אליפות העולם = שידורים

cubano1

New member
אליפות העולם = שידורים

המצב חרבנה. כל התחרויות כולל המוקדמות ישודרו באינטרנט דרך אתר הטלויזיה ההולנדית, אבל רק לתושבי הולנד חלק ניכר מהתחרויות משודר דרך האתר של universalsports.com - אבל רק לתושבי צפון אמריקה אז איך לעזאזל אפשר לראות את התחרויות?

KN8

New member
בקשר לשידורים...

אני אנסה בזמן המועט שנותר למצוא תוכנת TV חינמית שמשדרת ערוצים מכל העולם (כולל הולנד). אם אמצא - מיד אפרסם לינק אליה. בנוסף, אשמח אם מישהו פה יעביר לי את שם הערוץ ההולנדי שמשדר...זה מאוד יעזור לי.

KN8

New member
אוקיי..לדעתי מצאתי!

אוקיי אז ככה: זה עדיין לא בדוק סופית אבל מצאתי קישור לערוץ NOS ההולנדי. בשביל לצפות בערוץ יש להיכנס לקישור שלמטה ולהתקין הרחבה (סוג של קובץ plug IN שמותקן אצלכם במחשב ומאפשר לצפות בערוץ) שימו לב! האתר עובד אך ורק על דפדפני פיירפוקס או אקספלורר. בדיקה סופית של העניין תעשה מחר בבוקר (כאשר אנסה לצפות בשידורי המוקדמות מהתחרות) לבנתיים: כולכם מוזמנים לנסות: http://freelive-streaming.blogspot.com/2010/02/nos-sport-live-online.html

KN8

New member
בדיקה ראשונה של הערוץ ולוח השידורים:

אוקיי חברה' אז ..הודות לcubano שנתן לי את שם הערוץ ההולנדי המשדר - מצאתי כנראה עבורכם אפשרות נדירה לצפות בתחרויות (לפחות כמו ההולנדים..שזה לא מעט בכלל!) אתמול בלילה מצאתי קישור לאתר שמשדר את הערוץ "NOS sport" באופן חינמי (עדיין לא בדוק אם חינמי באופן מלא או מוגבל בזמן). לפי בדיקה שעשיתי בלוח השידורים של הערוץ - הערוץ אכן מעביר את תחרויות אליפות העולם (חלקם כ- "תקצירים" וחלקם בשאיפה - בשידור ישיר!) הוראות לגבי התקנת הערוץ הבאתי למעלה. בכל אופן, בזמן הקרוב אעשה עוד כמה בדיקות ואם אכן אראה לנגד עיני שידור מלא של תחרויות - אעדכן לגבי לוח השידורים. נקווה לטוב..

אמא לה3

New member
המון תודה!!!

יש לי הרגשה שאנחנו מתעדכנים מאותם מקורות

cubano1

New member
זה כדורגל!!!

מישהו מבין הולנדית ויכול לוודא אם מה ומתי הם משדרים את התחרות?

KN8

New member
אני אתן לכם קישור ללוח השידורים

בכל מקרה, את המוקדמות אתם לא תראו בשידור ישיר מן הסתם.. יש סיכוי שאת הגמרים יעבירו בשידור ישיר. ניתן לתרגם את לוח השידורים מהולנדית לאנגלית דרך דפדפן גוגל (למי שיש) http://nos.nl/televisie/gids/2010-10-17/

cubano1

New member
אוקי - הבנתי

הערוץ המשדר הוא NOS הם משדרים גם את המוקדמות, אבל לא בטלויזיה - דרך אתר התחרות בהולנדית - ואכן יש שם קישור - אבל בגלל זכויות שידור וכאלה, זה משודר אך ורק לכתובות IP הולנדיות. את הגמרים אכן אמורים לשדר בטלויזה בערוץ של NOS

KN8

New member
ובכל זאת..

לפי מה שראיתי בלוח השידורים של האתר נוס - הם משדרים גם את התקצירים של המקודמות או שידור מלא שלהם רק לא בשידור חי. השידור הבא רק מחר אז כנראה שמחר נדע..

למעלה