עד עכשיו, היא השתפרה מאוד ועושים איתה עבודה קשה לקראת התחרויות. אני מאוד מקווה שהיא תעשה בתחרות את מה שהיא מסוגלת, ואולי אף תתעלה על עצמה ותוכל להתברג בגמר ה-24, במידה ויש גמר קרב-רב, לדעתי בתחרות הקרובה לא יהיה קרב-רב אלא רק גמר קבוצתי.

cubano1

New member
לדעתי

לדעתי שטילוב יעלה לגמר הקרב רב ומסוגל לסיים בעשיריה הראשונה. אני גם חושב שהוא יעלה לגמר הקרקע. לא חשבתי שהוא יקח מדליה, אבל אחד המתחרים שלו - דיאגו היפוליטו - נפצע ופרש מהתחרות, אז אולי בכל זאת סיכוי קלוש לארד.... בכל התחרויות האחרונות אלכס לא היה 100%, אבל הוא חוזר מפציעה ואני מקווה שהכל מתוכנן בשביל שהוא יגיע ל100% שלו באוקטובר. אף אחת מהישראליות לא תעלה לגמר על מכשיר בודד. אני גם לא חושב שאף אחת תעלה לגמר הקרב-רב, אף על פי שרבינוביץ' תהיה קרובה. אני מנחש שתהינה שתי רוסיות בטופ 5, אמריקאית אחת, סינית אחת ורומניה אחת בקושי. ממה שראיתי באליפות ארה"ב ובאליפות רומניה אף אחת לא ממש הרשימה. זאת שנה לא אולימפית, והרמה נוטה להיות נמוכה יותר בהשוואה לשנה שלפני אולימפיאדה. לגבי הגברים, היפנים והסינים בטח ישלטו בעניינים. אלוף יפן קוהאי אוצ'ימורה שולט ביד רמה, לא חושב שמישהו יכול לעקוף אותו, ואם מישהו יכול בכלל להתקרב אליו זה רק סינים. אני מקווה שאני טועה בהכל ושיהיו הפתעות!

Tammie

New member
גם אני אוהבת הפתעות בתחרויות!

זה עושה את זה כל כך מעניין לצפייה. אני גם חייבת להגיד שאני טובה בלראות את הפנים של המתעמל ולדעת אם יש סיכוי שהוא יעשה טעות קריטית. יש לי כשרון כזה, למשל באליפות העולם שנה שעברה לפני שרבקה ברוס עלתה לקרקע אמרתי לחברה שלי שראיתי איתה את התחרות שאני חושבת שהיא הולכת לפשל, ואכן כך היה. וכמובן שגם הפתעות לטובה זה כיף, למשל מתעמלת שחשבנו שלא תרשים עושה תרגיל מדהים וזוכה במדליה. אני מסכימה עם מה שכתבו פה- בנשים קשה לדעת מי תיקח מדליות, אין פייבוריטיות ברורות והכל פתוח. ועל קוהאי אוצ'ימורה פשוט אין מילים, הוא מדהים ואלא אם יקרה משהו מאוד רציני הוא יחזור הבייתה עם כמה מדליות זהב.

דעה מעניינת. ולגבי הקבוצתי?

אני חושבת (לא סגורה על זה) שהשנה תהיה תחרות קבוצתית. איזו מדינות תהיינה במקומות הראשונים הקבוצתיים?

cubano1

New member
יש השנה קבוצתי

העשרים ומשהו (24?) קבוצות הראשונות מעפילות לאליפות העולם שנה הבאה ביפן. ומאלה, יעפילו איזה 12(?) לאולימפיאדת לונדון. נראה לי שלזהב כדאי לקחת בחשבון את האמריקאיות. באופן מפתיע - אם הרוסיות יקחו את הזהב זה לא יפתיע בכלל. עם הסיניות אי אפשר לדעת מה קורה - אבל סביר להניח שהן יתמודדו על מדלית הזהב הקבוצתית. דווקא את הרומניות לא היייתי סופר לזהב - מאליפות רומניה שנערכה לא מזמן, ומהסבב תחרויות העולמי הן לא ממש הרשימו.

למעלה