אליפות pacific rim

cubano1

New member
אליפות pacific rim

התחרות הקבוצתית, שתפקדה גם כתחרות קרב רב התקיימה הלילה.
תזכורת - נבחרת חזקה מארה"ב, קנדה ואוסטרליה, לצד נבחרות חלשות מרוסיה יפן וסין ומקסיקו.
המבחרות כללו 3 ג'וניוריות ו3 סניוריות שהתחרו יחד בתחרות הקבוצתית, ולחוד בקרב רב.

ארה"ב כמובן לקחה את הזהב בפער עצום, עם סין, קנדה ואוסטרליה הרחק מאחור.

מבחינה אישית, לג'ורדין וויבר היתה עוד תחרות מצוינת, עם תוצאה מעל 60. אחריה היתה הסניורית האמריקאית הטריה קיילה רוס עם 59.2 שלישית - הקנדית פנג פנג לי עם 57.8, כולל 14.95 מצוין בקורה.
ללורן מיצ'ל - (עוד) תחרות בינונית - יורצ'נקו בורג, והיא לא התחרת במקבילים.
מי שתרצה לשכוח את התחרות היא גבריאל דאגלס שהוכתרה לפני שבועיים כדבר החם הבא לאחר שהתחרת על תקן לא רשמי בגביע העולם בניו יורק, והביסה גם את וויבר וגם את רייזמן. היום דאגלס כשלה בקפיצות, נפלה בקורה וויתרה על הקרקע. דאגלס תהיה גם בג'זולו, ולאחר מכן תתחרה ברצף בשלוש תחרויות - ה us classic, אליפות ארה"ב והמבחנים האולימפים. היא תצטרך להוכיח מחדש שהיא יציבה מספיק בשביל לייצג את ארה"ב בלונדון על תקן מתעמלת קרב רב.

ג'ורג'יה סימפסון שמתמודדת על מקו בנבחרת האוסטרלית ללונדון נפצעה באמצע התחרות בקרסול, אך כנראה פציעה לא חמורה.
טאן סישין הסינית היחידה המוכרת נפלה מהקורה.

הגמרים על המכשירים יערכו מחרתיים.
באופן עלוב, שוב - רק 6 מתעמלות ביצעו שתי קפיצות, ועל כן כולן עולות לגמר על המכשיר, בו לא תהיה אף אמריקאית, אף אוסטרלית אף סינית, אף קנדית, ואף רוסיה.
במקבילים, המכשיר היחיד בו דאגלס לא פישלה, היא העפילה ראשונה לגמר עם 15.5 (6.9)
בקורה יש תחרות קשה - וויבר ראשונה, 15.7/6.4 אחריה הסינית הלא מוכרת שאנג צ'ונסונג 15.25/6.6, שלישית קיילה רוס עם 15.0/6.1 ופנג פנג לי 14.95/6.2 ולורן מיצ'ל חמישית עם 14.8/6.4
בקרקע לורן מיצ'ל מגיעה לגמר מהמקום הראשון - 14.85/6.3
אחריה ויקטוריה מורז מקנדה 14.75/6.0
וויבר שלישית עם 14.65
ופנג פנג לי, עדיין עם דאבל בורג בתור פס שלישי - רביעית עם 14.65

בג'וניור - שלושת האמריקאיות בראש - אוהאשי עם ציון מדהים של 60.0 בקרב רב. לצערה היא תצטרך לשמור על הרמה הזאת עד ריו 2016.
לקסי פריסמן שניה עם 57.8, ואמליה האנדלי שלישת עם 57.6
מתעמלת יפנית סאקורה יומוטו רביעית, והרוסיה מריה חארנקובה חמישית

נעממהה

New member
גבריאל דאגלאס

אני לא מתרגשת מהעליות והנפילות שלה. היא מתעמלת מדהימה עם כישרון גדול, והפיספוסים האלה לדעתי ילכו ויתמעטו. בנוסף, הסיכויים שלה להגיע לאולמפיאדה גבוהים, עם או בלי הנפילות, רק בגלל המקבילים שלה. על המקבילים דאגלאס יציבה לגמרי- תחרות אחרי תחרות, וארה"ב צריכה את זה.

לדעתי היא תזכה לפחות בשנה הבאה, לא השנה

גבי דאגלס מתעמלת מצויינת, מוכשרת מאוד, זריזה וטכנית. יש לה סיכוי להיות אלופה יום אחד. אבל לא כרגע. היא לא נקייה ולא יציבה מספיק. אולי גם חסרת ניסיון למרות כל התחרויות שהיא השתתפה בהן. היא לא ממש מתרכזת בהתבלטות בכל מה שמסביב לביצוע, כמו למשל, סגנון אישי, כריזמה, הבעה...
וכיום כדי לזכות צריך גם את זה וגם את זה. או לפחות הרבה מהביצוע וקצת מהאישיות.
אני חושבת שהיא פשוט צעירה מידיי, או בהלם מידיי.
באולימפיאדה הקרובה היא תהיה צל של הרבה מתעמלות, אבל אם היא תמשיך כך היא בהחלט עשויה להתבלט בתחרויות שאחריה.

FIRES SHADOW

New member
היא יפהפיה

יש משהו מאוד מעורר השראה בדינמיקה ובגובה שהיא מפגינה.
אפילו המעידות שלה מלאות ביטחון :)
פצצת אנרגיה מאוד מרעננת בנוף המשעמם והעייף משהו של הרוסיות-אמריקאיות-סיניות שראינו לאחרונה.

