אליפות ישראל בנות

cubano1

New member
אליפות ישראל בנות

לצערי הרב לא יצא לי לחוות את התחרות, בשל שהות בחו"ל
עושה רושם שהאיגוד עשה עבודה יפה - שמתי לב מהתמונות ללוח תוצאות חדש, ומהדיווחים שהאולם היה מלא.
מזל טוב לצוף פלדון אלופת הסניור, להדר ברנע אלופת הג'וניור, ואיזה תענוג לראות את אוקסנה צ'וסוביטינה.

אבל דבר אחד דווקא כן היה חסר פה - וזה התעמלות
שלוש מתעמלות סניור אם איני טועה, פלוס אחת מחו"ל שלוקחת את הארד גם לאור העובדה שהתחרתה רק על שלושה מכשירים זה מציב את הענף במקום לא טוב, ללא עומק, ללא מספיק מועדונים וללא אופק. ולכל הדעות, היתה אמש במחלה יותר מופע ראווה ופחות מדי תחרות, וגם צ'וסוביטינה לא יכלה לשנות את התמונה הזאת.

אפשר רק לקוות שלצד כל הפעילות הברוכה של האיגוד שנראית לעין, מתבצעת גם פעילות חשובה לא פחות על פני השטח, על מנת לדאוג ליותר חשיפה, יותר מועדונים ברחבי הארץ, ודור חדש של מאמנים מנוסים, הרפתקנים וצעירים.

אמנם גאיה גלעדי ואופיר נצר לא התחרו (אני מניח שהן סובלות מפציעה), אך זה חלק בלתי נמנע מהספורט, ועלינו לייחל לכך שבעתיד הלא רחוק כל כך המאמנים יוכלו להנות מתנאים טובים ומעשירים, המתעמלות תוכלנה להנות ממתקנים איכותיים ואימון ברמה עולמית, ושאנו הקהל נוכל להנות מתחרות אמיתית, ולראות אלמנטים ברמה גבוהה גם מהמתעמלות שלנו.

Tammie

New member
מסכימה איתך מאוד

אני הייתי אתמול בתחרות, ובאמת האיגוד ועריית ירושלים עשו עבודה נהדרת. הייתה קריינות מסודרת ופרסמו את התוצאות במהלך התחרות כך שהיה קל לעבוד אחרי המצב.
דבר אחד היה חסר לי בלוח התוצאות- תוצאות מרוכזות אחרי כל סבב. היה קצת קשה לעקוב אחרי הג'וניור מכיוון שהיו שני בתים.
&nbsp
אני חושבת שהדבר הכי חשוב היה הפרסום של התחרות. האולם היה מלא בקבוצות התעמלות צעירות מרחבי ירושלים והמון משפחות שהגיעו עם הילדים שמתעמלים באחד החוגים בעיר. לפי השיחות מסביבי, רובם לא מבינים כמעט בכלל בהתעמלות התחרותית אבל תחרויות כאלו שמאורגנות ברמה גבוהה בהחלט מעלות את המוניטין של הספורט וזה יכול להביא הרבה מתעמלים צעירים חדשים.
&nbsp
אני חושבת שצ'וסו הייתה דוגמא מופלאה לזה- כשהציגו אותה בהתחלה מחיאות הכפיים היו שקטות ביחס למה שהייתי מצפה, פשוט הרבה מהקהל לא ידע מי זאת, אחרי התחרות הקהל כבר היה סוג של מאוהב :)
&nbsp
אבל עם כל האהבה לצ'וסו- העובדה שהיא הציגה את הרמה הגבוהה ביותר ביחס לשאר המתעמלות בהחלט מספקת תמונת מצב עגומה....

למעלה