אליפות ישראל 2012

אליפות ישראל 2012

תחרות אליפות ישראל לדרגות ה',ד',ג',ב' סניור וג'וניור,
תתקיים בימים שישי ושבת 22-23.06.2012, באולם הרב ספורט בהדר יוסף ת"א.

יום שישי
09:40-11:40 דרגה ג' + בנות דתיות דרגה ד'
11:40-15:30 דרגה ה'

יום שבת
13:15-15:30 דרגה ד'
16:40-18:30 דרגה ב', ג'וניור, סיניור

לפי מה שהבנתי, זאת הולכת להיות "אליפות ישראל הפתוחה", כלומר מוזמנות גם מתעמלות מהעולם. בגלל ריבוי המתעמלות השנה בדרגות הבינלאומיות והצלחותיהן בתחרויות בעולם, האיגוד החליט לתקצב הבאתן של מתעמלות מחו"ל. הבעיה: הוזמנו מתעמלות רבות, אבל לא רצו להגיע (ההודעה הייתה מאוחרת מידיי לאחר שכבר תכנית האימונים והנסיעות של רוב המדינות סגורה, חודשיים לפני האולימפיאדה, מצב בטחוני, תחרות לא מספיק מעניינת וכיו'ב). בסופו של יום היו 2-3 מתעמלות שאמרו שאולי יגיעו: 2 מתעמלות שאורנה הזמינה + המתעמלת היווניה (שכחתי את שמה- משהו כמו מילוסוביצי...) שהיא חברה קרובה של ולריה. במידה והמתעמלות מחו"ל יגיעו, ייערך ביום שישי אחה"צ לאחר התחרות אימון משותף של הבנות הישראליות עם המתעמלות מחו"ל.

cubano1

New member
מישהו יצלם??

לא נראה לי שאוכל להגיע השנה - מישהו מתכוון לצלם ולהעלות ליו טיוב?

לגבי משתתפים מחו"ל - אני משער שאת מדברת על וסיליקי מילושי - ומי עוד אמור להגיע?
את יודעת אם יש גברים מחו"ל?

vinigit

New member
אליפות ישראל הפתוחה - גברים

אצל הגברים תתקיים האליפות שבוע לפני כן, בשבת 16.6 בהדר יוסף.

בשעות 12:00-14:30 תחרות לדרגות 4, 5 ונוער

ובשעות 17:30-20:00 אליפות ישראל הפתוחה לגברים. למיטב ידיעתי אמורות להשתתף נבחרות מיוון, קפריסין ובלארוס בנוסף לישראלים כמובן הכוללים את נציגינו ללונדון - שטילוב ופליקס.

בהצלחה לכולם!

MayTheBee

New member
אכן

אני מתכוונת להגיע (נועה מצטרפת אלי???) וכמובן שאצלם ואשים ביוטיוב.

Xx ofek xX

New member
יש גם אליפות ישראל באקרובטיקה

ב6\22 בוינגייט

אמא לה3

New member
עכשיו ראיתי

בפייסבוק איזה תוצאות שנכתב שהן "אליפות ישראל" באקרובטיקה...
מ"מכבי דן"

בנות מכבי דן עשו זאת שוב! 5 מדליות זהב ו-2 מדליות כסף באליפות ישראל שהתקיימה היום! זוגות בנות דרגה A: מאי ואלמוג -1, רוני וליה -2 , שלישיות דרגה A: מיה ארבל ואניטה-1 יעל אדר ושלי-2, שלישיות דרגה B: הילה אור ועדי -1 , זוגות דרגה D: טל ועדי-1, זוגות בנות דרגה ג'וניור- מיקה ועופרי 1!! כל הכבוד לכל אלופות ישראל והסגניות החדשות גאים בכן!
(עשיתי העתק-הדבק)

היום אכן הייתה אליפות הארץ באקרובטיקה

ב22/6 בוינגייט זאת אליפות ישראל הפתוחה, מה שעד השנה שעברה היה נקרא "גביע האגודות", שבו מתחרים צוותים לפי קטגוריות של מסלול "ליגה" (דרגות 1-4).

בכלל, עשו השנה הרבה שינויים באקרובטיקה התחרותית. העלו מאוד את הדרישות בכל הדרגות הלאומיות (A,B,C,D) ונדמה לי שגם הוסיפו מגבלה של טווחי גילאים לכל דרגה (אני אומרת נדמה לי כי אני לא בטוחה עם היה את זה גם קודם ורק שינו/הבהירו או שזה חדש לגמרי)

וכן יצרו את מסלול הליגה שכביכול מחליף את תחרות "גביע האגודות".

תקנו אותי אם יש טעויות/אי-דיוקים במה שאמרתי. כמו שציינתי, זה הכל מאוד חדש ואני לא לגמרי בטוחה שהצלחתי להבין איך זה עובד ומה בדיוק שינו.

Itgs

New member
כנראה אגיע

אם הכל יסתדר בעבודה (לא צופה בעיה).
הכניסה תהיה בתשלום? מה העלות?

כניסה חופשית

הכניסה חופשית. אין צורך להזמין מראש.
פשוט מגיעים.
עבודה בשישי-שבת?

למעלה