יש המון כשרונות מבטיחים בג'וניוריות אבל היא ללא ספק אחת ההבטחות הבולטות.
אישית מאוד התלהבתי. יהיה מאוד מעניין לעקוב.

Itgs

New member
פסיפיק רים

ראיתי קודם את השידור שהיה ב- NBC.
סך-הכל התחרות הייתה מעניינת, למרות שאף אחד לא הופתע מהנצחון של ג'ורדין ויבר. כלי התקשורת כבר הכתירו אותה כאלופת הקרב-רב בלונדון על סמך היכולת שהיא הציגה, ואני בכלל לא משוכנע שזה יספיק.
התרגיל קרקע של לורן מיטשל היה פחות טוב ממה שציפיתי, וזה למרות הציון הגבוה יחסית שהיא קיבלה. הייתה לי הרגשה ששתי המתעמלות האוסטרליות שעלו אחרי ג'ורג'יה סימפסון (מיטשל ואני חושב שאמילי ליטל) היו קצת בהלם. לא יודע להגיד אם זה השפיע על הביצועים שלהן, אבל אני כן חושב שהייתה לזה השפעה.
בסך הכל היה מאוד נחמד לראות את התחרות, גם אם היא לא מעידה על שום דבר. חבל שברוסיה ובסין לא לקחו את זה ברצינות, וחבל שלא הראו בשידור את ההנחיה של קרלי פטרסון (שהבנתי שהייתה משעשעת).

cubano1

New member
תחרויות אזוריות

תאכלס, אף תחרות לא ממש יכולה להיות מרתקת אם אין שם את הנבחרות הראשונות של הסיניות, האמריקאיות, הרוסיות והרומניות....

לכן צריך לקחת מהתחרות הזאת רק את מה שאפשר, וזה אינדיקציה לגבי התחרות האישית של האמריקאיות על הכרטיס ללונדון, מצב האוסטרליות והקנדיות, וכו'....

וויבר במצב טוב
דאגלס נסוגה בקרב רב והזכירה לכולם את השורשים שלא יציבים שלה, אך עדיין כל האפשרויות פתוחות... כמו שנעמה אמרה, יש לה תמיד את המקבילים
קיילה רוס מחכה בסיבוב לכל מעידה של מתעמלת קרב רב

האוסטרליות קצת דהויות, המומנטום של לורן מיצ'ל נעצר מהשיא אליו הגיע ב2009, ועל אף שיש להן הרבה מתעמלות טובות, אין להם כוכבות

הקנדיות בעליה וממשיכות לשמור על רמה טובה מאז תחרות המבחן בלונדון

ואחרונה חביבה - אוהאשי נכנסה למשבצת של הג'וניורית האמריקאית המבטיחה לשנתון האולימפי הבא.

ועוד אנקדוטה קטנה - המצב בקפיצות כל כך מוזר - וזה משחק לידיים של ולריה... יש רק קומץ מתעמלות בעולם שבכלל משקיעות בלהתמקד בקפיצה שניה, ועל המכשיר הזה תהיה פחות תחרות להכנס לגמר האולימפי מכל מכשיר אחר.
בפסיפיק רים רק 6 מתעמלות סניור במתוך כ 50-60 מתעמלות בכלל ביצעו שתי קפיצות, כך שכולן עלו. אם וויבר היתה מוסיפה אפילו איזה צוקהארה קלילה לאמנאר שלה, היא היתה לא רק עולה לגמר, אלא גם לוקחת אותו.
מה שאומר שאם לימור לבנת הייתה הולכת ומבצעת שתי קפיצות היא היתה מעפילה לגמר מהמקום השביעי....

Itgs

New member
מכיר את הבעיה עם תחרויות אזוריות

ובכל זאת מדובר בתחרות שלוקחת בה חלק אלופת העולם. מילא.
זכור לי משהו על זה שדיברו שנסטיה ליוקין תשתתף, אבל בסוף היא לא הייתה. אתה יודע להגיד למה?
ובקשר וגבריאל דאגלס - אני מאוד מקווה לראות אותה בנבחרת לקראת לונדון, ולו רק בגלל שהיא פשוט מרחפת במקבילים.

cubano1

New member
נסטיה

את הבחירה לגבי מי תשתתף בתחרות מקבלת ועדה, שמורכבת בעיקר ממרתה קרולי. הבחירה באה אחרי "מחנה אימונים" בחווה של קרולי בטקסס.
נסטיה לא היתה במחנה הזה, על פי הדיווחים בגלל שהיא עדיין לא בכושר. לכן היא לא נבחרה לתחרות.

נעממהה

New member
וויבר הייתה צריכה לבצע קפיצה ממשפחה אחרת

בשביל לבצע שתי קפיצות צריך שהן יהיו משתי משפחות שונות, לא?
המאמן של וויבר אמר שהיא פשוט לא מסתדרת עם הקפיצות קדימה ולכן לא מבצעת שתיים. אולי יום יבוא והיא תצליח בכל זאת להביא עוד קפיצה.
איך התכוונת שהיא תיכנס לצוקהרה? (סליחה על הבורות)...

cubano1

New member
צוקהארה

זאת קפיצה די קלה, שווה פחות מ 4 נקודות ב D
כניסה קדמית, חצי פניה לסוס וסלטה לאחור
היא בטח לא יכולה לעשות צוקהארות עם ברגים, אבל צוקהארה פשוטה היא בטח יכולה.
זה לא היה מספיק למדליה באליפות העולם - אבל בתחרות הזאת זה היה מספיק למדליה...

למעלה