אלישוע וכל חברי הפורופ היי

nati red

New member
אלישוע וכל חברי הפורופ היי

מרגישה טוב. הרגשה חדשה בשבילי כיאילו עברו עם מגוונים לחים על המוח חושבת יותר נקי.פתאום כמה ימים שאני מרגישה חיובי ורואה שאפשר גם אחרת. הרמדי שלי עובד.מאוד שמחה ליהיות חלק בפורום . תודה לכולם. נתי

תודה נתי. אוסיף בשמך שגם הידיים

נרדמות פחות. נכון ? כולנו רצינו לדעת. אני מדמיין לעצמי מגוונים לחים שמנקים לי את המוח
ונושם לרווחה.
יופי. שתהיינה רק בשורות טובות. אליש.

נתי כתבה בשרשור החום והאש

בעניין כוויות וכוסות. היום התקשרהו אלישוע הומיאופת קלסי ו 22:36 | 31/03/05 • גם לי נשרף..ו riki72 ו 23:33 | 31/03/05 • אני מרגישה נמסה בחום הקיץ.ו עוד שרון ו 06:48 | 01/04/05
• אש,נר, זה מרגיש כיאלו מדברים עלייו nati red ו 11:30 | 03/04/05 קצת קשה לי אבל מרגישה נכון .אני בגיל 5 נשרפתי מנר. זה היה במלחמת יום הכיפורים,אחותי הגדולה ואני ראינו טלויזיה, והיה שם משהו שהפחיד אותי( עד היום קשה לי להפריד ביני לבין מה שקורה שם מאחורי המסך.)ופתאום ראיתי את הנר בפינה. והתחלתי לשחק והאש התחילה לתפס לי על החולצה ובמקום לצעוק פתחתי את דלת הכניסה ויצאתי החוצה וכשחזרתי אני והאש התאחדנו ומצבי לא היה כל כך טוב.בתור ילדה ואפילו מתבגרת עברתי סדרה של ניתוחים והשתלות עור ועד היום לא קל לי לשאת את הצלקות .חושבת שבמשך השנים התנתקתי מהגוף שלי כיאלו הוא רק צלקת. ועכשיו הגיע הזמן להתחיל לתת לעצמי.אז תודה לכם ותיהיו זהירים .נתי.(אני לא כל כך למדתי בבית ספר אז מתנצלת על שגיעות כתיב וניקוד.)

למעלה