אליפות ישראל באווירובטיקה טיסנים...

לשד

New member
אליפות ישראל באווירובטיקה טיסנים...

בחודש הבא עלינו לטובה תתקיים אליפות ישראל מטעם קלוב התעופה לישראל באווירובטיקה מדוייקת לטיסני מנוע מונחי רדיו. לוח הזמנים לאליפות במחלקות השונות יהיה כדלקמן: מחלקות בכירים ו F3A ---------------------------------------------- יום שישי 7 לאוקטובר במנחת אשרד (ליד הוד השרון) התחרות בחסות טיסן חיפה ופורטל FLYHI מחלקות מתחילים ומתקדמים ----------------------------------------------- יום שישי 21 לאוקטובר במנחת אשרד (ליד הוד השרון) התחרות בחסות הובי-מוטורי ופורטל טיסנט הובי מוטורי וגם טינסט מארגנים מפגשי אימון והדרכה. מי שמעוניין מתבקש בעניין זה להיות עימם בקשר ישירות. המתחרים מתבקשים להרשם לתחרות מבעוד מועד בקלוב התעופה 5175038 03 או אימייל [email protected] המנצח בכל מחלקה יוכרז כאלוף ישראל לשנת 2005 כולם מוזמנים לבוא לתחרות להתמודד ואו לעודד...

ram_z

New member
חברה תגיעו יהיה מאוד מעניין.

גם אני מתחרה שם אז תבואו ב 7 לחודש יש הרבה דשא לעשות פקניק.תראו בתמונה. יאללה תבואו. רם

ram_z

New member
אילו החברים מצוות של קה"ל פ"ת

קה"ל=קלוב התעופה לישראל משמאל אלי כץ עם ה-BONO X שלו (תיכנון עצמי) במרכז שלומי צ'סטר עם ה TAI JI ומימין אני עם הDESAFIO שלי.

ram_z

New member
שוב אני חוזר ואומר תגיעו!!!

ואל תגידו לא מעניין!!! זו גם תעופה. ולכן אתם גם חובבים את זה!

לשד

New member
זהבי מה קרה?

לקחת את הכדור הלא נכון? תרגיע... תראה את זה

ram_z

New member
מה יש עמרם?../images/Emo6.gif

אני מנסה לשווק. לא טוב?
כי תמיד אפשר להגיד לחברים לרד מהעניין ושלא יבואו...

ram_z

New member
אה...

פה רואים איזו שטות של עמרם. (לשד) תודו שזה מעלה לכם
על הפנים.

ram_z

New member
ואם בלשד עסקינן...

.. קבלו קישור לתמונה. עמרם מקבל מקום שני ברמת בכירים באחת מהתחרויות השנה.

לשד

New member
דווקא מקום 2 אתה מראה....

בכל התחרויות ממתחילים ועד היום לקחתי מקום 1 חוץ מתחרות אחת שם לקחתי מקום 2 ודווקא את זה אתה מראה... "אלוהים שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי"
ביי עמרם

ram_z

New member
אגב את כל התמונות אפשר לראות..

כאן גלריה של תמונות מכל התחרויות האחרונות.

ram_z

New member
הקפצה

חבר'ה אל תתעלמו! תאמינו לי שמי שיגיע לא יסבול אלא להיפך, הוא יהנה לא פחות מאשר לצלם מטוסים(ספוטרים למיניהם) תאמינו לי. אני אישית מתכוון להביא טיסן טריינר (טיסן ללימוד הטסה) ולנסות ללמד כמה שיותר אנשים מהפורום (אלה שיבואו כמובן). הנה אפילו יצא לכם מזה משהו! אגב הדלק עליי

YHS

New member
בבקשה - מפת הגעה לאשרד.

בדרום הוד השרון, מעט מזרחית למושב עדנים

YHS

New member
וגם תמונה אווירית

למי שרגיל להגיע בדרך האוויר

למעלה