אלי או מריאנו?

אלי או מריאנו?../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif

|!
תקשיבו חברים! אני יודעת שזה קשה מאוד אתם אוהבים גם את אלי וגם את מריאנו ברור! אבל את מי אתם אוהבים יותר? אני אוהבת יותר את מריאנו הוא הפשוש לי חולה עליו ראיתי את ההופעה שלהם ושתיהם מצחיקים אלי הוא פשוט חמוד וגם מאוד חתיך אבל אני אוהבת את מריאנו הוא מצחיק וחתיך! ואיך שהוא רוקד! לאכול אותו כל החברים שלי מסכנים כי כבר שיגעתי אותם על אלי ומריאנו אפילו חלמתי שביומהולדת שלי הם באים להופיע אצלי בבית איזה שעה וחצי במיוחד בשבילי אם זה היה קורה הייתי מזמינה את כל הארץ אליי הביתה :) אבל אתם יודעים, חלומות, חבל שאי אפשר להגשים אותם! איזה יפה היה הקליפ של מכבי היום בארץ נהדרת איזה חתיך מריאנו! תיכתבו לי אוהבת אותכם וכמובן שגם את מריאנו...

סניילית

New member
שניהם מושלמים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

לפעמים אני אוהבת יותר את אלי לפעמים את מריאנו...אבל בסוף אני אוהבת אותם את שניהם אותו דבר
נגיד לפעמים בצילומים אז בסוף מריאנו בורח למונית אם יש הרבה אנשים בחוץ...וזה מבאס
ואלי תמיד נשאר בחוץ ומדבר איתנו
אבל כשנשארים קצת אנשים בחוץ גם מריאנו נשאר ומדבר איתנו

../images/Emo13.gifמה שנכון נכון../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מריאנו בורח מכל האנשים לווא דוקא בגלל שהוא לא רוצה לדבר איתם אולי פשוט היה לו יום לא כל כך טוב חשבת על זה?
אלי הוא פשוט מתוקי אין עליו. היית בהופעה שלהם? אם כן ספרי לי איך היה? אני ראיתי את ההופעה בדיוידי ובמחשב... ובנושא אחר אמא שלי ראתה את מריאנו בנתניה הוא היה בקופת חולים היא לא זיהתה אותו כי הוא היה עם משקפי שמש אבל מתי שהגיעה אחת מבוגרת לבקש ממנו חתימה לבת שלה הוא חייך המתוק הזה והוריד את המשקפיים והיא זיהתה אותו אמרתי לאמא שלי למה לא לקחת ג םחתימה בשבילי אז הא אמרה לי שהוא בדיוק היה צריך להיכנס לרופא מסכנצ'יק זה קרה לפני חודש בערך...

אני יותר אוהבת את אלי פיניש הפשוש!

אותי אישית הוא יותר מצחיק ממריאנו. אבל שניהם חמודים. אני יותר אוהבת את אלי.

לוּבּה

New member
אני אוהבת את שניהם../images/Emo99.gif

אבל אני מעדיפה לא לעשות סקרים כאלו בפורום.. אחרי הכל זה פורום על שניהם ואין מקום להשוואה

בלונד|ללובה../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif ולכולם!

את צודקת אני נורא מצטערת שניהם אחלה! אין עליהם הם פשוט גדולים מהעולם! את יודעת אולי מתי העונה החדשה של אלי נגד העולם? אני רוצה להירשם אנינרשמתי לארץ נהדרת אבל כנראה אני כבר יבוא אליהם בעונה החדשה שיהייה בתחילת הקיץ...

ethnix

New member
אני יותר אוהבת את אלי

הוא גם יותר מצחיק אותי והוא גם נראה טוייב, את מריאנו אני לא ממש מחבבת.. 'צטערת הוא נשוי?? נשוי הקטן? :) <אין לי מושג למה אני שואלת...חחחח>

למעלה