אליפות נגד עצמי

ROTEM30035

New member
אליפות נגד עצמי ../images/Emo180.gif

כל השיחות על קלטות ואסימונים הזכירו לי שיר מתוך ה-עלאק-דיסק-ילדים "הדרקון הלא נכון". לשיר קוראים "אליפות נגד עצמי" ולמי שחלילה לא מכיר אותו, זה בדיוק הזמן לעשות היכרות. כ"כ הרבה היבטים פסיכולוגים אפשר להכניס לשיר הזה. המונולוג המוכר בין אני לעצמי, התרגילים שאני עושה לעצמי ולא לאף אחד אחר, אני זורק ועצמי לא תופס. בהשראת רעות החלטתי לחבר שאלון קצר. פחות אובדני, בלי שום קשר לרונה, אבל לא פחות מטריד
לפניכם שיר ומייד אחריו שאלון, בהצלחה. מי שלא יענה, אני אשסה בו יהוא. ============================================================== מילים: יהונתן גפן לחן: מתי כספי מתוך "הדרקון הלא נכון" אני משחק עם עצמי כדורסל בכל ערב, בין העמודים שבחצר, ואת התרגילים שאני עושה לעצמי לא הייתי עושה לאף אחד אחר. אני משחק עם עצמי כדורסל, אני זורק ועצמי לא תופס. אני בדרך כלל קולע, עצמי בדרך כלל מפספס. אני משחק עם עצמי כדורסל, ואני את עצמי מנצח תמיד. ומה שעצמי לא יעשה לי - עצמי יפסיד. לעיתים רחוקות עצמי מיתווכח. "עצמי, תרגע כבר," אומר אני, "אתה החבר הכי טוב שיש לי אבל בכדורסל אתה בינוני." אני משחק עם עצמי כדורסל. בכל ערב, בין העמודים שבחצר, ולמרות שאני פי אלף יותר טוב, מאימון לאימון - גם עצמי משתפר. ואני חושב לפעמים: מה יהיה אם עצמי יתחיל את אני לנצח? מי עוד ישחק איתי כמו שעצמי? מי יפסיד לי כל ערב לאור הירח?

ROTEM30035

New member
שאלון קצר ועוד

1. איזה משחקים אתם משחקים עם עצמכם?
2. אילו תרגילים\ מניפולציות אתם עושים לעצמכם? 3. מה אתם פשוט לא מצליחים לתפוס? 4. מרגישים לפעמים שאתם מכשילים את עצמכם? 5. על מה אתם מתווכחים עם עצמכם? 6. מפחדים מהיום בו אני ועצמי ישתפו פעולה? 7. איך אתם בכדורסל? 8. ולשאלת המליון: מאימון לאימון גם עצמי משתפר?
<הפותרים נכונה יזכו בתפקיד בכיר בצבא ההגנה מיהוא>

רעוּת

New member
And go round and round and round

.in the circle game 1. איזה משחקים אתם משחקים עם עצמכם? מחבואים, בעיקר 2. אילו תרגילים\ מניפולציות אתם עושים לעצמכם? הדחקה, הכחשה, השלכה, התקה, שכחתי משהו?
אה, כן, מניפולציות רגשיות
. 3. מה אתם פשוט לא מצליחים לתפוס? חחחחח זה נשמע כמו שאלה שאני חיברתי
4. מרגישים לפעמים שאתם מכשילים את עצמכם? ברור. יש אפילו דבר כזה שנקרא "הכשלה עצמית", למשל, כשמפחדים להיכשל במבחן, אז לילה לפני זה יוצאים להשתכר ולא ישנים, כדי שאח"כ אם יכשלו אז יתרצו את זה ב"יצאתי כל הלילה לפני המבחן"
ולא ב"אני טיפשה". אז אצלי זה יותר בקטע של סתם לא ללמוד
. 5. על מה אתם מתווכחים עם עצמכם? על זה שלא ניקיתי את החדר
. 6. מפחדים מהיום בו אני ועצמי ישתפו פעולה? ברור. הם יעשו קונספירציה נגדי
. 7. איך אתם בכדורסל? אני לא
8. ולשאלת המליון: מאימון לאימון גם עצמי משתפר? אהא. יש דבר כזה שנקרא "אפקט אימון", שזה אומר, למשל, שאם תעשו פסיכומטרי פעמיים, תשתפרו רק מעצם העשייה החוזרת של המבחן. (ונראה לי שהתשובות שלי בשאלון הזה כוללות גם את כל החומר של התואר+ הפרעות נפשיות שלי).

אמממממממממממ

1. איזה משחקים אתם משחקים עם עצמכם? 2. אילו תרגילים\\ מניפולציות אתם עושים לעצמכם? מעסיקה את עצמי בכול מיני דברים כדי להתחמק מהידיעה שאני לא עושה כלום 3. מה אתם פשוט לא מצליחים לתפוס? איך נוסעים על אופנים. 4. מרגישים לפעמים שאתם מכשילים את עצמכם? לא 5. על מה אתם מתווכחים עם עצמכם? על הכול. אני מנהלת עם עצמי שיחות קולחות מול הטלווזיה וגם מול המחשב. 6. מפחדים מהיום בו אני ועצמי ישתפו פעולה? לא, הם כבר משטפים פעולה 7. איך אתם בכדורסל? ממש לא 8. ולשאלת המליון: מאימון לאימון גם עצמי משתפר? אני מקווה

תמרוש5

New member
../images/Emo16.gif

. איזה משחקים אתם משחקים עם עצמכם? את משחק הלאיזה קורסיסט אני ארביץ היום
2. אילו תרגילים\ מניפולציות אתם עושים לעצמכם?אני פשוט טובה בלהגיד לעצמי אף אחד לא רואה אף אחד לא שומע ולהמשיך לעשות שטויות. 3. מה אתם פשוט לא מצליחים לתפוס? 4. מרגישים לפעמים שאתם מכשילים את עצמכם?וואו, כל שניה בערך. 5. על מה אתם מתווכחים עם עצמכם?על כל הדברים שאני צריכה להתחיל\להפסיק לעשות ולא מסוגלת. 6. מפחדים מהיום בו אני ועצמי ישתפו פעולה?חחחח לא יודעת. 7. איך אתם בכדורסל?לא משו. 8. ולשאלת המליון: מאימון לאימון גם עצמי משתפר? אני חושבת שכן. אני יכולה להיות הקרפ"ר בצבא ההגנה מיהוא???

ROTEM30035

New member
טקס ההשבעה יערך בפורום של רעות

זימון תורים ביום למחרת. מי מזמין את תפקיד הקב"ן?

תמרוש5

New member
נראה לי שהכבוד הוא של רעות../images/Emo16.gif

אבל מצד שני היא תשדל את כולם להתאבד ואז לא יהיה לנו כוח לוחם,ממ דילמה קשה..

רעוּת

New member
שידול להתאבדות זאת עבירה על החוק ../images/Emo88.gif.

לכן אני אאלץ להיות ותר מתוחכמת מזה

רעוּת

New member
את מנציחה את מורשתי ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

למרות שצריך שיר של רונה
מהזה, זה פורום רונה פה

ROTEM30035

New member
אבל שאלונים עפ"י שירי רונה זה המונופול שלך!

ומורשתך רעות, כבר לא תשכח לעולם

למעלה