אליפות ה"ליגה"

אליפות ה"ליגה"

בסוף השבוע הקרב ובא עלינו לטובה, תיערך אליפות ישראל של המסלול העממי (ליגה). במסלול זה משתתפות מאות מתעמלות מרחבי הארץ, אשר מתאמנות בצורה תחרותית, אך בד"כ רק עד כ-10 שעות שבועיות (בניגוד ל-30-40 שעות שבועיות של המסלול התחרותי האולימפי) בתרגילים אחרים אשר מותאמים למסלול עממי, כלומר "לכל אחת שרוצה". השנה נרשמו לתחרות כמות גדולה מאוד של מתעמלות, והתחרויות תיפרסנה על שני ימים שלמים כמפורט להלן: יום שישי שעות 15:00-19:00 דרגה 3 יום שבת שעות 09:30-17:00 דרגה 2 שעות 15:00-19:00 דרגות 4-5 התחרויות ייערכו באולם ברלין עליון במכון וינגייט. תהיה מכירת בגדי גוף מיוחדים ופריטים שונים של התעמלות מארה"ב בהצלחה לכולם!

noaleee1

New member
אני אבוא כמובן ..

ומקווה שהשנה יגיעו הרבה צופים :) בטוח יהיה מעניין - ממה שאני יודעת הרמה מאוד גבוהה השנה ביחס לשנים קודמות .

אמא לה3

New member
שנים השתתפתי בתחרויות

וכבר שבע שנים לא.... בהצלחה וספרו מה היה

אמא לה3

New member
אז מי הקבוצות שעכשיו מובילות את הליגה?

האם הן נשפטות עפ"י החוקה החדשה?

המון קבוצות, המון מתעמלות

אני חושבת שהמובילות הן בני הרצליה, רמת השרון ומשגב. ברור שהן נשפטות עפ"י החוקה "החדשה", שהיא כבר לא כ"כ חדשה, וכולם נשפטים ומתעמלים על פיה.

survivor112

New member
שאלה!

אני לא מבינה כמעט בכלל בהתעמלות תחרותית לצערי... אז אם מישהו יכול להסביר לי לגביי הדרגות?מה הכי גבוה?וכו,..תודה!

הדרגות בהתעמלות מכשירים

יש שני מסלולים: מסלול תחרותי ומסלול "עממי" (שמכונה ליגה). במסלול העממי סדר הדרגות מהנמוכה לגבוהה הוא: 1, 2, 3, 4, 5. דרגה 1 מיועדת לגילאי 6-8, דרגה2 לגילאי 8-10 וכן הלאה. במסלול התחרותי, סדר הדרגות מהנמוכה לגבוהה הוא: ה, ד, ג, ב, א, נערות, בוגרות. דרגות ה-א הן הדרגות הלאומיות, ואילו דרגות נערות ובוגרות הן דרגות בינלאומיות.

אמא לה3

New member
נו, אז מי תקח השנה את אליפות הליגה?

אתן מוזמנות להתחיל להמר.... המנצחת תזכה ב... הפתעה!

survivor112

New member
עוד שאלה..

נועה רק כדיי להיות בטוחה!..אני ממש רוצה לקנות בגד גוף ואף פעם לא יוצא לי! ואמרת שתיהיה בתחרות מכירה של בגדיי גוף וכו,..זה בטוח??..כי אני עדיין שוקלת אם לבוא.

אמא לה3

New member
זה בטוח

דיברתי עם הבחורה שמוכרת את הבגדים (ברברה) והיא אישרה שהיא מגיעה עם בגדי גוף ועוד המון הפתעות, תכיני את הארנק... ואגב, אשמח אם תצטרפי לשרשור ה"בהצלחה" שפתחתי

למעלה