אליפות העולם 2015 - חלק 9 ואחרון

majmuj

New member
אליפות העולם 2015 - חלק 9 ואחרון

הגיע היום האחרון, יום ראשון שהוא רק חצי יום.
מכיוון שלא עליתי לשום דבר מיוחד הלכתי לשחק "התקף צוללת" Attack Sub.
זה משחק חביב ל2 שמדמה קרב בין צוללת אחת או יותר לכל צד בתקופת המלחמה הקרה, במשחק יש הרבה מזל אבל גם קצת כשרון.
ישנם 3 סיבובים שמשם עולים ל 8 האחרונים. ניצחתי בשני הראשונים והפסדתי בשלישי. מיכוון שניצחתי עם הפיבוריטים והפסדתי עם האנדרדוג זה לא הספיק לעלות ל 8 האחרונים.

אני סיימתי את התחרות. בינתיים חיים שיחק חצי גמר איספאהאן וניצח!!
הגמר היה לדבריו מרתק ולבסוף סיים שני כשהוא לא רחוק מראשון.

סך הכול שיחקתי 35 משחקים וניצחתי 15 פעמים. עליתי לגמר אחד וסיימתי רביעי, 5 חצאי גמר (באחד מהם שישי בסך הכל) ושני רבעי גמר.

חיים הגיע ל4 גמרים!! אחד לא יכל לשחק וסיים פעמיים שני ופעם אחת רביעי. כמו כן הגיע ל 9 חצאי גמר ששניים לא שיחק שוב בגלל התנגשויות.

בקבוצות סיימנו חמישי, אם חיים היה מנצח את אגריקולה היינו יוצאים שני, עדיין לא מספיק.
בכל מקרה היה כיף מאוד וכנראה ניסע גם בשנה הבאה.

מקווה שנהניתם

ארן

regex

New member
תודה ארן על הדיווח - מעניין מאד

אגב - חיים סיפר לך למה האיספהאן היה מעניין?

haimke29

New member
איספהאן

בדרך כלל כשאני משחק את המשחק או באינטרנט או בלייב (רק בתחרות), אני משחק את השיטה שידועה כמנצחת תמיד - לקחת כסף או גמלים בהתחלה, לבנות את 2 ה"טכנולוגיות" תזוזה גדולה וקבלת קלף עם גמל ואני מנצח כמעט תמיד בהפרש עצום. מי שלא מכיר את האסטרטגיה הזאת מפסיד. אם יש יותר מאחד שמכיר אז יש אלמנטים טקטיים בין השחקנים. מה שהיה מדהים במשחק הזה זה שכל אחד מהשחקנים יודע ושולט ברמה הטקטית באסטרטגיה הזאת וזה כבר לא היה מחשבה של צעד או שניים קדימה אלא הרבה יותר...
כל אחד יודע את סדר הזריקות ומה כל אחד ינסה לעשות (בהנחה שיש לו את הקלפים המתאימים ויצאו הקוביות הנכונות). וכל אחד מנע מהאחר את השליטה בנקודה החשובה. מי שניצח היה אכן זה שלא הצליחו למנוע ממנו (כמובן גם זה מצריך תכנון מוקדם) ועדיין הוא ניצח לא בהרבה... בקיצור היה משחק של 4 שחקנים מעולים עם משחק אסטרטגי וטקטי ברמה הגבוהה ביותר ששיחקתי במשחק הזה... כשיהיה סיכום גמר (אני מאמין שיצא מתי שהוא), אני אפרסם אותו כאן.
חיים

ycyclop

New member
תודה על הפירוט

היה מאוד מעניין לאולי יום אחד אני גם אסע למרות שאני לא מאמין שזה יהיה בקרוב אני פשוט לא שחקן תחרותי מספיק.

למעלה