אלישוע שלום.....

אלישוע שלום.....

בוקר טוב. דבר ראשון-מזל טוב לפתיחת הפורום... אני הייתי מטופלת שלך בעבר הלא רחוק אבל נשברתי מהר מאוד בגלל הראקציות החזקות שהתרופות שנתת לי עשו...הייתי ממש חלשה,בלי תאבון וכמעט ללא יכלת לנשום:( (באתי אלייך בגלל בעיה בדרכי הנשימה העליונות) מספר חודשים פשוט התהלכתי עם הרגשה ככ רעה שהחלטתי להפססיק את הטיפול.. מאז הרגשתי הדרדרה ונוספו עוד בעיות והרבה אנשים המליצו לחזור לטיפול הומאופטי אבל השאלה שלי היא-איך אוכל לדעת שהתגובה לתרופות(לא ממש יודעת איך לקרוא למה שנתת לי אז) לא תהייה חזקה ותגרום לי להרגיש ככ רע שוב,כי אני לא יכולה להרשות לעצמי את החולשה שהרגשתי אז בגלל עבודתי האינטנסיבית עכשיו... יש פיתרון?? בתודה, מנדיבולה

../images/Emo140.gifמנדיבולה שלום ותודה על הברכות.

איזה כינוי מעניין בחרת לעצמך. ולכל מי שלא יודע, "מנדיבולה" היא הלסת התחתונה. אני לא חושב שהתייחסות אל פרטי הטיפול בך ספציפית הם מתאימים לפורום הפתוח, כי איני יודע מי את, מה פרטי הסיפור שלך, מה קרה ומה נתתי ואיך הגבת ומדוע וכו'. לצורך כך תוכלי לתקשר אלי במסר אישי ושם אוכל להתייחס בצורה רצינית ומקצועית. את שואלת אם יש פיתרון ובאותה נשימה רומזת שטיפולי החמיר את מצבך,אני חושב שזה קצת לא הוגן כלפי כי אין לי יכולת להגיב עיניינית מהמקום הזה. עכשיו אתייחס להערותייך בצורה שתיתן לשאר המשתתפים רווח כלשהו. לעיתים קורה שבתחילת הטיפול וגם לאורכו, יתכנו תגובות כאלה ואחרות שדורשות את התייחסותו של המרפא. לא תמיד התגובות האלה נעימות ( לצערי, וזה לא כי השיטה רעה אלא בגלל אופיה של מערכת החיסון האישית של כל אדם ). יש אנשים שהמערכת שלהם איטית, מהירה, שלווה או היסטרית. ואופי התגובה נגזר מאיכותה של מערכת החיסון. לא תמיד מרפא יודע להבחין ברמת הרגישות של המטופל ובהחלט ישנם מיכשולים רבים בדרך להבראה, ובעיקר כשמדובר במחלות כרוניות. וזה נושא מורכב שדורש כמה שעות של שיחה. טיפול הומיאופתי משול להפלגה בים. יש הפלגה לאורך החוף ( מצב פשוט יחסית ) ואז קל להתמצא במרחב. לעומת זאת יש הפלגה בלב ים ( מצב עמוק ומורכב ) ואז רק מרפא מקצועי יכול לדעת את מיקום הסירה על פי סימנים כאלה ואחרים, כוכבים וכו'. אין זה מוזר שלעיתים בהפלגה יתכנו סערות ואי נעימות. תהליך הבראה אינו פיקניק. יש כאבים ומשברים, עליות ומורדות, אבל יש סיכוי להגיע ליעד נכון יותר. נשברת כי "יצאה לך הרוח מהמפרשים" ( הריאות ) ונבהלת שמה תתקעי במצב הזה. אולי אם היית ממתינה לפני שנטשת את הספינה, היית רואה שהרוח נשבה שוב. הבעיה העמוקה שלך היא שאת קצרת רוח ( אסטמה ), אין לך סבלנות ואת חיה בצורה אינטנסיבית וגם רוצה שההבראה תהיה כזו, אבל גופך כנראה חשב אחרת וניסה להאיט או לעצור בעדך מסיבותיו הוא. אז עכשיו את רוצה לשוב לטיפול ולצערי איני יכול להבטיח לך הפלגה שקטה. זה אינו בידי איש. ומי שיבטיח לך זאת תרחקי ממנו. אשמח אם תחזרי אלי כאן או במסר. נ.ב תמיד קיימת האפשרות שטעיתי הרי אני רק אדם. ברכות ושפע מכל טוב אלישוע.

אלישוע,שלום שוב.

תודה רבה על התגובה העמוקה והמטפורה היפיפיה. כנראה לא הייתי ברורה בדברי-מצבי הבריאותי החמיר לא בגלל הטיפול שנתת לי ,אלא בגלל דברים שעברו עליי זמן לאחר מיכן וגרמו לדברים בגוף להשתבש קצת.... חלילה לא הייתי רומזת שבגלל הטיפול שלך מצבי הדרדר,גם אם המצב הייה ככה זה אכן לא הוגן כלפייך. שבת שלום

עברו עליך דברים ויתכן והם קשורים

לטיפול, והאם אני יודע עליהם, או לא ? האם דיווחת לי עליהם ? חשבת אולי שיש לזה קשר לטיפול ? ומה הלאה ? תודה שתיקנת את דברייך, עכשיו זה ברור יותר והוקל לי. מרפא מעצם שליחותו נוטה לעיתים לסבול מרגשות אשמה, שמה חלילה הזיק יותר מאשר הועיל. בדיני נפשות עסקינן והאחריות כבדה, ועל זה כבר נאמר "הטוב שברופאים לגיהינום". שובי אלי. התגלי לי במסר.
שבת שלום. אלישוע.

עכשיו הושלם הפאזל.....

אלישוע שלום וברכה זהו... קצרת = קוצר רוח.... נסגר מעגל... סה"כ אני מטופל בהומאופטיה כבר כך וכך, הפלגה הפלגה, עמוקה ומשמעותית ! אבל אני גם מנסה להתבונן על עצמי ולראות את הגורמים שמשפיעים. ואני מוצא שזה עוזר מאוד לטיפול ההומאופטי ולאיבחון ותהיתי את מקור ההתקף האסטמה של המאמץ... בהסתכלותי על עצמי הבחנתי שכשאני ממהר לאנשהו אני בלחץ היסטרי שאני לא אגיע בזמן. ואז גם אם אני סתם הולך מהר אני חוטף התקף. אחד הדברים שהתחלתי לעשות זה להזרים אלי אור תוך כדי הלחץ ואני אומר לעצמי "אני אגיע בדיוק בזמן" אני אגיע בדיוק בזמן. ואני מגיע בדיוק בזמן עם תשוןמת לב מלאה לכל פעולה שלי. ולא מתוך לחץ היסטרי שבו אני הולך ממש לאיבוד ולא שם לב איך אני עושה מה, ובעיקר איך אני נושם. וכשאני אומר לעצמי את המנטרה, אני ממש מרגיש את קנה הנשימה שלי משתחרר. אז תודה רבה על ההארה הלשונית - עמוקה נוספת מבית מדרשך ! שתהיה שבת שלום, שלווה אור ושמחה דניאל נ.ב. אני גם שולח מסר אישי

אהלן דניאל אהובי

אני שותף לשמחתך. וכולנו נושמים לרווחה. יש מלא אוויר. אסטמה = אהיה סתום = סתימה במעברים. תודעה רבה לך על הברכות ואני מאחל לך אותן בחזרה.
שבת שלום לך ולכל בני ביתך. אלישוע.

למעלה