אליפות ישראל באיגרוף תאילנדי המועד

garey

New member
אליפות ישראל באיגרוף תאילנדי המועד

מועד התחרות יקבע ביום שלישי ,לאחר הזמנת המועדונים בכללותם, ההזמנה תצא מחר ולפי מיטב ידיעתי לכלל המועדונים , מקום התחרות סגור סופית ,התאריך עדיין לא מכיוון שארז לוקוב נימצא במילואים {פינוי פינוי פינוי מסכןןןןןןן } ראשית שיחזור ויחזרו כולם בשלום ,פרטים סופיים יום שלישי השבוע ,תודה ושבוע מתוק ג'רי מזרחי,

Boxline

New member
סבבה ג'רי ידידי אני מתכוון להגיע

יש לך את מס' הפלאפון שלי עדכן אותי אני בא במיוחד מירושלים.

daskaliano

New member
יש לשגר הזמנות לכל המועדונים בארץ

על אליפות הארץ להיות כשמה - אליפות של כולם וכולם צריכים להיות מוזמנים. ברגע שההזמנה פתוחה לכולם אז אי אפשר להגיד שיש אלוף אחר. אלוף צריך להיות אחד. על ההזמנה לכלול גם שופטים מלחימה משולבת ומCMA ועליהם להיות חלק מהשיפוט בתחרות. ז"א בכל קרב יהיה שיפוט עם שופטים מכל האסכולות שיהיו כפופים לחוקה אחת של התאילנדי. כך לא יוכלו לומר השיפוט היה עויין או אוהד. כל הזמן על השופטים להתחלף עפ"י היריבים בקרבות. כך נהוג באיגוד האיגרוף וכך נכון לעשות כדי למזער טענות. מי שיבחר לבוא זכותו ומי שלא - בל ילין שלא הוזמן.

garey

New member
daskaliano כולם יוזמנו לידיעה

לידע דסקלו יש אמת בכל דברייך ,למרות שברור שחלק מהם לא ימצא חן בעיני , מחנות שונים כפי מיטב הבנתי,הוחלט כן להזמין את כלל המכונים , את שאר החוקים שיפוט כללים וחוקים הם מעינינם של המחליטים, וכפי שציינת מי שיוזמן ויבוא אחלה מי שלא ההפסד כולו שלו, כך שטענות שונות יבואו למאמנים לא לליגה , ג'רי מזרחי. אייך היה בבסיס אכלת לוף לוף לוף חחח

daskaliano

New member
צריך להפגין בגרות ולהזמין את כולם.

צריך שהשופטים יהיו מכל הגופים שמאמנים מואי תאי. גם CMA גם משולבת וגם מהליגה המקצוענית. מי שיפגין חוכמה ויזמין את כלל הגופים לתחרות שהיא אליפות ארצית יאפשר לענף להתקדם. יש הרבה ספורטאים שיכולים להתמודד מכלל המועדונים. בסוף מי שיחליט לבוא ירויח ומי שלא - שלא יבוא בטענות שלא הוזמן.

daskaliano

New member
למאמנים - תזמינו את CMA ומשולבת

לאליפות ישראל בתאילנדי. תכניסו שיפוט מעורב גם משלהם וגם משלכם בכל קרב.

נו כבר...

הם כבר אמרו שיזמינו יזמינו, תרדו המם כבר, כמה פעמים ג'רי אמר שסי אמ אי יוזמנו?! נמאס כבר מהבקשה הזו. בקשר לשופטים אני בכלל חשוב שיהיו שופטי חוץ לא משם ולא משם!

למעלה