אלישיה הבכיינית

פקמן07

New member
אלישיה הבכיינית

כמה רוח יש על הבחורה הזו?! ממש לא יודעת להפסיד בכבוד וסתם כך כולם מתבכיינים ששברו בריתות כאשר כל אחד גם ככה בנה לשבור בריתות אך רוב עשה בשכל והקדים אותם, אז שלא יצטדקו.

מור תור

New member
כולם התבכיינו חחחחחחחחחחח

רוב אמור להיות המנצח אבל לא משנה... ומה שביג טום עשה פיייייייייי אגרוף לפרצוף מגיע לו ><

Koki Girl1

New member
אני חושבת ממש הפוך../images/Emo182.gif

ראיתי רק את הקטע עם ה"לחיצת יד" של טום ואני אראה הכל בערב.. ואני כל כך שמחה שהוא עשה את זה! אגרוף לפרצוף מגיע לרוב לא לטום רוב פשוט בן אדם זוועתי ורשע .

מור תור

New member
שיחק את המשחק

כל אחד משחק את המשחק לפי דרך החיים שלו גם אני לא הייתי דוקר ככה את לקס בגב אבל כל אחד בדרכו יחיה

Koki Girl1

New member
בדיוק בדרך החיים שלו זה אומר שהוא../images/Emo182.gif

בן אדם מגעיל .

punky brewster

New member
צודקת

היא כזאת בכיינית ואם לא היה לה בשלבים מוקדמים ברית עם רוב היא הייתה עפה. ביג טום היה שפל, אבל לא מפתיעה אותי ההתנהגות שלו, הוא עשה רושם וחיזק אותו כאידיוט לאורך כל התוכנית בוסטון רוב במובן יותר מאחד כן ניצח.

פקמן07

New member
אני חייב להוסיף...

פעם ראשונה שלי בפורום הזה אבל פשוט הייתי חייב להגיב על זה אז נכנסתי לכאן, נוסף על כך ראיתי את זה בשידור חוזר שוב מרוב שזה היה מעצבן ומעניין... אז אני חייב להוסיף כמו שאמרתי , זה הציטוט הכי מעצבן של אלישיה ועם הפרצוף הכי מתנשא שיכול להיות, היא נסתה להפגין כח או משהו כזה (דרך אגב כל הסידרה רואים את זה , וכשהיא הפסידה באתגרים במיוחד נגד שי אן על הגלגל, היא התעצבנה בטירוף בטח בגלל שהיא מדריכת כושר ורואים אותה דופקת פוזה במכון הכושר בפרק הראשון , ובסופו של דבר כשהיא עפה היא אמרה "לא עשיתי את המירב באתגרים כדי לא לבלוט" כן בטח.... ). אז שוב הציטוט הוא : "רוב, זוכר כשהסתכלו אחד לשני בעיניים וכ"ו אני אישה שמקיימת את המילה שלי" . לכי ימעפנה...

למעלה