אלירז מציג-"אנרגיות חיוביות".

אלירז מציג-"אנרגיות חיוביות".

כשאלירז מוביל ומנווט,אלירז מציג את "ההצגה הטובה ביותר בעיר". והיום אלירז הגיע שנון חריף וממוקד. הערב מוביל אותנו למסקנה ברורה:רשימת האורחים אינה מבטיחה דבר. הכל תלוי בכימייה הנוצרת באולפן תוך כדי השידור. בלשון מורי הנהיגה אפשר לומר שצפינו הערב "בזינוק בעלייה".

THILA9

New member
תכנית מצויינת לאלירז נשמה אמיתית

האוצר הזה שרק יצליח

תכנית מאד עדתית מובהקת

זמרים מזרחיים או ים תיכונים למי שאוהב את המושג ואלירז שמתחקר את הקרבנות שעולים לשידור מה העדה שלהם. בכלל כל השימוש במונח הגזעני הזה עדות הוא מעליב ופוגע. אפילו SMS הגיע - אלירז אתה מביא כבוד לעדה הטריפוליטאית. פתאום התחור לי שהבעל של של הבת הדודה שלי שייך לעדה שהוא לא ידע שהיא קיימת.

אתה מגלה בקיאות מרשימה בתוכן התוכנית

מדוע אתה צופה בה בכלל ???? אתמול היתה קרן פלס האם גם היא מזרחית ? יום מזה ויום מזה גיוון.

אז זהו שאלירז השתעמם היום בין שני הגברים

הכבדים האלה. לא היה לו את מי למזמז. שדיבר בטלפון עם מורן אטיאס נדלק והזמין אותה ישר לבוא לאולפן. (תענוג למזמז את מורן אטיאס)

לא סלב

New member
יכול להיות שאלירז היה גם שתוי

כי יש דיבורים על זה שהוא שותה משקאות חריפים בזמן התכנית

תן לי לנחש

בטח גם הלכת לראות את "השיפוצניק שהצחיק אותי", שבה יש עוד טריפולטאי חביב, אך אלירז יותר

לא יודע אם לצחוק או לבכות ממה שאתה כותב

ואגב היום כבר לומדים על אוטומטי ככה שזינוק בעליה זה מושג מיושן בלימוד נהיגה . היום כבר אומרים תתקדם כי זה מה שאלירז זוכר מלימוד הנהיגה שלו.

סבא,אתה יכול להסיט את הקטטר ולרקוע ברגליים

כך תוכל לפתור את בעיית הלצחוק או לבכות.
זה לא משנה מה לומדים המושג נשאר.דרך אגב,רבים שאוהבים לנהוג לומדים דווקא על ידני עם קלאצ'. אתה לא יכול להתכחש לכך שאם אלירז מגיע עם אנרגיות לשידור הוא "מבקע" כל סוג של אורח-ישנוני/מופנם/ ביישן/עילג וכו'.

למעלה