אלישוע שלום רב וברכות על הפורום.-->

תותית1

New member
אלישוע שלום רב וברכות על הפורום.-->

אשמח לקבל ממך יייעוץ: אני בת 27 סובלת מעייפות שמכבידה עלי ומפריעה לי בחיי האישיים. ניסיתי טיפול בהומוטוקסיקולוגיה אך ללא הצלחה כמו כן ניסיתי מספר תרופות טבעיות אך גם הן לא סייעות לי. אשמח לדעת אם ניתן לטפל בזה בהומאופתיה ואם כן אשמח לקבל בהמלצתך שם של מטפל באיזור הקריות,נהריה. תודה רבה

שלום לך תותית1

ותודה שנכנסת אל הבית. בהומיאופתיה הקלאסית אנו מטפלים בכל האדם ולא בסימפטום בודד. צריך לקלוט את כל התמונה שלך הגופנית והרוחנית ולמצוא תרופה המתאימה לך באופן אישי. הגוף מתוחכם ביותר ואינו מייצר תופעות סתם ככה. יש סיבה לכך וצריך לאתר אותה. משהו בתוכך רוצה לנוח וזה כנראה בניגוד לרצונך. אולי את בטבעך אחוזת תזזית שלא יודעת לנוח, אולי הותשת עקב נסיבות מסויימות שאת נתונה בהן, אולי חלית ונטלת תרופות שפגעו בך ועוד ועוד אפשרויות. בכל מקרה גופך "הוריד את הטורים" כי חש שהקצב שלך לא מתאים לו. רק בפגישה מסודרת בקליניקה שנמשכת כשעה + -, ניתן להבין מה טבעה של העייפות הזו. במקביל הייתי ממליץ לך לגשת לרופא רגיל ולבקשו להפנותך לבדיקות דם ( אם טרם עשית זאת ) ושל בלוטת התריס. אני יכול להפנותך אל אתר האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית שם תוכלי למצוא מטפל בסביבתך. עצם העובדה שמדובר בהומיאופת קלאסי מהאגודה יכולה להרגיע אותך, אך אני חייב להדגיש שלהבדיל מרפואה קונבנציונאלית בהומיאופתיה הקלאסית יש חשיבות רבה בבחירת המטפל שכן הניסיון והידע הינם קריטיים להצלחתו או כשלונו של טיפול. בדרך כלל אנו מקבלים מטופלים המגיעים מפה לאוזן שלא כמו כאן. ואין זה יאה לי להמליץ על עצמי או על מישהו אחר. אם תחפצי להמשיך לשאול אותי שאלות עשי זאת ואענה לך בשמחה. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע. www.homeopathy-israel.co.il

למעלה