אלישיה מועמדת בקטגוריה אחת

mc lyte

New member
אלישיה מועמדת בקטגוריה אחת

היא מועמדת בBillboard R&B/Hip-Hop Awards R&B/HIP-HOP ARTISTS - FEMALE Mary J. Blige Mariah Carey Keyshia Cole Alicia Keys

Eti No Name

New member
כמה שאלישיה ענקית, ../images/Emo14.gif

לפי ההימור שלי מארי תיקח.

NoWords

New member
בילבורד אוורדס, וואו!

שווה לאללה. נראה לי גם מאריה תיקח:/ נאחל לה בהצלחה בכל מקרה!
תודה על העידכון.

mc lyte

New member
נקווה שאו אלישיה או מאריה יקחו

רוב הסיכויים שמרי תיקח מי יודע מאריה גם ככה מועמדת ב 7 קטגוריות היא בטוח תקח משהו

Good 2b Me

New member
אני מקווה שאם אלישה לא תיקח../images/Emo175.gif

חס וחלילה, אז שמרי ג'יי [
] תיקח...

mc lyte

New member
לא מדוייק

היא אומנם מעולה אבל היא לא נמצאת במוזיקה כל כך הרבה זמן כמו מרי ג'י ואין לה הרבה להיטים חוץ מהשיר הזה ועוד אחד היא אומנם שרה יפה אבל מפה ועד מעולה היא לא ללא ספק זאת הייתה השנה של מרי אבל כמובן שאם אלישיה תזכה זה לא יזיק
קיישה קול היא זמרת חדשה מוכשרת אבל עדיין לא מגיע לה לזכות יש לה עוד דרך ארוכה לעבור

Good 2b Me

New member
../images/Emo45.gifמה שהיא אמרה ../images/Emo3.gif ../images/Emo175.gif

ואכן שול'ד הב צ'יטד שיר מעולה[
], גם השיר עם קניה יפה וגם הדואט עם אלישה נחמד..ואני מכירה עוד שיר שלה עם איב שגמהו חמוד..וזהו..

NoWords

New member
אני מכירה אותה רק משיר שלה עם

אלישיה. I just want it to be over, משהו כזהP:

mc lyte

New member
../images/Emo32.gifקיירה נייטלי ../images/Emo91.gif

רוצים להכיר אותה ===> יותר טוב? כנסו לקומונה של השחקנית המצליחה: קצת מידע, למי שרוצה: שחקה בסרטים- שודדי הקריביים, גאווה ודעה קדומה, אהבה זה כל הסיפור, המלך ארתור, ועוד רבים וטובים! נבחרה לאישה הסקסית ביותר בעולם, ומדורגת במקום ה9 ברשימת הנשים הכי יפות בעולם. בקיצור... זה שווה את הקליק! כנסו...

mc lyte

New member
מורידים את Top Of The Pops ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

סופה של תקופה הגיעה, ואחרי 42 שנה ה BBC נכנע ובסוף יולי התוכנית תרד עצוב ביותרררר אחת התוכניות הטובות שהיו מאוד חבל
The BBC's flagship pop music programme Top of the Pops has been cancelled after 42 years, the BBC has announced. "The time has come to bring the show to its natural conclusion," said the BBC's director of television Jana Bennett. In a statement, the BBC said the weekly programme could no longer compete with 24-hour music channels. Top of the Pops was first broadcast in 1964, from a converted church in Manchester. The final edition will be shown on 30 July. The pop programme was only commissioned for six episodes when it began in 1964. But it proved so popular that it won a weekly slot and has been broadcast by the BBC ever since, celebrating its 2,000th show in 2002

למעלה