אליפות ישראל

thegymnast

New member
אליפות ישראל

וואו באמת שאין לי מילה אחרת לתאר את זה. הגעתי קצת יותר מוקדם, בסביבות 3 וחצי כי אני אוהבת לראות את החימום, כי יש הרבה אלמנטים שהמתעמלים מצליחים בחימום ונופלים בתחרות מהלחץ. באתי עם הרבה חברים שלי מההתעמלות ובעיקרון היינו מקור הרעש הראשי שעודד שם למי שהי שם ושמע חחח. לדעתי זה רעיון מצוין ששמים בתחרות אחת גם בנים וגם בנות, יש הרבה יותר עניין והרבה יותר אקשיין, והתרגילים משתנים ולא רואים כל הזמן את אותו הדבר. בעיניי זה הרבה יותר מעניין . אז חוץ מהעובדה שחברה מאוד מאוד מאוד טובה שלי לקחה ראשון הג'וניור (נופר כהן) ועוד חברה שלי התחרתה בג'וניור (אופיר נצר), 3 בנים מהאולם שלי התחרו גם הם, והייתי כל כך גאה בהם ! (ניר כץ, חוסאם עירוק, אנדרי מדבדב) הייתה להם תחרות מעוולה ! נכון היו גם נפילות לא רצויות אבל קורה שנופלים מהלחץ.. בקיצווור כל מה שהיה לי להגיד על התחרות אמרתי, ובאמת שהייתה תחרות מקסימההה הכל היה מאורגן מעולה וכמו שצריך והיה כיף לראות את הכישרונות המדהימים האלה !

אמא לה3

New member
שמחה שנהנית!

חבל לי שלא הגעתי, אבל כל אחת שכותבת ומשתפת אותי בחוויה בהחלט מספק!!! אגב, אשמח לראות סירטונים מהתחרות, מי שצילמה...

thegymnast

New member
סרטונים אין לי כי שכחתי להביא מצלמה..

אבל ישלי תמונה של הדירוג כללי ג'וניור בנות :)

thegymnast

New member
וואו היו מלא מדהימים

אהבתי בקרקע מאוד את של נופר, של עינב קסנר, את של רוני רבינוביץ, של הדס קורן, ובתרגיל קרקע של שטילוב פשוט כל האולם היה בשקט , לא היה אפילו רעש קטטטטן ואיך שהוא סיים כולם כזה עמדו על הרגליים ומחאו לו כפיים וזה היה באמת תרגיל מדהיםם. אבל בכללי היו תרגילים מוצלחים ומאוד יפים, כמעט לכל הבנות לפחות גם בג'וניור וגם בסניור המוזיקה מאוד מתאימה לאופי כזה של המתעמלת. כאילו לכל אחת הייתה מוזיקה שמתאימה לסגנון ההתעמלותי האישי שלה, ומאוד אהבתי את זה.

thegymnast

New member
כן ראיתי אותך שם עם מיקה חחחח

אבל אני לא ממש מכירה את שתיכן אז לא היה לי נעים לבוא ולדבר איתכן...

thegymnast

New member
כן ואפילו ישלי אותך בחברים :)

חחחחחחחחחח רגע אני אבדוק אם את מחוברת אני אשלח הודעה

איזה כיף היה

אין כמו אליפות ישראל. מסכימה עם הרעיון של שילוב התחרויות של הבנים והבנות. לדעתי אפשר גם לשלב את הג'וניור של הבנים. שמעתי שגם השידור בטלוויזיה היה יפה, ושהתמקדו הרבה בתרגילים של הבנים שהיא ממש מרתקים. כל הכבוד לכל המשתתפים בקרוב התוצאות

למעלה