אליפות צרפת הפתוחה - מוקדמות
אני לא אוהב את הפורמט הזה - מיעוט של מתעמלים, ורק ארבעה מעפילים לשלב הגמר.
אני זוכר שנה שעברה ששלוש מתוך ארבע הפיינליסטיות על הקורה נפלו, כך ששתיים מהן קטפו מדליה עם נפילה.
בכל אופן - המוקדמות מאחורנו באחת התחרויות הראשונות ברצף של תחרויות גביע העולם - וכולם עם הקוד החדש!
מהזוית שלנו - תחרות מאכזבת לאלכס - אין סרטון עדיין, אבל אנחנו יודעים על הורדה של 3 עשיריות, ובעיות בפס האחרון - מה שנתנו לו קצת יותר מ14 נקודות, כשאני לא זוכר את הפעם הראשונה שהוא רשם פחות מ 14. עוד עם המאוכזבים אלוף העולם לשעבר קוזמידיס היווני, והצ'ילאני תומאס ספולוודה גונזאלס - שגם לא עברו את רף ה 15 ולא העפילו לגמר.
דרגת הקושי של אלכס - 6.4, כשהפיינליסטים כולם עם דרגת קושי של בין 6.4-6.9.
אצל הנשים שדה חלש יחסית
הבשורה העיקרית היא להתרגל לציונים נמוכים בהרבה עם הקוד החדש!
בקפיצות צ'וסוביטינה האוזבקית ראשונה עם קפיצות טובות וציון משוקלל של 12.983.
בקוד הקודם היא היתה צריכה ליפול פעמיים על התחת בשביל לרשום כזה ציון נמוך!
ג'נין ברגר הגרמניה נפלה על הראש, נפצעה אך לא נפגעה, ופרשה מהתחרות.
במקבילים רק שמונה מתחרות - שתי קנדיות מובילות, ונסה פרארי מסיימת רק שביעית.
על הקורה אפאנסייבה ראשונה עם 13.966, ובולימאר הרומניה נופלת ולא מעפילה לגמר
ובקרקע עוד הופעה טובה לאפאנסייבה שמעפילה ראשונה לגמר עם 14.466, בולימר הפעם מצליחה להעפיל מהמקום השני, ואיטליה משחילה את פרליטו לגמר מהמקום הרביעי. פרארי - מקום 4 באלימפיאדה עם שובר שוויון מכאיב - לא מצליחה לסיים בטופ 4 ומסיימת שישית.
אני לא אוהב את הפורמט הזה - מיעוט של מתעמלים, ורק ארבעה מעפילים לשלב הגמר.
אני זוכר שנה שעברה ששלוש מתוך ארבע הפיינליסטיות על הקורה נפלו, כך ששתיים מהן קטפו מדליה עם נפילה.
בכל אופן - המוקדמות מאחורנו באחת התחרויות הראשונות ברצף של תחרויות גביע העולם - וכולם עם הקוד החדש!
מהזוית שלנו - תחרות מאכזבת לאלכס - אין סרטון עדיין, אבל אנחנו יודעים על הורדה של 3 עשיריות, ובעיות בפס האחרון - מה שנתנו לו קצת יותר מ14 נקודות, כשאני לא זוכר את הפעם הראשונה שהוא רשם פחות מ 14. עוד עם המאוכזבים אלוף העולם לשעבר קוזמידיס היווני, והצ'ילאני תומאס ספולוודה גונזאלס - שגם לא עברו את רף ה 15 ולא העפילו לגמר.
דרגת הקושי של אלכס - 6.4, כשהפיינליסטים כולם עם דרגת קושי של בין 6.4-6.9.
אצל הנשים שדה חלש יחסית
הבשורה העיקרית היא להתרגל לציונים נמוכים בהרבה עם הקוד החדש!
בקפיצות צ'וסוביטינה האוזבקית ראשונה עם קפיצות טובות וציון משוקלל של 12.983.
בקוד הקודם היא היתה צריכה ליפול פעמיים על התחת בשביל לרשום כזה ציון נמוך!
ג'נין ברגר הגרמניה נפלה על הראש, נפצעה אך לא נפגעה, ופרשה מהתחרות.
במקבילים רק שמונה מתחרות - שתי קנדיות מובילות, ונסה פרארי מסיימת רק שביעית.
על הקורה אפאנסייבה ראשונה עם 13.966, ובולימאר הרומניה נופלת ולא מעפילה לגמר
ובקרקע עוד הופעה טובה לאפאנסייבה שמעפילה ראשונה לגמר עם 14.466, בולימר הפעם מצליחה להעפיל מהמקום השני, ואיטליה משחילה את פרליטו לגמר מהמקום הרביעי. פרארי - מקום 4 באלימפיאדה עם שובר שוויון מכאיב - לא מצליחה לסיים בטופ 4 ומסיימת שישית.