אלירז נהדר שוב - אבל הפישולים של ההפקה

אלירז נהדר שוב - אבל הפישולים של ההפקה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עלולים לעלות לו ביוקר !!!

THILA9

New member
ערוץ 24 אלירז תותח אבל אתם ההפקה מפשלים

למה אתם שמים שירים אחרים ממה שהמאזין מבקש. ולמה חתכתם היום לפירסומת כאשר אלירז הקדיש שיר. התכנית הייתה מוקלטת יכותם לסדר את זה. ושוב אלרז מדהים אבל אתם ממש לא בסדר בבבקשה תאריכו את התכנית היא קצרה מידי עדיף מעט מאזינים עם יותר זמן לכל מאזין. ערוץץ 24 תבינו אנחנו אוהבים את אלירז תעניקו לו תכנית כמו שמגיע לו בלי תקלות

זהר77

New member
מפיקי ערוץ 24, אולי תחליפו מקצוע? תחתמו אבטלה

למשל - זה עדיף על הפאשלות והעליבות של שידורי ערוץ 24. הרמה נמוכה מזו של הערוצים הקהילתיים. גן ילדים. בזיון.

webguy

New member
הם מתאימים עצמם לרמה של התוכנית ..

ותלוי מי מנחה את התוכנית ... והיכולת שלו להגיב בזמן וכמו שצריך לתקלות . מנחה שיוגע להתעשת מהר ולצאת מתקלות בקלות ובהומור אז לוקחים את זה קהל הצופים בקלות ובהומור ...מנחה רובוט שתלוי בהנחיות ההפקה אז יש לו בעיה ..אז במקרה המדובר המנחה על הפנים .....והתוצאה תוכנית ברמה של ערוץ קהילתי ..!!

אויש...לך תנוח.או תעשה שירשורי תמונות לאיילה

אם היית טורח לצפות בתכנית במקום לחכות בפינה לשעת כושר לשמוח לאידו של אלירז היית רואה באיזה חן הבחור המתוק והמוכשר הזה יוצא מהתקלות. אני למשל לא מחבבת את נשואת חלומותיך גברת רשף ולכן לא צופה בה משדרת בערוץ הקהילתי המדובר...אבל מאחלת לה בהצלחה ומקוה שאתה ושכמותך כן נהנים ממנה. בתגובה שלך יש "הכנסות" פוגעניות במסווה של ביקורת לגיטימית וזה מגעיל.

THILA9

New member
מסכימה עם חואניטה לגמרי וובגאי מלכלך על

אלירז במקום לבקר את איילה שכל כולה צביעות.

זהר77

New member
היחיד שמציל לערוץ 24 את המצב זה אלירז

לולא אלירז - באמת רק מתי מעט היו צופים בעליבות של ההפקה בערוץ 24. רק בזכות אלירז, אישיותו הכובשת והאנושית, יכולתו "לדלג" מבעד לפאשלות בסגנונו האנושי והנוגע - הוא מצליח להחזיק תוכנית שגרמה לציבור ענק - של כאלה שלא צפו מעולם בערוץ 24 - לראות את הערוץ. רק בזכות אלירז. אלירז הוא זה שעושה טובה ענקית לערוץ 24 - לא להיפך.

lotaria

Well-known member
אתה כבר חודשים מלכלך על אלירז.למה אתה בכלל

צופה בתכנית שלו? לך תצפה באיילה שלך.ועזוב אותנו בשקט. נמאסת.

זהר77

New member
לא נורא, ש-webguy ימשיך לראות את אלירז,

וימשיך ככה לסבול, לקטר, לבקר, לקנא. איזה כייף: אלירז משדר = webguy ואיילה הדוחה סובלים. אמן ימשיך ככה.

lotaria

Well-known member
צפיתי שוב בכל קטעי האח הגדול.......

נגעלתי מאיילה וסער. מהמראה שלהם. מצורת הדיבור. מכל מה שאמרו על אלירז אלין גואל ואפילו על ארז עדנה ושרה. ואיך איילה התנהגה והגיבה כשאביב הועף-זוכרים מה אמרה על הקהל? ושצעקו לה מבחוץ-איילה מכשפה-איילה הביתה- זוכרים מה אמרה? אפילו סער ניסה להשתיק אותה. ה"זוג המלכותי" קראו להם.איזה בדיחה.

webguy

New member
מה זה קשור לפורום 24 ..?

תחזרי לפורום האח הגדול שם מקום הנושא שאת מעלה

זהר77

New member
בטח קשור. ערוץ 24 עושה עוול לאומה שלמה

כשהוא מביא למסך את המגוחכת והעלובה ביצורי האנוש (למעט סער) - איילה רפש. בלתי נסבלת, ריקה, חסרת ערכים, פתיינית מהזן הנחות ביותר, עלוקה, אגואיסטית, שקרנית (וזה עוד לא הכל). אז כאן המקום להזכיר להם מי זו הגועל.

lotaria

Well-known member
אני לא סובלת את איילה ולא צופה בה כלל.היא

לא מענינת אותי בכלל.

גם אני.

תהרגי אותי אם אני מבינה אנשים כמו וובגאי,שעושה רושם שהוא איש בוגר,שאשכרה מחכים בפינה לעקוץ את אלירז. רק תגשי לפורום השכן (האח הגדול) ותראי באיזו חדווה הוא מגיש את הרכילות האחרונה על פרידה כביכול של אלירז ובר. תאמיני לי שכמה שאני לא סובלת את איילה (בלשון המעטה) לא עלה בדעתי לרגע לשמוח לאידה (חוץ מרגע ההדחה שלה שממש הקפיץ אותי לתקרה מרוב שמחה.אני מודה...).והיא סיפקה לנו המון הזדמנויות לעשות את זה. להיפך.כאישה היא מעוררת בי חמלה. שכל הנודניקים ינוחו ויפסיקו לעטוף את שנאתם במתק שפתיים ומילים גבוהות.הריח שנודף מהודעות כאלו מסגיר את הכוונות האמיתיות. בהצלחה לאלירז בתכנית היום ובכלל.אוהבת אותו המון המון ואפילו יותר מאז שיצא מהבית
. שימשיך להנות ואנחנו איתו.ואמן שיהיה מאושר....מגיע לו. וגם לנו...

זהר77

New member
חואניטה, לא שמעת על בוגרים מפגרים, עלובים?

סער, למשל. כלומר: היות האדם בגיר לא מעיד כלום על שכלו הישר...

למעלה