אליפות סמבו של רוסיה ..

elvis18

New member
אליפות סמבו של רוסיה ..

http://sambo.tv/ פידור אמור להשתתף היום .. לצערי פיספסתי חלק מהשידור , הגמרים היום משש בערב .. כרגע זה נראה שהם בסוג של הפסקה או משהו כזה . מקווה שיחזרו בקרוב ,הם החימום שלי לפייפרוויו הערב !! תהנו ,

yair_bar

New member
מנהל
אתה יודע שהתאמנתי כילד בסמבו

בראשון לציון היה מקום אחד שכולם למדו בו ג'ודו. מתחת לבניין ההסתדרות היה דוג'ו של מאמן רוסי בשם שי קושלביץ. הוא אימן בארץ ג'ודו, אבל היו גם חברים רוסים שהתאמנו שם בסמבו. הוא עצמו, לזכרוני, היה אלוץ בסמבו ברוסיה ואבטח את מדונה באחד הביקורים שלה בארץ. בכל אופן, כילד הייתי נכנס גם לאימוני הסמבו, בעיקר כהשלמה לאימוני הג'ודו. אלה היו 30 שניות על...

elvis18

New member

ranzz

New member
התבלבלת אחי, למדת סמבה לא סמבו

תמונה להמחשה

התחרות היית חסרת ערך ספורטיבי לדעתי

הקבוצה של פידור, Red Devil Sport Club היא אחת הקבוצות הטובות בעולם לסמבו וכל יריב מהמועדון שפגש את פידור באיזשהו שלב הקרב נראה כך: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UyETb7g-DrU#! ועוד בגמר הוא נפגש עם אחיו לאותה תצוגה, ואח"כ לקרוא לו "אלוף עולם".
לפחות לפי מה שהבנתי פידור ילך לאליפות העולם ואלכסנדר ילך לאליפות אירופה ככה שימנע חלק מהבזיון בעתיד.. נ.ב - תודה לאייל על הלינק והמידע

BeniTaz

New member
וחלק מההתנהלות המסריחה הזאת היתה בטופ לא מזמן

לא שהיו קרבות מכורים אצל פידור (לעומת קרבות מכורים שאלכסנדר ניצח) אבל כל קרבות הראווה, פריקשואו, התעלמות מה-UFC ובריחה מהטופ.. איפה שאפשר לעשות את זה עושים.. בסאמבו אפשר.

yair_bar

New member
מנהל
פיודור חזר!!!

אשכרה מזכיר לי איזה ליצן שכתב פה אחרי הקרב המוזר מול מונסון שפיודור הישן והטוב חזר. עצוב לי בשביל האנשים ששילמו כסף לבוא לראות את האירוע מעניין אותי לראות אם פיודור יילך לפוליטיקה הרוסית. יש לו סיכוי לא רע מול פוטין ואני רציני לגמרי

yair_bar

New member
מנהל
אני עדיין זוכר פה דיון סופר מעניין על BJJ

שהייתה תחרות שבה לוחמים לא עלו לקרב נגד יריבים בכירים מהם מאותו מועדון כדי לא לעייף אותם לקראת הגמר כי זו הייתה אליפות של מועדונים או משהו כזה ואז כולם באו וברכו על הספורטיביות הגדולה ועל הכבוד הגדול ואני טעני שזה לא ספורטיבי ולא הוגן אותו דבר בעיניי

זקס11

New member
תיקון אחד

הייתה פה התנגדות מקיר לקיר להתנהגות האנטי ספורטיבית שהייתה שם. וזו עוד דוגמה למה לאומנויות לחימה יש שם מאד גרוע מבחינה ספורטיבית.

למעלה