אליפות pacific rim
התחרות הקבוצתית, שתפקדה גם כתחרות קרב רב התקיימה הלילה.
תזכורת - נבחרת חזקה מארה"ב, קנדה ואוסטרליה, לצד נבחרות חלשות מרוסיה יפן וסין ומקסיקו.
המבחרות כללו 3 ג'וניוריות ו3 סניוריות שהתחרו יחד בתחרות הקבוצתית, ולחוד בקרב רב.
ארה"ב כמובן לקחה את הזהב בפער עצום, עם סין, קנדה ואוסטרליה הרחק מאחור.
מבחינה אישית, לג'ורדין וויבר היתה עוד תחרות מצוינת, עם תוצאה מעל 60. אחריה היתה הסניורית האמריקאית הטריה קיילה רוס עם 59.2 שלישית - הקנדית פנג פנג לי עם 57.8, כולל 14.95 מצוין בקורה.
ללורן מיצ'ל - (עוד) תחרות בינונית - יורצ'נקו בורג, והיא לא התחרת במקבילים.
מי שתרצה לשכוח את התחרות היא גבריאל דאגלס שהוכתרה לפני שבועיים כדבר החם הבא לאחר שהתחרת על תקן לא רשמי בגביע העולם בניו יורק, והביסה גם את וויבר וגם את רייזמן. היום דאגלס כשלה בקפיצות, נפלה בקורה וויתרה על הקרקע. דאגלס תהיה גם בג'זולו, ולאחר מכן תתחרה ברצף בשלוש תחרויות - ה us classic, אליפות ארה"ב והמבחנים האולימפים. היא תצטרך להוכיח מחדש שהיא יציבה מספיק בשביל לייצג את ארה"ב בלונדון על תקן מתעמלת קרב רב.
ג'ורג'יה סימפסון שמתמודדת על מקו בנבחרת האוסטרלית ללונדון נפצעה באמצע התחרות בקרסול, אך כנראה פציעה לא חמורה.
טאן סישין הסינית היחידה המוכרת נפלה מהקורה.
הגמרים על המכשירים יערכו מחרתיים.
באופן עלוב, שוב - רק 6 מתעמלות ביצעו שתי קפיצות, ועל כן כולן עולות לגמר על המכשיר, בו לא תהיה אף אמריקאית, אף אוסטרלית אף סינית, אף קנדית, ואף רוסיה.
במקבילים, המכשיר היחיד בו דאגלס לא פישלה, היא העפילה ראשונה לגמר עם 15.5 (6.9)
בקורה יש תחרות קשה - וויבר ראשונה, 15.7/6.4 אחריה הסינית הלא מוכרת שאנג צ'ונסונג 15.25/6.6, שלישית קיילה רוס עם 15.0/6.1 ופנג פנג לי 14.95/6.2 ולורן מיצ'ל חמישית עם 14.8/6.4
בקרקע לורן מיצ'ל מגיעה לגמר מהמקום הראשון - 14.85/6.3
אחריה ויקטוריה מורז מקנדה 14.75/6.0
וויבר שלישית עם 14.65
ופנג פנג לי, עדיין עם דאבל בורג בתור פס שלישי - רביעית עם 14.65
בג'וניור - שלושת האמריקאיות בראש - אוהאשי עם ציון מדהים של 60.0 בקרב רב. לצערה היא תצטרך לשמור על הרמה הזאת עד ריו 2016.
לקסי פריסמן שניה עם 57.8, ואמליה האנדלי שלישת עם 57.6
מתעמלת יפנית סאקורה יומוטו רביעית, והרוסיה מריה חארנקובה חמישית
התחרות הקבוצתית, שתפקדה גם כתחרות קרב רב התקיימה הלילה.
תזכורת - נבחרת חזקה מארה"ב, קנדה ואוסטרליה, לצד נבחרות חלשות מרוסיה יפן וסין ומקסיקו.
המבחרות כללו 3 ג'וניוריות ו3 סניוריות שהתחרו יחד בתחרות הקבוצתית, ולחוד בקרב רב.
ארה"ב כמובן לקחה את הזהב בפער עצום, עם סין, קנדה ואוסטרליה הרחק מאחור.
מבחינה אישית, לג'ורדין וויבר היתה עוד תחרות מצוינת, עם תוצאה מעל 60. אחריה היתה הסניורית האמריקאית הטריה קיילה רוס עם 59.2 שלישית - הקנדית פנג פנג לי עם 57.8, כולל 14.95 מצוין בקורה.
ללורן מיצ'ל - (עוד) תחרות בינונית - יורצ'נקו בורג, והיא לא התחרת במקבילים.
מי שתרצה לשכוח את התחרות היא גבריאל דאגלס שהוכתרה לפני שבועיים כדבר החם הבא לאחר שהתחרת על תקן לא רשמי בגביע העולם בניו יורק, והביסה גם את וויבר וגם את רייזמן. היום דאגלס כשלה בקפיצות, נפלה בקורה וויתרה על הקרקע. דאגלס תהיה גם בג'זולו, ולאחר מכן תתחרה ברצף בשלוש תחרויות - ה us classic, אליפות ארה"ב והמבחנים האולימפים. היא תצטרך להוכיח מחדש שהיא יציבה מספיק בשביל לייצג את ארה"ב בלונדון על תקן מתעמלת קרב רב.
ג'ורג'יה סימפסון שמתמודדת על מקו בנבחרת האוסטרלית ללונדון נפצעה באמצע התחרות בקרסול, אך כנראה פציעה לא חמורה.
טאן סישין הסינית היחידה המוכרת נפלה מהקורה.
הגמרים על המכשירים יערכו מחרתיים.
באופן עלוב, שוב - רק 6 מתעמלות ביצעו שתי קפיצות, ועל כן כולן עולות לגמר על המכשיר, בו לא תהיה אף אמריקאית, אף אוסטרלית אף סינית, אף קנדית, ואף רוסיה.
במקבילים, המכשיר היחיד בו דאגלס לא פישלה, היא העפילה ראשונה לגמר עם 15.5 (6.9)
בקורה יש תחרות קשה - וויבר ראשונה, 15.7/6.4 אחריה הסינית הלא מוכרת שאנג צ'ונסונג 15.25/6.6, שלישית קיילה רוס עם 15.0/6.1 ופנג פנג לי 14.95/6.2 ולורן מיצ'ל חמישית עם 14.8/6.4
בקרקע לורן מיצ'ל מגיעה לגמר מהמקום הראשון - 14.85/6.3
אחריה ויקטוריה מורז מקנדה 14.75/6.0
וויבר שלישית עם 14.65
ופנג פנג לי, עדיין עם דאבל בורג בתור פס שלישי - רביעית עם 14.65
בג'וניור - שלושת האמריקאיות בראש - אוהאשי עם ציון מדהים של 60.0 בקרב רב. לצערה היא תצטרך לשמור על הרמה הזאת עד ריו 2016.
לקסי פריסמן שניה עם 57.8, ואמליה האנדלי שלישת עם 57.6
מתעמלת יפנית סאקורה יומוטו רביעית, והרוסיה מריה חארנקובה חמישית