אליפות ישראל ב 19.8 אליפות ישראל אכן מתקיימת בתאריך זה? מה השעות של התחרות אתן יודעות?
ר רעות1100 New member 31/7/11 #1 אליפות ישראל ב 19.8 אליפות ישראל אכן מתקיימת בתאריך זה? מה השעות של התחרות אתן יודעות?
נ נועה חורש New member 31/7/11 #2 למיטב ידיעתי כן אליפות ישראל בהתעמלות מכשירים נשים (דרגות בינלאומיות- גו'ניור וסיניור) ביום ו' 19.8. (אליפות ישראל לגברים ביום 20.8). התחרויות תתקיימנה באולם הרב ספורט בהדר יוסף. עדין אין לי שעות, בטח בקרוב נדע.
למיטב ידיעתי כן אליפות ישראל בהתעמלות מכשירים נשים (דרגות בינלאומיות- גו'ניור וסיניור) ביום ו' 19.8. (אליפות ישראל לגברים ביום 20.8). התחרויות תתקיימנה באולם הרב ספורט בהדר יוסף. עדין אין לי שעות, בטח בקרוב נדע.
פ פשוט דנה1 New member 5/8/11 #3 יש!! איזה כייף!!! אני באה!!!!!!!!! אבל רק לבנות..לא נראה לי שאני ילך גם לבנים מי עוד מגיע מכאן? אולי אני יראה אותכם שם?
יש!! איזה כייף!!! אני באה!!!!!!!!! אבל רק לבנות..לא נראה לי שאני ילך גם לבנים מי עוד מגיע מכאן? אולי אני יראה אותכם שם?
נ נועה חורש New member 5/8/11 #5 כניסה חופשית לא צריך כרטיסים, ולא צריך להזמין מקום, אפשר פשוט להגיע.