אלישע שלום.

sayala

New member
אלישע שלום.../images/Emo131.gif

האם יש אפשרות לשמור קבצים מהארכיון, או מקבצים ששולחים משתתפי הפורום, בדיסק או בזיכרון המחשב שלי? לעזרתך אודה.

Elishabb

New member
בהחלט כן

היי sayala- פשוט - במקום ללחוץ על הקובץ, תצביעי עליו עם העכבר ותלחצי על הלחצן הימני של העכבר. בתפריט שיפתח תבחרי "שמירת יעד בשם". יפתח חלון בו תבחרי את המחיצה במחשב שלך לשמירת הקובץ, אשרי ותהליך ההורדה יתחיל. בהצלחה אלישע

sayala

New member
תודה רבה על התשובה המהירה../images/Emo45.gif

התפנתי רק היום לבדוק את תשובתך,עזרת לי מאוד. ההוראות היו ממש ברורות,כך שהצלחתי. ושוב תודה. גם אני מורה וברשותי חומרים שיכולים לעזור למשתתפי הפורום. פעמים רבות רציתי לעזור, אך אנני יודעת כיצד מצרפים קבצים. אם תוכל להסביר לי זאת. תודה.

prieln

New member
הוראות לנדיבים

בארכיון הקבצים בחרי באפשרות - קבצים שהועלו ע"י המשתתפים יפתח דף עם האפשרות העלה קבצים לתיקייה - ושורות ולידן האפשרות עיון - בחרי בקבצים שלך לפי מיקומם בכונן הקשיח של המחשב שלך, ולחצי למטה על העלה קבצים, והופ הצטרפת למשפחה. מקווה שהתקרבתי לסטנדרט של אלישע בהסברים
נחמה מאילת

sayala

New member
תודה לנחמה מאילת../images/Emo140.gif

פעלתי לפי ההוראות שנתת לי,והן היו בהחלט ברורות,עדין אנני מבינה איך מעלים קובץ כתשובה לשואל בפורום? שכן קובץ שאני מעלה לארכיון העזרים יופיע רק שם. תודה מראש.

הוספת קבצים

כשאת נמצאת במסך של תגובה להודעה, יש לך בתחתית העמוד אפשרות שנקראת "צירוף קובץ" בשורה הראשונה כתוב לך: בחר/י קובץ: עליך ללחוץ על לחצן הBROWSE הנמצא בצד השמאלי של השורה. לחיצה על לחצן זה תוביל אותך למחשב שלך - שם תאתרי את הקובץ המבוקש ולחצי אישור. בשורה השניה רשום :"כותרת/תיאור לקובץ" תני שם הגיוני לקובץ על מנת שמשתתפי הפורום ידעו מה נמצא בקובץ. לסיום לחצי שלח/י כצורה רגילה. מקווה שהבנת- אם לא, אל תתביישי לשאול שוב, ואנסה להסביר בשנית.

sayala

New member
תודה הדס.../images/Emo39.gif

בהזדמנות הראשונה אנסה, ואז אכתוב לך אם הצלחתי.

riki amr

New member
היי נחמה

השנה עדיין לא נפגשנו . לא רואה אותך בהשתלמויות . את חסרה , בעיקר "הגיגיך"..... ריקי(גם מאילת)

למעלה