אלירן לא הגיע הזמן לעדכן את האתר?

שרית7

New member
אלירן לא הגיע הזמן לעדכן את האתר?

אם אני הייתי יודעת טכנית איך עושים את זה הייתי שמחה לעשות את זה למרות שאין לי הרבה זמן. גם לוח ההופעות לא מעודכן ויש הופעה בקמלוט בהרצליה במוצ"ש הקרוב... לפחות זאת. ומה לגבי זה שאי אפשר להכנס לתמונות של שנות ה80? והכתבות? נו נו נו לך...

אפרופו האתר יש לי שאלה../images/Emo22.gif

באתר יש תמונה של גלי מצולמת על רקע הלוגו של וואלה.האם מדובר בארוח וידאו של גלי?ואם כן איך אפשר לצפות בו?-כי נכנסתי לוואלה ולא ידעתי איפה לחפש את זה.

וואי אני מצטער...../images/Emo4.gif

שאלת אותי במסר, ראיתי אותו בלילה ואמרתי שאני אענה לך יותר מאוחר
שכחתי
אז ככה, גלי אכן התארחה בוואלה, עוד לפני הארוח בתפוז אני אז הקלטתי אותו, אבל הבעיה היתה שזה הקליט גם את כל הצעקות פה בבית, ובסוף מחקתי אותו
אני זוכר שמאוד התלהבתי!! זה היה ממש צ'ט חי שיכולתנו לרשום לגלי מה שרצינו ואני כל שנייה פרסמתי את האתר וגלי אמרה לי :"אלירן תודה על האתר, זה מאוד מחמיא לי" ואני כמובן יותר התלהבתי
אחרי חודש בערך היא התארחה בתפוז, ושאלו אותה לגבי אתר, למה אין לה...היא אמרה שיש מעריץ שבנה לה אתר, זה כמובן אני

זה היה ארוח וידאו כמו שיש בתפוז?

האם יש אפשרות לצפות בו או שאין להם ארכיון ארוחים כמו בתפוז? אגב היה גם ארוח בYNET אבל לא ארוח חי בוידאו אלא רק באחד הפורומים שם.

willo1

New member
ייאאא

היא הזכירה אותך באירוח של תפוז?? העאאא *סוגדת*

הגיע הזמן../images/Emo70.gif

אני מבטיח מחר לעדכן את לוח ההופעות את ההודעות האחרונות בפורום אני צריך גם לסר מקווה שעד הסוף שבוע זה יתוקן תודה

למעלה