התקשורת בארץ לא חושבת שאליפות הארץ בהתעמלות זה אירוע חשוב מספיק כדי לשדר אותו בשידור חי...בקודי גם בשידורים חוזרים. אני מאוד מקווה שאולי אני טועה אבל לא מאמין שיש שידור.
היה מעניין...
אלכס ופליקס לא נראים טיפ טופ עדיין. אלכס עשה טעות לא אופיינית במקבילים -אבל חוץ מזה הכל נראה טוב. הוא חימם צוקהארה עם שניים וחצי ברגים, אך לא נחת טוב ובתחרות עצמה התספק בשני ברגים - עם נחיתה מושלמת. פליקס עשה יותר טעויות ואני מקווה שהוא ישתפשף עד האולימפיאדה - אמורה להיות להם תחרות ברומניה לפני.
חוץ מזה - דור ההמשך לא נצפה. כפיר וייס ושניר שושנה עם תרגילים יפים מאד בקרקע - אבל דרגת קושי לא גבוה מספיק - לא הבחנתי בהקדמות משמעותית משנה שעברה. בקפיצות וייס מבצע קפיצת ידיים עם שניים וחצי סלטות - נחת מאד שפוף - אבל אחלה קפיצה! לא זוכר אם הקפיצה השניה היתה צוקהארה עם בורג אחד או שניים - אבל יש כאן בסיס להתמחות. לאנדריי מדבדב יש טריקים גדולים מאד - אבל כשלא נוחתים אותם לא מקבלים קרדיט.
היה שדה רחב ואיכותי של מתעמלים - במיוחד היה מעניין לראות שני מתעמלים מברזיל ואת יואניס מליסנידיס היווני! האלוף האולימפי בקרקע מ1996 מנסה כנראה לבצע קאמבק, ולאכזבתי ביצע תרגיל רק בקפיצות - יורצ'נקו דאבל וצוקהארה דאבל. דזמיטרי קספרוביץ' הביא קצת אבק כוכבים לסוס הקפיצות עם קפיצת דראגולסקו וצוקהארה דאבל סלטה לאחור בקיפול - קפיצות שללא ספק יביאו אותו לגמר אולימפי
יש לי מלא סרטונים משם,
פשוט, זה מלא שעות לעלות או לערוך את זה
ואין לי כל כך הרבה זמן פנוי
רציתי שבכל זאת תוכלו לראות את החלקים המעניינים ביותר שהם
שטילוב ופליקס בכל המכשירים שלהם
ולעלות את הסרטון של התחרות ראשון, למרות שהיה 3 בבוקר
אם יש משהו ספציפי יותר שאת רוצה לראות תגידי לי ואני יעלה אותם:
לדוגמה: שטילוב קרקע
או פליקס חימום על טבעות
או פיליפ אודה על הסוס
אלכס חמודיס על הקרקע...
יש לי מלא...