אליפות עולם - רוטרדם 2010, עידכונים

אמא לה3

New member
אליפות עולם - רוטרדם 2010, עידכונים

1. אלייה מוסטפינה, המתעמלת הרוסייה הנהדרת בת ה16 פשוט מתפרקת מנטלית. הפייבוריטית לזכייה בקרב רב פורצת בבכי בכל פעם שהיא מתקשה, כך מספר המאמן שלה. חבל. 2. עוד שלושה מתעמלים דיווחו על פציעות: היפני אוצ'ימורה (שנעדר מהאימון אתמול), הרומני דרגולסקו ופביאן המבושן. GET WELL!!!! 3. מסתבר שכבר לפני האליפות הכינו מס' מאמנים עצומה למניעת השימוש במקפצה מתוצרת ג"פ, הFIG התעלמו מהעצומה וכעת אנו רואים את התוצאות. הגברים הגבוהים וה"גדולים" יותר, נופלים. עוד עידכונים בהמשך היום.

אמא לה3

New member
הגברים הישראלים

היום מתאמנים (אימוני פודיום) בין השעה 20:00 - 22:30 (לפי השעון של הולנד) - בהצלחה להם!!! אשמח אם מישהו יוכל לעדכן את הפורום משום שאני לא מתעדכנת באינטרנט בשבת.

Tammie

New member
עדכונים מהמוקדמות

היום החלו המוקדמות של הנשים. התחרות מחולקת ל- 12 תת קבוצות ביתחרו היום ומחר. כרגע אנחנו במהלכה של הקבוצה ה- 2 בה מתחרות יפן, ניו זילנד, סלובקיה ואוקראינה. בקבוצה הבאה שתתחיל את התחרות ב- 13:30 יתחרו הישראליות נגד פולין, רומניה וברזיל. בבוקר התחרו איטליה, סין, הונג קונג, קוואטר והרפובליקה הדומיניקית. והנה קישור לתוצאות: http://mediacloud.gymnastics2010.com/C73H_Results_GA Women Senior_Concours I.pdf

Tammie

New member
הישראליות סיימו את התחרות לפני כחצי שעה

רוני מדורגת כרגע במקום ה- 17 בדירוג הכללי, ולריה במקום ה- 20, הדס במקום ה- 32 וספיר במקום ה- 39. הקבוצה הישראלית מדורגת במקום ה- 9 והאחרון, אך זה מכוון שבנבחרת הישראלית יש רק 4 מתעמלות בניגוד לקבוצות אחרות בהן יש 6 מתעמלות.

עדכון תוצאות הישראליות

לאחר 5 סיבובים: רוני מקום 22 ואלריה מקום 25 הדס מקום 45 ספיר מקום 56 מחר יש עוד יום תחרות, צפויות עוד להתחרות האמריקאיות!!!

Tammie

New member
אני מקווה שרוני תצליח להישאר ב-24 הראשונות

למרות שזה נראה לא סביר כי מחר צפויות להתחרות האמריקאיות ואני מנחשת שהן יתברגו במקומות טובים....

cubano1

New member
הציונים של הישראליות

די צפויים בסך הכל - בלי הפתעות יותר מדי רוני מובילה בין הישראליות עם סך של 52.332 13.566 בקפיצות 12.033 במקבילים 13.500בקורה 13.233 בקרקע כרגיל - ציון נמוך במיוחד במקבילים שכנראה ימנע ממנה עליה לגמר הקרב רב. אבל בסך הכל בשאר המכשירים ציונים לא רעים. ולריה במקום שני בין הישראליות עם סך של 52.082 14.1 בקפיצות - אני לא בטוח כמה היא קיבלה בקפיצה השניה ואם יש לה סיכוי מעשי לעלות לגמר קפיצות 12.066 במקבילים - אולי היתה לה נפילה? בדרך כלל יש לה ציון הרבה יותר גבוה 12.816 בקורה 13.100 בקרקע במקום השלישי בין הישראליות הדס קורן עם 46.132 וברביעי בין הישראליות ספיר כהן עם 42.833 ומתוך עשר הנבחרות השתחרו עד עכשיו ישראל במקום עשירי ואחרון. אם הבנות לא יסיימו בין 24 הנבחרות הראשונות לא תוכל לייצג אותנו נבחרת באליפות העולם ביפן בשנה הבאה.

NBI2

New member
זה מתכוונת להיות מגעילה אבל

דרגולסקו (כפרות) והמבושן פצועים! יאללה אלכס! אם לא עכשיו אז מתי??

אמא לה3

New member
שווה לכתוב על דרגולסקו

רק בשביל שתגיבי :) התגעגענו אלייך, תכנסי יותר !

NBI2

New member
הורס את הבריאות הבנאדם

גאה להיות האובססיבית מספר אחת! הלוואי שהיה לי את הזמן :( אני גם מתגעגעת

למעלה