אלישוע שלום מנתי

nati red

New member
אלישוע שלום מנתי

אחרי לקיחת הרמדי מרגישה מאוד רגישה,בוכה הרבה.ישנה תחושה מאוד מוזרה בידיים,כאילו הן משוחררות יותר.לא ישנה טוב בלילות ויש לי חלומות מאוד חזקים. בלילה האחרון היה לי חלום על הצרות שלי,קצת מופשט.ברגע שאני מנסה לפתור בעיה,הבעיה מולידה עוד בעיה,אין לזה סוף,הרגשה פרקטלית.הכל הופיע בצבע ירוק כמו במשחק מחשב ואז התעוררתי ולא הצלחתי לחזור לישון.מרגישה שמשהו קורה לי,נתי.

נתי

אני חושבת ששתינו יכולות להרגע....גם אצלי המצב דומה אני מאוד שמחה ש"קורה משהו" בגופי.....זה סימן עבורי שאני בתהליך. מאחלת לנו שהתקופה הלא קלה הזו תעבור לנו במהרה....ונעלה על דרך המלך
יום טוב

שלום נתי. פשוט תלחצי עם העכבר

על השם שלי או של כל מי שאת רוצה לשלוח לו מסר. ואז יפתח בפניך הכרטיס האישי. בצד ימין תוכלי לראות מלבנים כתומים. על אחד מהם כתוב "מסר". לחצי עם העכבר והרי את יכולה למסור. אלישוע.

riki72

New member
נתי שלום

מתי לקחת את הרמדי? שיש כבר השפעה כזאת? בניהתחיל טיפול וגם אני מתחילה אז סתם לידע כללי שתרגישי טוב ריקי

nati red

New member
ריקי היי

התחלתי לקחת את הרמדי ביום שישי וכבר בלילה זה התחיל. עכשיו אחרי כמה ימים ההשפעה פחות חזקה אבל עדיין מורגשת. אני מאוד שמחה שאני מטפלת בעצמי. שיהיה לך ולבנך טוב. בהצלחה נתי

שלום ריקי. חשוב לזכור

שריפוי הומיאופתי הינו אישי. וכל אדם מגיב בהתאם. מה שנכון לנתי או לכל אחד אחר, לא בהכרח מתאים לך, וגם התהליך שלך יהיה שונה מן הסתם. לכל אחד יש את המסלול שלו.

למעלה